honzyh Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Ahojte.Mám velkou prosbu.Mám 406 combi 2.0hdi r.v.1999. Dnes jsem celý den s autem jezdil a vše v pohodě.Do obchodu,do práce apod. Musel jsem ještě navečer do ochodu,dojedu,vypnu a jdu.Vrátím se,sednu do auta a NIC.Auto se snaží,ale nechce naskočit.Vůbec autům nerozumím,ale pamatuju si že se vždy po zastrčení klíče objevilo žhavení a ted se nerosvítí.Můžou to být žhaviče?Nebo něco jiného? A kdyby to byly žhaviče,kolik tak zhruba stojí-at neplatím někde v servisu nějaké nehorázné sumy. Domů jsem se nechal odtáhnout.Nevím co stím. Jinak auto má nalítáno skoro 300tkm.Mám ho už rok a vše vždy v pohodě.I když bylo mínus 19 tak to napoprvé naskočilo.Jinak jsem ze Zlína-kdyby někdo věděl o někom kdo by to uměl spravit.Děkuju [upravil dne 15/1/09 Pe.Tr] Citovat
Pe.Tr Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: honzyh Ahojte.Mám velkou prosbu.Mám 406 combi 2.0hdi r.v.1999. Dnes jsem celý den s autem jezdil a vše v pohodě.Do obchodu,do práce apod. Musel jsem ještě navečer do ochodu,dojedu,vypnu a jdu.Vrátím se,sednu do auta a NIC.Auto se snaží,ale nechce naskočit.Vůbec autům nerozumím,ale pamatuju si že se vždy po zastrčení klíče objevilo žhavení a ted se nerosvítí.Můžou to být žhaviče?Nebo něco jiného? A kdyby to byly žhaviče,kolik tak zhruba stojí-at neplatím někde v servisu nějaké nehorázné sumy. Domů jsem se nechal odtáhnout.Nevím co stím. Jinak auto má nalítáno skoro 300tkm.Mám ho už rok a vše vždy v pohodě.I když bylo mínus 19 tak to napoprvé naskočilo.Jinak jsem ze Zlína-kdyby někdo věděl o někom kdo by to uměl spravit.Děkuju [upravil dne 15/1/09 Pe.Tr] spiše bych to videl na rele zhaveni Citovat
honzyh Odesláno 15. leden 2009 Autor Odesláno 15. leden 2009 Poznám to nějak?A kde bych to relátko když tak sehnal?Díky Citovat
Pe.Tr Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: honzyh Poznám to nějak?A kde bych to relátko když tak sehnal?Díky origo pod cislem 19207L (pokud jsem trefil motor)za 560 na obr pod cislem 2 Citovat
pp205 Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: honzyh Ahojte.Mám velkou prosbu.Mám 406 combi 2.0hdi r.v.1999. Dnes jsem celý den s autem jezdil a vše v pohodě.Do obchodu,do práce apod. Musel jsem ještě navečer do ochodu,dojedu,vypnu a jdu.Vrátím se,sednu do auta a NIC.Auto se snaží,ale nechce naskočit.Vůbec autům nerozumím,ale pamatuju si že se vždy po zastrčení klíče objevilo žhavení a ted se nerosvítí.Můžou to být žhaviče?Nebo něco jiného? A kdyby to byly žhaviče,kolik tak zhruba stojí-at neplatím někde v servisu nějaké nehorázné sumy. Domů jsem se nechal odtáhnout.Nevím co stím. Jinak auto má nalítáno skoro 300tkm.Mám ho už rok a vše vždy v pohodě.I když bylo mínus 19 tak to napoprvé naskočilo.Jinak jsem ze Zlína-kdyby někdo věděl o někom kdo by to uměl spravit.Děkuju [upravil dne 15/1/09 Pe.Tr] spiše bych to videl na rele zhaveni nene 406 hdi i v -15 zhavit nepotrebuje \"chytne i bez zhaveni\" spis cerpadlo, na vysokotlaku ventil atzd doporucuju dia Citovat
pavel104 Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 Tohle určitě se žhavením nesouvisí, protože jak honzych píše tak s autem před tou poruchou jel. Takže motor nebyl chladný. Taky bych to viděl spíš na čerpadlo. Ale já bych jako první věc, odpojil na chvilku baterku. Mě už to taky pomohlo, když to jednou nechtělo chytit. No a pokud to nepomůže tak zkus Pento ( bosch servis) ve Zlíně. Ale pokud s nimi nebude chtít tvé auto komunikovat jako to mé, tak potom už jedině Peugeot servis ve Fryštáku. Citovat
BoneDaddy Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 A čerpadlo jde? Zkoušel si ještě nastartovat i po tom odtahu? Citovat
honzyh Odesláno 16. leden 2009 Autor Odesláno 16. leden 2009 Čau, tak dnes mi naskočilo auto, neslysím tam hučet čerpadlo, nevíte někdo jestli to může být jen zavzdusněné? proto že jsem měl naftu jen v rezervě a pak jsem musel jít koupit.Ted, když trochu povolil ten snih na tom autě, tak čerpadlo normálně načerpalo a nastartoval jsem ale když jsem to vypnul, tak zase nejde nastartovat.Díky za rady [upravil dne 16.1.2009 honzyh] Citovat
Leo Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 To bude čerpadlo těsně před smrtí. Po zapnutí zapalování se musí roztočit vždy. Více najdeš tu: Citovat
honzyh Odesláno 17. leden 2009 Autor Odesláno 17. leden 2009 A netuší někdo kolik to palivové čerpadlo stojí? Citovat
Leo Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 Psal jsem to také v tom vlákně. Mne stálo kolem 3000,- (záleží zda máš Bosch nebo Siemens a jaké slevy máš u prodejců). V Polsku se dá sehnat neoriginál kolem 1500,-. Citovat
bumbrlicekk Odesláno 22. leden 2009 Odesláno 22. leden 2009 to bude cerpadlo na vysokotlaku mnel sem stejnej problem taky mi to chciplo pak to naskocilo v nizkejch otackach to jelokousek a pak uz nic ale jak psal PP205 chce to dia Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.