sucram® Odesláno 25. leden 2009 Autor Odesláno 25. leden 2009 psal jsem mu teď maila. Uvedl jsem, že o PETEXy nemá nikdo zájem a jelsti by mi mohl dát info pokud má pro všechny modely, ale ne v PETEXu. Napsal jsem jeslti by je mohl když tak vyfotit nebo mi poslat fotky. Večer napíšu více info. Marek Citovat
sucram® Odesláno 27. leden 2009 Autor Odesláno 27. leden 2009 tak fotky mi neposlal, posilal jsem mu odkazy, co přesně nechci. Tak mi nepsal, že teda toto mi nenabídne a budou takové, jako jsem vložil na první stránce. Ještě vyjednávám nějakou slevu. Je ještě nějaký další zájemce? dzavel: prosím o uvedení roku výroby Citovat
MJSytic Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Tak to já teda ruším objednávku:nevim. Je mi líto, ale tamty koberečky mi teda tvarem do 406 vůbec nepasují Je teoreticky možný, že se jedná o nějaký \"ilustrační foto\" a ve skutečnosti to bude v pořádku:myslim Ale vzhledem k tomu, že u inzerátů s tímhle fotem koberců všude píšou 106,306,406 tak bych tomu moc nevěřil Omlouvám se a děkuji za pochopení. Citovat
sucram® Odesláno 28. leden 2009 Autor Odesláno 28. leden 2009 OK nic se neděje ... osobně si myslím, že by po mě nechtěl přesně model auta a rok, pokud by to byly univerzály Uvidíš po převzetí někoho kdo má 406, jak to bude vypadat. Klidně ti je potom můžu dodatečně objednat Citovat
sucram® Odesláno 28. leden 2009 Autor Odesláno 28. leden 2009 dzavel: ok Teď čekám na odpověď kolegy ... Psal jsem to už několika lidem přes PM - pokud koberečky budou typu PETEX a ne takové, jak jsem avizoval na první stránce, tj. se zvýšeným gumovým okrajem, tak je brát nebudu a peníze obratem pošlu zpět na účet. Citovat
sucram® Odesláno 28. leden 2009 Autor Odesláno 28. leden 2009 Všem zájemcům jsem poslal PM. Prosím, abyste mi napsali jakmile peníze odešlete, pokud chcete poslat povrzení o provedení příkazu k úhradě, můžete to posílat na sucram@seznam.cz Citovat
sucram® Odesláno 29. leden 2009 Autor Odesláno 29. leden 2009 Tak dneska jsem obdržel maila, že koberečky budou v pondělí. Takže se pokusím je převzít v pondělí. Byl jsem ujištěn, že PETEXy to nebudou. Všechno ještě při přebrání vizuálně překontroluji. Jinak co se týče zástěrek, tak mu mám napsat o jaké modely by byl zájem. Citovat
doktor Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Já už jsem platil včera ráno a na mail jsem poslal potvrzení o zaplacení. Citovat
sucram® Odesláno 30. leden 2009 Autor Odesláno 30. leden 2009 doktor: jj mail mi přišel na účtu mám zatím peníze jen od uživatele dzavel Pokud nemáte ČSOB, tak mi to přijde v pondělí a to i v případě, že to někdo posílal včera ráno Myslím tedy , že zbytek přijde v pondělí Citovat
mitch.mb Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 penize jsem poslal dnes odpoledne kdyz mi hodis mail poslu ti screen platby Citovat
sucram® Odesláno 30. leden 2009 Autor Odesláno 30. leden 2009 mitch.mb: jj promiň, až teď jsem to četl znova. Jestli chceš tak mi to pošli na sucram@seznam.cz Citovat
Tornado Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Jinak co se týče zástěrek, tak mu mám napsat o jaké modely by byl zájem. Ja bych mel zajem o zasterky na 406. Na tom allegru maji dva druhy co jsem si vsimnul - jedny leskly a jedny matny. Tak bych rad ty matny. Citovat
sucram® Odesláno 5. únor 2009 Autor Odesláno 5. únor 2009 ahoj ... momentálně čekám na platbu od Prerovaka ... až se mi přičte na účet, tak budu řešit záštěrky ... Citovat
Prerovak Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 moji platbu uz musis mit vcera odesla na: TVUJ UCET a posilal sem to z ceske sporitelny [upravil dne 5/2/09 Prerovak] [upravil dne 5/2/09 Prerovak] Citovat
sucram® Odesláno 5. únor 2009 Autor Odesláno 5. únor 2009 Prerovak: díval jsem se ráno o půl třetí i teď ... a zatím tam nic nemám ... pokud jsi to neposílal z ČSOB, tak to tam dříve jak zítra nebude. Citovat
sucram® Odesláno 6. únor 2009 Autor Odesláno 6. únor 2009 boston56 - ZAPLACENO brslen - ZAPLACENO dzavel - ZAPLACENO doktor - ZAPLACENO majty - ZAPLACENO mitch.mb - ZAPLACENO Prerovak - ZAPLACENO Citovat
dzavel Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Původně zaslal: Prerovak sorry ze sem to JA zdrzoval Dej si doma pět ran špagetama a je to vpoho:bacha:D. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.