Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, dnes jsem tu prvně,jelikož doufám, že mi někdo poradí...

Mám zhruba týden autíčko a dnes jsem s nim chtěla jet druhý den a po nastartování ani ň. Rádio hrálo, takže jsme se domnívali, že baterkou to neni, přesto jsme to zkusili přes startovací kabely. Pořád nic. Tak jsme to tedy zkusili roztlačit a po chvilce to naskočilo....Ale po chcípnutí motoru zase nic. Je nějaká jiná možnost než koupit novej startér?:roll

Odesláno

Skús na spínač (vysuva pastorok)priviesť + pól(je to tenký kabel do štartéru).Pri zapnutej spin. skrinke vyskúšaj priložiť kablik zo štart.na + pól.Tým si vyskúšaš,či je v poriadku spin. skrinka,čo môže byť tiež príčina nefunkčnosti štartéru.

Odesláno

svetla sviti ? pohasinaji pri pokusu startovat ? neni baterka totalne KO ? cvaka civka vysouvani pastorku pri otoceni klickem ?

[upravil dne 17/1/09 Ferry]

Odesláno

jak je to auto stare, to vypada na spatne uhliky starteru, zkus ho poklepat napr. klicem na kola, nebo kladivkem, jen tak primerene, pokud po poklepani starter bude tocit, jsou spatne uhliky a je treba je vymenit, vyjde to na cca 350-400Kc bez prace

Odesláno

u 406 1.8 16V je celkem pristupnej ale u 307 nevim, bude nekde zepredu na predelu motor prevodovka, chce to prohlednout za svetla

Odesláno

Taky mi to nestartovalo,. Startér jsme vyndali jak píše AUTOSPRAVCA - sundat spodní kryt a vyšrobovat ho ven, drží na třech šroubech. Ale je tam hroznej přístup. U mě stačilo starter vyčistit :super

Já mám 307SW 2.0 HDi ale asi to bude stejný...

Tak hodně štěstí a pevný nervy.:papa

Odesláno

startér je venku a je nějakej zadřenej, to ozubení se neotáčí....takže se asi bude muset koupit novej...možná by nějaký pročistění stačilo, ale nerada bych,aby mě to pak někde nechalo...A jen tak pro zajímavost-vyndaval se 3 hodiny,takže to nikomu nepřeji...možná šikovnějším rukám by to trvalo méně,ale ten přístup k němu je fakt děsnej:blicismajlik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...