Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: oni

tak se mi naskytla sance a ostrikovace mam taky a je to super,pravda,strikaj nize,ale myslim si ze to vubec nicemu nevadi! ale chce to davat bacha,at to nenasaje bordel,jinak je s tim kaput!

tak to mi musis nekdy ukazat :o

Odesláno
Původně zaslal: meldal

Původně zaslal: oni

tak se mi naskytla sance a ostrikovace mam taky a je to super,pravda,strikaj nize,ale myslim si ze to vubec nicemu nevadi! ale chce to davat bacha,at to nenasaje bordel,jinak je s tim kaput!

tak to mi musis nekdy ukazat :o

jasny, az budes mit radicku se otoc!

[upravil dne 24/1/09 oni]

Odesláno

tak jsem si je vcera koupil taky..... za 270kc dokupy a hend jak prestane venku ten chcijavec tak je tam pudu dat. jsem na to zvedavej.... ale urcite to bude lepsi nez dva proouzky kdesi na okne :D

Odesláno

Tak jsem je taky koupil a já je rozhodně nedoporučuju. Stříkaly maximálně do 1/3 okna když auto stálo a při jízdě cca 90Km/h sotva pár centimetrů nad spodní okraj okna. Po purkmistrově úpravě věřím, že by mohly být dobré. Ale ve standartním provedení nedoporučuji. Nezkoušeli jste někdo ostřikovače třeba ze 307?

[upravil dne 25.1.2009 Gut1986]

Odesláno

tak dnes jsem zmiňované ostřikovače namontoval na své vozítko a bez jakýchkoliv úprav mi po zacvaknutí místo původních stříkají na střední až horní část čelního skla. ještě musím vymyslet nějaký ten filtr nečistot.... nerad bych o ně přišel. jsem spokojen. :super

jinak v Praze bez problémů seženete u firmy Auto Domanský

Odesláno
Původně zaslal: Gut1986

Tak jsem je taky koupil a já je rozhodně nedoporučuju. Stříkaly maximálně do 1/3 okna když auto stálo a při jízdě cca 90Km/h sotva pár centimetrů nad spodní okraj okna. Po purkmistrově úpravě věřím, že by mohly být dobré. Ale ve standartním provedení nedoporučuji. Nezkoušeli jste někdo ostřikovače třeba ze 307?

[upravil dne 25.1.2009 Gut1986]

Ty trysky jsou stejné, jak citroen tak peugeot. Já když sem kupoval tak na obrázku jsou oba znaky

Odesláno

Určite si tam musel mať oba znaky pretože ich vyrába PSA t.j. Peugeot - Citroen Automobiles.

Tým pádom niektoré súčiastky na autá sú použiteľné do oboch druhov áut, a zvlášť také doplnky.

[upravil dne 27/1/09 gedu]

Odesláno

Nečudujte sa, že tie trysky striekajú niekomu nižšie a niekomu vyššie. Záleží, akú máte prednú kapotu. Keď som minulý rok ťukol svojho Peugeota, tak som potreboval meniť prednú kapotu. Novú som nechcel, tak som zháňal staršiu. A čuduj sa svete existujú na 306 dva druhy. Jedna je s menším prelisom a druha je s väčším. Potom aj celkový sklon kapoty voči prednému sklu je iný pri jednej a druhej kapote. Takže asi tu niekde bude pes zakopaný. Ale neviem, na ktoré ročníky je tá ktorá kapota.

Odesláno
Původně zaslal: thomas007

tak dnes jsem zmiňované ostřikovače namontoval na své vozítko a bez jakýchkoliv úprav mi po zacvaknutí místo původních stříkají na střední až horní část čelního skla. ještě musím vymyslet nějaký ten filtr nečistot.... nerad bych o ně přišel. jsem spokojen. :super

jinak v Praze bez problémů seženete u firmy Auto Domanský

Hoj, mas prosimte nejake katalogove cislo, nebo nejake blizsi info k tem rozprasovacum? At koupim ty spravne, ktere jsou tak dobre, jak pises... Jaka byla cena??? Snad je sezenu u nas v Ostrave...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...