purkmistr Odesláno 23. leden 2009 Autor Odesláno 23. leden 2009 tak sem to ještě došel nafotit Citovat
purkmistr Odesláno 23. leden 2009 Autor Odesláno 23. leden 2009 tu zadní část sem obrousil cca o 1mm - 1,5mm a po bocích obrousil do stracena Citovat
purkmistr Odesláno 23. leden 2009 Autor Odesláno 23. leden 2009 toto je druhý od řidiče, je sbroušen trošku víc aby stříkal víš Citovat
Meldik Odesláno 23. leden 2009 Odesláno 23. leden 2009 Původně zaslal: oni tak se mi naskytla sance a ostrikovace mam taky a je to super,pravda,strikaj nize,ale myslim si ze to vubec nicemu nevadi! ale chce to davat bacha,at to nenasaje bordel,jinak je s tim kaput! tak to mi musis nekdy ukazat Citovat
oni Odesláno 23. leden 2009 Odesláno 23. leden 2009 hm, docela se bojim do toho takhle zasahovat,uvidim zitra,ale asi to necham byt,jinak moc dekuju za ochotu a za fotky! Citovat
oni Odesláno 23. leden 2009 Odesláno 23. leden 2009 Původně zaslal: meldal Původně zaslal: oni tak se mi naskytla sance a ostrikovace mam taky a je to super,pravda,strikaj nize,ale myslim si ze to vubec nicemu nevadi! ale chce to davat bacha,at to nenasaje bordel,jinak je s tim kaput! tak to mi musis nekdy ukazat jasny, az budes mit radicku se otoc! [upravil dne 24/1/09 oni] Citovat
thomas007 Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 tak jsem si je vcera koupil taky..... za 270kc dokupy a hend jak prestane venku ten chcijavec tak je tam pudu dat. jsem na to zvedavej.... ale urcite to bude lepsi nez dva proouzky kdesi na okne Citovat
Gut1986 Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 Tak jsem je taky koupil a já je rozhodně nedoporučuju. Stříkaly maximálně do 1/3 okna když auto stálo a při jízdě cca 90Km/h sotva pár centimetrů nad spodní okraj okna. Po purkmistrově úpravě věřím, že by mohly být dobré. Ale ve standartním provedení nedoporučuji. Nezkoušeli jste někdo ostřikovače třeba ze 307? [upravil dne 25.1.2009 Gut1986] Citovat
oni Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 ja teda at jedu jak jedu tak to porad strika tak nejak dobre,okno umeju v pohode,tak to resit nebudu! Citovat
zabit Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 a neni mozny ze je stara kapota trochu jinak naklonena ? me to strika kdyz jedu tak do 1/2 okna a kdyz stojim tak zhruba do 12/13okna Citovat
thomas007 Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 tak dnes jsem zmiňované ostřikovače namontoval na své vozítko a bez jakýchkoliv úprav mi po zacvaknutí místo původních stříkají na střední až horní část čelního skla. ještě musím vymyslet nějaký ten filtr nečistot.... nerad bych o ně přišel. jsem spokojen. jinak v Praze bez problémů seženete u firmy Auto Domanský Citovat
oni Odesláno 25. leden 2009 Odesláno 25. leden 2009 to je divny,kazdymu jinak,me teda do nizsi casti okna,ale tlakem se to rozprasuje jakoby dal,neva mi to! Citovat
purkmistr Odesláno 26. leden 2009 Autor Odesláno 26. leden 2009 Původně zaslal: Gut1986 Tak jsem je taky koupil a já je rozhodně nedoporučuju. Stříkaly maximálně do 1/3 okna když auto stálo a při jízdě cca 90Km/h sotva pár centimetrů nad spodní okraj okna. Po purkmistrově úpravě věřím, že by mohly být dobré. Ale ve standartním provedení nedoporučuji. Nezkoušeli jste někdo ostřikovače třeba ze 307? [upravil dne 25.1.2009 Gut1986] Ty trysky jsou stejné, jak citroen tak peugeot. Já když sem kupoval tak na obrázku jsou oba znaky Citovat
zabit Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 jj potvrzuji taky jsem mel na balicku oba znaky Citovat
gedu Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 Určite si tam musel mať oba znaky pretože ich vyrába PSA t.j. Peugeot - Citroen Automobiles. Tým pádom niektoré súčiastky na autá sú použiteľné do oboch druhov áut, a zvlášť také doplnky. [upravil dne 27/1/09 gedu] Citovat
rolis7 Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 Nečudujte sa, že tie trysky striekajú niekomu nižšie a niekomu vyššie. Záleží, akú máte prednú kapotu. Keď som minulý rok ťukol svojho Peugeota, tak som potreboval meniť prednú kapotu. Novú som nechcel, tak som zháňal staršiu. A čuduj sa svete existujú na 306 dva druhy. Jedna je s menším prelisom a druha je s väčším. Potom aj celkový sklon kapoty voči prednému sklu je iný pri jednej a druhej kapote. Takže asi tu niekde bude pes zakopaný. Ale neviem, na ktoré ročníky je tá ktorá kapota. Citovat
jan.tesarcik Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 Původně zaslal: thomas007 tak dnes jsem zmiňované ostřikovače namontoval na své vozítko a bez jakýchkoliv úprav mi po zacvaknutí místo původních stříkají na střední až horní část čelního skla. ještě musím vymyslet nějaký ten filtr nečistot.... nerad bych o ně přišel. jsem spokojen. jinak v Praze bez problémů seženete u firmy Auto Domanský Hoj, mas prosimte nejake katalogove cislo, nebo nejake blizsi info k tem rozprasovacum? At koupim ty spravne, ktere jsou tak dobre, jak pises... Jaka byla cena??? Snad je sezenu u nas v Ostrave... Citovat
thomas007 Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 tak katalogove cislo nemam... jsou to ty na Xsaru II. - existuji dva druhy s tim ze tyhle stoji cca 135kc/kus a ty druhe jestli se nemylim 112kc/kus. kup ty za 135kc. Citovat
bednarir Odesláno 29. leden 2009 Odesláno 29. leden 2009 Zdravim, chtel bych se jenom zeptat, jestli uz ma nekdo nejak vyresenej ten filtr proti necistotam? Popripade mi poradte jak na to... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.