Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

já dneska zastavil kámošoj před barákem když jsem ho bral do práce a nefungujou mi zadní kliky, musí se otevřít zevnitř, vzadu jsem nikoho fakt dost dlouho nevez tak jsem se tomu nevěnoval, takže budu taky dneska mazat

Odesláno

Tak mám hotovo, ještě jsem dal na tři hod. baterku na nabíječku. V takové kose už nesklápím zrcátka, nestahuju okna a nezatahuju ručku, (když je třeba podložím klín). :mrk:mrk:mrk

Odesláno

jj, v těhle mrazech přimrzne hned, taky jsem dneska lehal pod auto a 13 klíčem vracel zpátky, o víkendu to ještě jednou promažu, štve mě když na sněhu nemůžu používat ručku ještě když jsem kvůli tomu na vánoce měnil kotouče:D

Odesláno

Bohumil:

To máš klín na provázku jako u letadel(před rozjetím vyškubneš)???:D

Jak to jinak udělat bez ručky, když ráno musím oškrábat auto, aby se nerozjelo???

Jinak přes noc nechávám jen zařazenou rychlost.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Dneska je to 5 let co jsme si koupili pažouta. Najeto necelejch 65 000km a ani jednou sem nezalitoval.Po celou dobu funguje jak má a já doufám že to tak bude pokračovat i nadále.

Odesláno

Tak jsem dneska zjistil, že mi přišly nové stěrače na 307 s pocitem jak jsem ušetřil , ale nepasujou mi na auto:(

No co zkončí ve sklepě.:roll

[upravil dne 22/2/12 15:22 od Lví-ček]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Jaký rozdíl je mezi antipolution a depolution fault?

Jak se chová auto s utrženou tyčí stabilizátoru?

Včera mi to nasadil do hlavy známý (majitel Peugeotu) u piva a myslím na to celý den.

[upravil dne 8/3/12 19:07 od Lví-ček]

Odesláno
Jaký rozdíl je mezi antipolution a depolution fault?

Jak se chová auto s utrženou tyčí stabilizátoru?

Včera mi to nasadil do hlavy známý (majitel Peugeotu) u piva a myslím na to celý den.

[upravil dne 8/3/12 19:07 od Lví-ček]

Tak tohle ani netuším. :mrk

Odesláno

1. zřejmě jen otázka roku výroby, jak se kdo vyspal.

2. utržená tyč stabilizátoru může být utržená ta dlouhá v silentbloku od karoserie, anebo utržená svislá tyč. V každém případě to mlátí, mohlo by se to zašprajcovat. Co nejdříve opravit anebo aspoň demontovat. Na jízdě se to moc nepozná, pokud nejezdíš jako jeptiška s Funesem (zadní náprava stabilizuje taky).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...