Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dneska jsem zakoupil zboží od jednoho pána z Polska. Obchoduje na allegru i na aukru.

A jsem s ním předběžně domluven, že pokud bych něco potřeboval nebo někdo známý (třeba někdo z PC :cool:) z Allegro.pl tak není problém

Tzn. že k ceně s poštovným byste potom připočítali něco pro toho pána (podle ceny zboží), něco málo mně od cesty (mám to k němu 3O km) plus pošta ode mě ... dávám to tu jen informativně, kdyby měl někdo náhodou o něco zájem.

Odesláno

OK :papa

ještě jedna poznámka ... počítejte s mou pomocí až tak od půlky února ... mám teď zkouškové a pak se budu stěhovat, takže času je opravdu málo ...

Odesláno

no vidíš ... teď mi zrovna pán napsal, že má v nabídce koberečky pro některé typy Peugeotu, protože jsem se mu zmínil, že se pohybuji na fóru Peugeot, že by možná někdo měl o něco zájem...

• O 4 týdny později...
Odesláno

prritt: pokud bude nějaká další hromadná objednávka, tak se připoj. V jednání jsou zástěrky na Peugeoty, ale pár koberečků by šlo taky. Jen cena bude o něco vyšší, kvůli poštovnému. Zprvu jsem to moc neodhadnul a místo +/- 50 Kč to nakonec bylo 77 Kč. Projeď to tu - je tu topic přímo s koberečky

:xvul sorry, ale nikdy jsem si nevšiml verze komby :D:ticho

Odesláno

rgot: no zkus mi poslat konkrétní odkaz přes U2U, můžu se zeptat. Asi bude záležet na velikosti a hlavně na schopnosti rostlinu dopravit v neporušeném stavu ke kupujícímu.

• O 3 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...