Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: lopez24

Já vím, že rok 12 měsíců ale kdybych mi každej napsal 12 nej Peogeotů tak bych se za čas z toho zbláznil.Proto dělám první 3 místa a pak budu sčítat hlasy a určitě 12 aut to dá dohromady

a nebo tak :super

Odesláno

Já osobně bych vynechal mladší ročníky, protože obrázků aut od r 1995 je hafo, dal bych to od roku 1995 a níž, tím by byl si myslím hodně zajímavý, vzpomínka na mimořádné modely Peugeot :)

Odesláno

Nejhezčí Piškot je podle mě jednoznačně 402 Eclipse

http://auta5p.eu/vystavy/lipsko_2004/ami_191.htm

pak 504 Cabrio

http://auta5p.eu/vystavy/lipsko_2004/ami_189.htm

a na třetí místo bych dal \"prodlouženou\" 604ku

http://auta5p.eu/vystavy/lipsko_2008/ami_046.htm

Jinak, pokud bych měl dát tip, jaký kalendář by Medvěd sobě zakoupil - preferoval bych spíše starší auta (v horším případě možná i auta současná), ALE POKUD MOŽNO CO NEJSÉRIOVĚJŠÍ A TUNINGUPROSTÁ (můj hlas je pouhým hlasem jednotlivce, ale prostě to tak je - tuningu je všude jako smetí, o voňavku v původním hávu člověk pomalu ani nezakopne).

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

souhlasim s medvedem. Moderni potvory na kalendari neee, to uz ty starsi pezotky

ne každý je na staré auta :(

mně třeba neberou ani trošku...

Odesláno

a proč se striktně soustředit na jedno auto? proč tam nenaházet fotky ze srazů za uplynulý rok..třeba 10 aut na jedný fotce, spanilka apod..takové ohlédnutí za předešlým rokem...je to jen můj nápad..jinak kdyby šlo o auta členů, tak bych určitě hlasoval pro Petra, @reho a protože to nikdo jiný neudělá, tak aspoň já bych si tam navrhl svoji bývalou 306:P

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

a proč se striktně soustředit na jedno auto? proč tam nenaházet fotky ze srazů za uplynulý rok..třeba 10 aut na jedný fotce, spanilka apod..takové ohlédnutí za předešlým rokem...je to jen můj nápad..jinak kdyby šlo o auta členů, tak bych určitě hlasoval pro Petra, @reho a protože to nikdo jiný neudělá, tak aspoň já bych si tam navrhl svoji bývalou 306:P

diky :)...

jinac je to vyborny napad!!

mohli bychom na dalším srazu udělat i nějaké to focení na kalendář... myslím si, že by to bylo asi best of... prostě auta z klubu... a fotografů s kvalitními fotaky je v klubu taky požehnaně...

Odesláno

Jj,já ho chci taky,a když tam budou 306-3dveř.,306-3dveř.prodloužená,306-5dveř.,306 cc, vůbec mi to nebude vadit:D a ty co vybral Medvěd tam klidně můžou bejt taky:super a díky:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

Původně zaslal: @re

... a fotografů s kvalitními fotaky je v klubu taky požehnaně...

to ještě není záruka dobrých fotek;)..ale to je na jinou debatu

Ale je to ucitej predpoklad pro kvalitni vytisk .. kor na kalendar kde predpokladam vetsi fotky :P Ale jinak souhlas ;)

Odesláno

Koukám, že se to tady začíná všechno pěkně míchat.Neumíte někdo vložit anketu aby se nejdřív zjistilo kdo má zájem o \"klubové\" a \"neklubové\" kalendáře. Až pak by se hlasovalo konkrétně, protože v tom začíná být pomalu guláš

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...