Hanzos Odesláno 18. leden 2009 Odesláno 18. leden 2009 z čeho pak je tento nastavec pod předním narazníkem??? Citovat
Hanzos Odesláno 18. leden 2009 Autor Odesláno 18. leden 2009 jo chytrá odpověd to bych bez tebe nevědel,,,myslel sem z jakýho auta. Citovat
AnotherOne Odesláno 18. leden 2009 Odesláno 18. leden 2009 Keď vieš, že je z laminátu potom vieš, že nie je z auta... Citovat
BoneDaddy Odesláno 18. leden 2009 Odesláno 18. leden 2009 Tenhle není přímo z auta, podle mě to je univerzální doplněk. A mají ho třeba TU. Citovat
AnotherOne Odesláno 18. leden 2009 Odesláno 18. leden 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Tenhle není přímo z auta, podle mě to je univerzální doplněk. A mají ho třeba TU. To som sa mu snažil naznačiť. Citovat
BoneDaddy Odesláno 18. leden 2009 Odesláno 18. leden 2009 Původně zaslal: AnotherOne To som sa mu snažil naznačiť. Já to na rozdíl od něho pobral. Citovat
čakom Odesláno 18. leden 2009 Odesláno 18. leden 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Tenhle není přímo z auta, podle mě to je univerzální doplněk. A mají ho třeba TU. za takovou cenu si rači koupím dva seriovy a objetutu jeden víkend:D Citovat
BoneDaddy Odesláno 18. leden 2009 Odesláno 18. leden 2009 Původně zaslal: čakom za takovou cenu si rači koupím dva seriovy a objetutu jeden víkend:D No ono asi jak kdo. Při mojí šikovnosti bych obětoval dva roky a 3x tolik peněz. Citovat
čakom Odesláno 18. leden 2009 Odesláno 18. leden 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: čakom za takovou cenu si rači koupím dva seriovy a objetutu jeden víkend:D No ono asi jak kdo. Při mojí šikovnosti bych obětoval dva roky a 3x tolik peněz. ale prosim tě. ja jsem taky neuměl svařovat a jak to dopadlo. ted o víkendu jsem zavařil tři narazníky. celej vikend jsem byl v garaži:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.