Bohumil Odesláno 15. březen 2006 Autor Odesláno 15. březen 2006 Tak jse si přečetl ostatní příspěvky s \"problémama\" co kdo má u těchto vozítek a musím konstatovat jediné : Takové prkotiny námsnad \"nerozhodí sandál\" Citovat
lamancha Odesláno 15. březen 2006 Odesláno 15. březen 2006 Zalezi kolik za opravu toho sandalu musis platit a to nemluvim o case Citovat
Smolik Odesláno 27. březen 2006 Odesláno 27. březen 2006 2 Bohumil nezasekl jsem se je to v rubrice Peugeot a závady ale to jsi už asi četl Citovat
Bohumil Odesláno 27. březen 2006 Autor Odesláno 27. březen 2006 2 Smolík : to je snad od všech 307ček na Ostravsku.:o Citovat
Smolik Odesláno 29. březen 2006 Odesláno 29. březen 2006 No jo no jsem možná moc velký pedant a chtěl jsem v záruce vše opravit. dokud to bylo zdarma. Jen doufám že při každe opravě mi nevymontovali něco čím by si nachystali další servisní zásah Citovat
Bohumil Odesláno 4. duben 2006 Autor Odesláno 4. duben 2006 Původně zaslal: Smolik No jo no jsem možná moc velký pedant a chtěl jsem v záruce vše opravit. dokud to bylo zdarma. Jen doufám že při každe opravě mi nevymontovali něco čím by si nachystali další servisní zásah 2 Smolík : Musí si nějak udržovat stálou klientelu.:mrk:D:D:D Citovat
lamancha Odesláno 4. duben 2006 Odesláno 4. duben 2006 jo domontovavaji tam stale nova a nova \"kurvitka\" Citovat
Bohumil Odesláno 6. duben 2006 Autor Odesláno 6. duben 2006 Tak s akčními prohlídkami u peugeotu asi zkončím, včetně diagnostiky. Ta cena, no to je bomba. Už jse si sehnal poctivou náhradu.:super:cool: Citovat
Bohumil Odesláno 14. duben 2006 Autor Odesláno 14. duben 2006 Tak zase hlásí ČHMU že bude hodně pršet. Šest dní v práci nonstop už mi letos koncem března stačilo.:grr:grr:bojim:( http://www.chmi.cz/meteo/rad/index.html [upravil dne 14/4/06 Bohumil] Citovat
Bohumil Odesláno 20. duben 2006 Autor Odesláno 20. duben 2006 Původně zaslal: lamancha ty meris srazky?? Ne, to ne, ale trochu se motám okolo toho, když nám příroda ukáže zač je toho loket a dává najevo, kdo je na Zemi pánem. Citovat
lamancha Odesláno 20. duben 2006 Odesláno 20. duben 2006 aha - aby opet nebylo \"porucime vetru desti \" a pak se budeme divit, ze se to zvrtlo - to je zasluzna prace:papa Citovat
bigicek Odesláno 20. duben 2006 Odesláno 20. duben 2006 Jsem cetl ze v Pekingu nebo nekde budou do oblak vypoustet Jodid stribrny aby zacalo prset...co tam mame vypustit aby neprselo to nenapisi Citovat
Bohumil Odesláno 20. duben 2006 Autor Odesláno 20. duben 2006 Vypust?e \"Krakena\"!!!!!!!!!! To přestane úplně všechno.:aut Citovat
bigicek Odesláno 21. duben 2006 Odesláno 21. duben 2006 Vzdycky me nejvic nastve ze umyju auta a zacne prset..to je vzdycky na somara Citovat
lamancha Odesláno 21. duben 2006 Odesláno 21. duben 2006 Tak jsem se tak koukal jak si na tom stojime oproti jinym pazoutakum - 406 nam bezkonkurencne utekly a my se trochu vzdalili 605 - je videt, ze si tady mame o cem povidat - (70% je o zavadach:D) [upravil dne 21/4/06 lamancha] Citovat
Bohumil Odesláno 24. duben 2006 Autor Odesláno 24. duben 2006 Sousedi se pustili do úpravy okolí svých letních chatiček a taky do svých plechových mazlíků. Mě to ještě čeká, včetně přezutí pneu a prohlídky v servisu.:mrk:mrk Citovat
bancroft Odesláno 24. duben 2006 Odesláno 24. duben 2006 Tak jsem zase jednou ztratil nervy a že toho svýho pažouta SW prodám nebo vyměním za něco staršího od jiné \"spolehlivé\" značky. Viděl jsem na netu u Srby Vectru combi za 389000 tak jsem to svoje nabídl protiúčtem. Nechali mi udělat odhad a řekli že za SW mi odečtou 190 000 Kč a zbytek rozdílu budu platit 14 000 Kč měsíčně na 36 měsíců. Jednoduchým počtem mi vyšlo že na tom astronomicky vydělají, tak jsem se poroučel Ale 190 000 za 4 roky starý auto s pův. cenou 600 tis. mi připadá jako dobrý humor ne? Nezbývá než drobečka vzít na milost a stále invetsovat \"drobné\" částky do omlazovacích kůr. Snad mi děda prodá konečně tu svojí stodvácu. Citovat
Bohumil Odesláno 24. duben 2006 Autor Odesláno 24. duben 2006 To je přímo zlodějina a ne seriózní jednání. Když se podíváš na net, třeba autosoft, sauto, cars, nebo atlas, tak se podívej za kolik se takový fáro prodává a co ti nabídli. To je teda síla.:grr:grr Citovat
lamancha Odesláno 24. duben 2006 Odesláno 24. duben 2006 Původně zaslal: Bohumil To je přímo zlodějina a ne seriózní jednání. Když se podíváš na net, třeba autosoft, sauto, cars, nebo atlas, tak se podívej za kolik se takový fáro prodává a co ti nabídli. To je teda síla.:grr:grr s tim\" farem\" bych to neprhanel, lidi se kouknou na statistiky ADACu, na nasi diskuzi a setsakra si rozmysli jit do takovyhleho \"fara\":P Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.