Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte.Mám velkou prosbu.Mám 406 combi 2.0hdi r.v.1999.

Dnes jsem celý den s autem jezdil a vše v pohodě.Do obchodu,do práce apod.

Musel jsem ještě navečer do ochodu,dojedu,vypnu a jdu.Vrátím se,sednu do auta a NIC.Auto se snaží,ale nechce naskočit.Vůbec autům nerozumím,ale pamatuju si že se vždy po zastrčení klíče objevilo žhavení a ted se nerosvítí.Můžou to být žhaviče?Nebo něco jiného?

A kdyby to byly žhaviče,kolik tak zhruba stojí-at neplatím někde v servisu nějaké nehorázné sumy.

Domů jsem se nechal odtáhnout.Nevím co stím.

Jinak auto má nalítáno skoro 300tkm.Mám ho už rok a vše vždy v pohodě.I když bylo mínus 19 tak to napoprvé naskočilo.Jinak jsem ze Zlína-kdyby někdo věděl o někom kdo by to uměl spravit.Děkuju

[upravil dne 15/1/09 Pe.Tr]

Odesláno
Původně zaslal: honzyh

Musel jsem ještě navečer do ochodu,dojedu,vypnu a jdu.Vrátím se,sednu do auta a NIC.Auto se snaží,ale nechce naskočit.Vůbec autům nerozumím,ale pamatuju si že se vždy po zastrčení klíče objevilo žhavení a ted se nerosvítí.Můžou to být žhaviče?Nebo něco jiného?

A kdyby to byly žhaviče,kolik tak zhruba stojí-at neplatím někde v servisu nějaké nehorázné sumy.

Jinak auto má nalítáno skoro 300tkm.Mám ho už rok a vše vždy v pohodě.I když bylo mínus 19 tak to napoprvé naskočilo.Jinak jsem ze Zlína-kdyby někdo věděl o někom kdo by to uměl spravit.Děkuju

spiše bych to videl na rele zhaveni

Odesláno

Poznám to nějak?A kde bych to relátko když tak sehnal?Díky

origo pod cislem 19207L (pokud jsem trefil motor)za 560 na obr pod cislem 2

post-0-14109604130891_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

spiše bych to videl na rele zhaveni

nene 406 hdi i v -15 zhavit nepotrebuje \"chytne i bez zhaveni\"

spis cerpadlo, na vysokotlaku ventil atzd doporucuju dia

Odesláno

Tohle určitě se žhavením nesouvisí, protože jak honzych píše tak s autem před tou poruchou jel. Takže motor nebyl chladný. Taky bych to viděl spíš na čerpadlo. Ale já bych jako první věc, odpojil na chvilku baterku. Mě už to taky pomohlo, když to jednou nechtělo chytit. No a pokud to nepomůže tak zkus Pento ( bosch servis) ve Zlíně. Ale pokud s nimi nebude chtít tvé auto komunikovat jako to mé, tak potom už jedině Peugeot servis ve Fryštáku.

Odesláno

Čau, tak dnes mi naskočilo auto, neslysím tam hučet čerpadlo, nevíte někdo jestli to může být jen zavzdusněné? proto že jsem měl naftu jen v rezervě a pak jsem musel jít koupit.Ted, když trochu povolil ten snih na tom autě, tak čerpadlo normálně načerpalo a nastartoval jsem ale když jsem to vypnul, tak zase nejde nastartovat.Díky za rady

[upravil dne 16.1.2009 honzyh]

Odesláno

Psal jsem to také v tom vlákně. Mne stálo kolem 3000,- (záleží zda máš Bosch nebo Siemens a jaké slevy máš u prodejců). V Polsku se dá sehnat neoriginál kolem 1500,-.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...