Peti Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Koukám že woody je bez auta tak asi hledá takhle silnou litrvou 106:D:D proto tohle téma:D Citovat
vix Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: Fx Já bych se taky mohl zeptat, proč měli v rychle a zběsile dvacetikvalt:D tjůnink - špajska z tahače Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Ja sem s GT ckovym puntem predbehol porsche, a to prosim 2 krat 1x krat sem ho dal na dvou za sebou postavenych spomalovacech Proste puntakovi nestacil 2x krat sem ho na drzovku zacal predjizdet, mlady pan zacal pridavat, samo sebou ze spustenou strechou, kousek po tom jak se zacal zdalovat zacinalo prset, a uz sem jen videl jak mlady pan brzdi cca na 40 km/h ke krajnici, a zatvara si strechu, to sem mu to nandal se nestih divit :D Toz kdyz punto muze predjet porsche, nevim proc ne 106 ka nejaky zapatlani ceckovy mercedes Po pravde povedane, FUSION by sa mal na dalnicich 106 kam s 1 litrem vyhybat protoze spomaluje provoz... Citovat
PnR Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 takze ak dobre chapem, ak ceste dialnicny korab treba sa poohliadnut po jazdenej 106? Citovat
Fakir Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: Fakir Původně zaslal: wooody Jak může s tou litrovou 106kou dohonit mercedes kterej ji ujíždí pod plným plynem a ta litrová 106ka ho dojde předjede a zastaví.... To mi přijde divný..... Ano to je velice divný. Myslím, že automobilce Mercedes Benz po zveřejnění tohoto filmu hrozí mediální skandál, kvůli odhalení, že jejich předražená auta s údajně výkonnými motory ve skutečnosti zdaleka nejezdí tak rychle, jak se zdá. Ale no tak pánové ve filmech je vsechno mozne:) Ano, já vím. Shodou okolností jsem dokonce filmař, mám na to školy. Už jsi někdy slyšel o cynismu? [upravil dne 15/1/09 Fakir] Citovat
wooody Odesláno 16. leden 2009 Autor Odesláno 16. leden 2009 Původně zaslal: P.avel prostě to režisér napsal do scénáře tak ale snad u toho může ten pan režisér přemejšlet.... To je jak to rychle a zběsile s 20ti kvaltem nebo jedou závod o auto a jedou ho na čtvrt plynu?? Pak ho předjede tak je záběr na nohy jak přidá, pak ten vedle přidá, pak zase ten první, prostě nelogicky.... Když jedu závod a ještě k tomu o auto tak snad jedu pod plným plynem ne?? Je mi jasný že je to film, ale mohlo by se u toho trochu přemýšlet a filmy jako hvězdný války nebo matrix neřešim.... A taxi?? Nejni to špatněj film ale dostává mě třeba jak ve dvojce veze toho vojáka na letiště a je slyšet jak tam řadí minimálně už na 5ku a pak řekne konečně tam mužů dat dvojku.... Nebo už ty zmiňovaný pásy.... Citovat
Fakir Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 Samozřejmě. Stejně tak by měli přemýšlet i u Star Treku, protože ve vesmíru nemá být slyšet zvuk, nebo u Dr. House, protože nefixovanýmu pacientovi se nikdo nemůže rejpat v míšním kanálu. Nebo moje oblíbené HHI (Hollywood Hacking Interface) - k nabourání se do počítače CIA přece stačí uhádnout ředitelovo heslo, což je obvykle datum narození. Jak prosté. Jsou to prostě filmy/seriály a tam se přehání, aby to bylo divácky atraktivnější. Je to samozřejmě na úkor realističnosti, jinak to ani nejde. Většině diváků je úplně fuk, že s 60 koňovou 106kou cajti zastaví 300 koňový BMW a ještě to před ním smýknou jak s Imprezou... důležitý je to napětí a akce... někdo někoho honí... stihnou to? Dojedou včas? Nebo záporňák vyhraje? Prostě masa konzumentů, pro které se tohle točí, to žere, tak co by se to nedělalo. Citovat
bombarderik Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 Ja sa vzdy nad takymito absorudnostami vzdy pozastavim a schuti zasmejem ale ako tu bolo povedane je to film a musi tam byt nejaka akcia takze to dopozeram a na konci nezabudnem poznamenat ze to bola riadna chujovina. Citovat
ujomarian Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 na to sa treba pozerat inak - ved predsa kazdy dôchodca ma upravené auto, pricom je jasne ze pod kapotou ma na 100% upravený motor z kombajna a v nadrzi letecke palivo a preto potom ta 106-ka dokaze obehnu aj hocijaky mercedes a to upozorneujem ze dokonca aj na spiatocke !!! :D Citovat
urdemala Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 Původně zaslal: P.avel prostě to režisér napsal do scénáře snad scénárista ne? :-) Citovat
f3Rd@ Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 Původně zaslal: urdemala Původně zaslal: P.avel prostě to režisér napsal do scénáře snad scénárista ne? :-) klidne vrchni nastenkar, hlavne ze je to tam napsany... Citovat
urdemala Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 Původně zaslal: wooody Dneska sem viděl nějakej film, pouštěl mi ho bratr na dvd, bylo to na způsob kobry11..... Pronásledovaly chlápka v nějakým mercedesu a rozbilo se jim auto tak zabavily 106ku vyhodily starýho důchodce a s tou jeho 106kou toho mercedesa dohonily, předjeli a smykem před ním zastavily.... Byl tam detajl při tom smyku na bok ty 106ky a měla 3dírový hliníky..... Tak mi řekněte jak to dělaj?? tyve ty si ale masochista, koukat na takový voloviny Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.