Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Mitsubishi Lancer Evolution IX, sen na vlastní kůži..

Recommended Posts

Odesláno

Heleď Jardo, koukej tady přestat šířit reklamu na Miši-v-buši, nebo ti jako předseda nechám useknout hlavu :D:D:D:D:D (to by ale asi bylo zneužití veřejné pravomoci, že?....no tak nic, no :cool::cool::cool::aut:aut:aut:aut)

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

...nastupuje obdiv sloučený s respektem..a ručička rychloměru ukazuje něco přes 200km/h...

ale člověk to fakt musí krotit...

Kontrast těchto příspěvků mi přijde lehce úsměvný - MUSEL JSEM TO KROTIT a RUČIČKA RYCHLOMĚRU UKAZOVALA PŘES 200 km/h)

[upravil dne 18/1/2009 Medvěd]

Odesláno

Musím potvrdit svezení v evu je dost velkej zážitek minulý týden si dal otec svoje auto na garančku a půjčil si evo X a musím uznat že je to fakt luxusní svezení.....

Odesláno
Původně zaslal: Lukyn406

Tvůj zážitek chápu .... v létě jsem měl možnost svézt se s EVO VIII - ale \"jen\" s civilní verzí , která měla slicky , race brzdy a změněnou palivovou mapu ...prostě tréninkvé autí ..... když si teď vzpomenu , tak mám hubu od ucha k uchu ...

Tohle bych mohl každej den ....

Kdyby měl někdo zájem , tak je na prodej trocha poladěná potvora .....

Len tak pre zaujimavost...kolko?

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

...nastupuje obdiv sloučený s respektem..a ručička rychloměru ukazuje něco přes 200km/h...

ale člověk to fakt musí krotit...

Kontrast těchto příspěvků mi přijde lehce úsměvný - MUSEL JSEM TO KROTIT a RUČIČKA RYCHLOMĚRU UKAZOVALA PŘES 200 km/h)

[upravil dne 18/1/2009 Medvěd]

:aut krotit se to musí, ale nedá Ti nevyzkoušet, co to umí :D Ale to jde jen na dálnici, ten výkon se na sněhu jinak využít ani nedá, včera jsme se bavili s kámošem že by na to blbnutí na sněhu stačila \"standartní\" Impreza v 2.0.

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

Heleď Jardo, koukej tady přestat šířit reklamu na Miši-v-buši, nebo ti jako předseda nechám useknout hlavu :D:D:D:D:D (to by ale asi bylo zneužití veřejné pravomoci, že?....no tak nic, no :cool::cool::cool::aut:aut:aut:aut)

No že to říkáš zrovna Ty......:aut

Odesláno

kdysi jsem se povozil trošku v Impreze od Prodrive..nepopsatelnej zážitek..a když to kámoš půl roku na to prodával, težko se popisuje pocit, kterej jsem měl..hned bych to bral, kdybych si to moh dovolit živit jako jediný auto v rodině:D

Odesláno

jarojardo to sis toho micone poridil misto 406 a nebo ho mas jen pujcenej?

EDIT: Kazdopadne bych chtel nekdy zazit to co ty! Ale asi bych byl ze zacatku posranej i ze seriovky, ale vim, ze si clovek rychle zvyka... ;)

[upravil dne 18/1/09 f3Rd@]

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

jarojardo to sis toho micone poridil misto 406 a nebo ho mas jen pujcenej?

EDIT: Kazdopadne bych chtel nekdy zazit to co ty! Ale asi bych byl ze zacatku posranej i ze seriovky, ale vim, ze si clovek rychle zvyka... ;)

[upravil dne 18/1/09 f3Rd@]

:D Ne, půjčený, tohle auto je jen hračka, na normální použití nesmysl.

Když jsem do toho sedl poprvý, měl jsem z toho výkonu fakt respekt, postupně ho ale ztrácím...ale člověk se musí pořád hlídat...

Odesláno

Tak ja si to neviem predstavit, co to dokaze, osobne som jazdil na focuse 2,5turbo(cca 240koni) a to uz tiez nieje auto na bezne jazdenie.:o

Odesláno

Krásné auto, musela to být paráda, sám jsem si zkusil řídít novou Z4 M-power a chápu tvé pocity, já sám jsem si na Z4 hned zvykl i když jen na půl hodiny, ale ven z ní se mi vůůůbec nechtělo prostě jiný svět.:super:super:super

Odesláno
Původně zaslal: KUBBACHER

Krásné auto, musela to být paráda, sám jsem si zkusil řídít novou Z4 M-power a chápu tvé pocity, já sám jsem si na Z4 hned zvykl i když jen na půl hodiny, ale ven z ní se mi vůůůbec nechtělo prostě jiný svět.:super:super:super

Přesně, jiný svět...v tom autě nemyslíš na nic, svírá Tě sportovní sedadlo a mozek musíš naladit na stejnou vlnu s motorem a silnicí před Tebou..nebude se mi to chtít ani vrátit...je to jako droga..

Odesláno

Původně zaslal: KUBBACHER

Přesně, jiný svět...v tom autě nemyslíš na nic, svírá Tě sportovní sedadlo a mozek musíš naladit na stejnou vlnu s motorem a silnicí před Tebou..nebude se mi to chtít ani vrátit...je to jako droga..

No právě, nechtělo se mi jí vráťit.

Upřímně nejhorší byl přechod zpět na zem - do své tehdejší 605tky - ten rozdíl byl až příliš brutální.:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...