Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

psal jsem mu teď maila. Uvedl jsem, že o PETEXy nemá nikdo zájem a jelsti by mi mohl dát info pokud má pro všechny modely, ale ne v PETEXu. Napsal jsem jeslti by je mohl když tak vyfotit nebo mi poslat fotky. Večer napíšu více info.

Marek

Odesláno

tak fotky mi neposlal, posilal jsem mu odkazy, co přesně nechci. Tak mi nepsal, že teda toto mi nenabídne a budou takové, jako jsem vložil na první stránce.

Ještě vyjednávám nějakou slevu.

Je ještě nějaký další zájemce?

dzavel: prosím o uvedení roku výroby

Odesláno

Tak to já teda ruším objednávku:nevim. Je mi líto, ale tamty koberečky mi teda tvarem do 406 vůbec nepasují :bojim

Je teoreticky možný, že se jedná o nějaký \"ilustrační foto\" a ve skutečnosti to bude v pořádku:myslim Ale vzhledem k tomu, že u inzerátů s tímhle fotem koberců všude píšou 106,306,406 tak bych tomu moc nevěřil :(

Omlouvám se a děkuji za pochopení.

Odesláno

OK nic se neděje ... osobně si myslím, že by po mě nechtěl přesně model auta a rok, pokud by to byly univerzály

Uvidíš po převzetí někoho kdo má 406, jak to bude vypadat. Klidně ti je potom můžu dodatečně objednat

Odesláno

dzavel: ok :potlesk

Teď čekám na odpověď kolegy ...

Psal jsem to už několika lidem přes PM - pokud koberečky budou typu PETEX a ne takové, jak jsem avizoval na první stránce, tj. se zvýšeným gumovým okrajem, tak je brát nebudu a peníze obratem pošlu zpět na účet.

Odesláno

Všem zájemcům jsem poslal PM.

Prosím, abyste mi napsali jakmile peníze odešlete, pokud chcete poslat povrzení o provedení příkazu k úhradě, můžete to posílat na sucram@seznam.cz

Odesláno

Tak dneska jsem obdržel maila, že koberečky budou v pondělí. Takže se pokusím je převzít v pondělí. Byl jsem ujištěn, že PETEXy to nebudou. Všechno ještě při přebrání vizuálně překontroluji.

Jinak co se týče zástěrek, tak mu mám napsat o jaké modely by byl zájem.

Odesláno

doktor: jj mail mi přišel ;) na účtu mám zatím peníze jen od uživatele dzavel

Pokud nemáte ČSOB, tak mi to přijde v pondělí a to i v případě, že to někdo posílal včera ráno :) Myslím tedy , že zbytek přijde v pondělí ;)

Odesláno
Jinak co se týče zástěrek, tak mu mám napsat o jaké modely by byl zájem.

Ja bych mel zajem o zasterky na 406. Na tom allegru maji dva druhy co jsem si vsimnul - jedny leskly a jedny matny. Tak bych rad ty matny.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...