MMaarrkkeettkkaaaa Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 Zdravím, dnes jsem tu prvně,jelikož doufám, že mi někdo poradí... Mám zhruba týden autíčko a dnes jsem s nim chtěla jet druhý den a po nastartování ani ň. Rádio hrálo, takže jsme se domnívali, že baterkou to neni, přesto jsme to zkusili přes startovací kabely. Pořád nic. Tak jsme to tedy zkusili roztlačit a po chvilce to naskočilo....Ale po chcípnutí motoru zase nic. Je nějaká jiná možnost než koupit novej startér? Citovat
BoneDaddy Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 Ahoj. Jaký motor máš? A startér vůbec netočí? Byla slyšet snaha toho startéru otočit? Citovat
MMaarrkkeettkkaaaa Odesláno 17. leden 2009 Autor Odesláno 17. leden 2009 Mám 1,6 HDI a snaha ani trochu.... Citovat
autospravca Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 Skús na spínač (vysuva pastorok)priviesť + pól(je to tenký kabel do štartéru).Pri zapnutej spin. skrinke vyskúšaj priložiť kablik zo štart.na + pól.Tým si vyskúšaš,či je v poriadku spin. skrinka,čo môže byť tiež príčina nefunkčnosti štartéru. Citovat
MMaarrkkeettkkaaaa Odesláno 17. leden 2009 Autor Odesláno 17. leden 2009 Děkuji za radu...dnes už to nikdo zkoumat nebude,tak zítra to vyzkoušíme. Dá se vůbec k tomu startéru nějak dostat? Citovat
Ferry Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 svetla sviti ? pohasinaji pri pokusu startovat ? neni baterka totalne KO ? cvaka civka vysouvani pastorku pri otoceni klickem ? [upravil dne 17/1/09 Ferry] Citovat
MMaarrkkeettkkaaaa Odesláno 17. leden 2009 Autor Odesláno 17. leden 2009 Baterkou to určitě neni, při zkoušce startovacími kabely se to ani nehlo...baterka je téměř nová...světla svítí normálně...a při otočení to cvaká... Citovat
Ferry Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 jak je to auto stare, to vypada na spatne uhliky starteru, zkus ho poklepat napr. klicem na kola, nebo kladivkem, jen tak primerene, pokud po poklepani starter bude tocit, jsou spatne uhliky a je treba je vymenit, vyjde to na cca 350-400Kc bez prace Citovat
MMaarrkkeettkkaaaa Odesláno 17. leden 2009 Autor Odesláno 17. leden 2009 JJ, to jsme taky mysleli tuhle variantu...ale nevíme jak se dostat ke startéru.... Citovat
Ferry Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 u 406 1.8 16V je celkem pristupnej ale u 307 nevim, bude nekde zepredu na predelu motor prevodovka, chce to prohlednout za svetla Citovat
MMaarrkkeettkkaaaa Odesláno 17. leden 2009 Autor Odesláno 17. leden 2009 Prívě že normálně to je přístupné ale přijde mi, že u tohohle peugeota to moc dobře přístupné neni:roll Citovat
BoneDaddy Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 Tady fotka ze serviceboxu: Nevím jestli to pomůže. Citovat
MMaarrkkeettkkaaaa Odesláno 17. leden 2009 Autor Odesláno 17. leden 2009 Ono jde o to, že víme kde startér je, ale nejde se k němu dostat.... Citovat
BoneDaddy Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 Původně zaslal: MMaarrkkeettkkaaaa Ono jde o to, že víme kde startér je, ale nejde se k němu dostat.... Aaaha. Tak to je špatný... Citovat
MMaarrkkeettkkaaaa Odesláno 17. leden 2009 Autor Odesláno 17. leden 2009 tak zítra budem moudřejší...doufám že to bude jen tim startérem..... Citovat
autospravca Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 Zrejme bude treba auto zdvihnuť ,odmont.spodný kryt čo by malo situáciu vyriešiť Citovat
jtichy Odesláno 18. leden 2009 Odesláno 18. leden 2009 Taky mi to nestartovalo,. Startér jsme vyndali jak píše AUTOSPRAVCA - sundat spodní kryt a vyšrobovat ho ven, drží na třech šroubech. Ale je tam hroznej přístup. U mě stačilo starter vyčistit Já mám 307SW 2.0 HDi ale asi to bude stejný... Tak hodně štěstí a pevný nervy. Citovat
MMaarrkkeettkkaaaa Odesláno 18. leden 2009 Autor Odesláno 18. leden 2009 Tak autíčko už jsme dali na zdviž...uvidíme po obědě jestli stačí pročistit startér... Citovat
MMaarrkkeettkkaaaa Odesláno 18. leden 2009 Autor Odesláno 18. leden 2009 startér je venku a je nějakej zadřenej, to ozubení se neotáčí....takže se asi bude muset koupit novej...možná by nějaký pročistění stačilo, ale nerada bych,aby mě to pak někde nechalo...A jen tak pro zajímavost-vyndaval se 3 hodiny,takže to nikomu nepřeji...možná šikovnějším rukám by to trvalo méně,ale ten přístup k němu je fakt děsnej:blicismajlik Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.