Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ja sem s GT ckovym puntem predbehol porsche, a to prosim 2 krat :D

1x krat sem ho dal na dvou za sebou postavenych spomalovacech :P Proste puntakovi nestacil :D

2x krat sem ho na drzovku zacal predjizdet, mlady pan zacal pridavat, samo sebou ze spustenou strechou, kousek po tom jak se zacal zdalovat zacinalo prset, a uz sem jen videl jak mlady pan brzdi cca na 40 km/h ke krajnici, a zatvara si strechu, to sem mu to nandal se nestih divit :D :D :D

Toz kdyz punto muze predjet porsche, nevim proc ne 106 ka nejaky zapatlani ceckovy mercedes :D

Po pravde povedane, FUSION by sa mal na dalnicich 106 kam s 1 litrem vyhybat protoze spomaluje provoz... :P

Odesláno
Původně zaslal: agresssor

Původně zaslal: Fakir

Původně zaslal: wooody

Jak může s tou litrovou 106kou dohonit mercedes kterej ji ujíždí pod plným plynem a ta litrová 106ka ho dojde předjede a zastaví.... To mi přijde divný.....

Ano to je velice divný. Myslím, že automobilce Mercedes Benz po zveřejnění tohoto filmu hrozí mediální skandál, kvůli odhalení, že jejich předražená auta s údajně výkonnými motory ve skutečnosti zdaleka nejezdí tak rychle, jak se zdá.

Ale no tak pánové:) ve filmech je vsechno mozne:)

Ano, já vím. Shodou okolností jsem dokonce filmař, mám na to školy. :) Už jsi někdy slyšel o cynismu? :D

[upravil dne 15/1/09 Fakir]

Odesláno
Původně zaslal: P.avel

prostě to režisér napsal do scénáře :)

tak ale snad u toho může ten pan režisér přemejšlet.... To je jak to rychle a zběsile s 20ti kvaltem nebo jedou závod o auto a jedou ho na čtvrt plynu?? Pak ho předjede tak je záběr na nohy jak přidá, pak ten vedle přidá, pak zase ten první, prostě nelogicky.... Když jedu závod a ještě k tomu o auto tak snad jedu pod plným plynem ne?? Je mi jasný že je to film, ale mohlo by se u toho trochu přemýšlet a filmy jako hvězdný války nebo matrix neřešim.... A taxi?? Nejni to špatněj film ale dostává mě třeba jak ve dvojce veze toho vojáka na letiště a je slyšet jak tam řadí minimálně už na 5ku a pak řekne konečně tam mužů dat dvojku.... Nebo už ty zmiňovaný pásy....

Odesláno

Samozřejmě. Stejně tak by měli přemýšlet i u Star Treku, protože ve vesmíru nemá být slyšet zvuk, nebo u Dr. House, protože nefixovanýmu pacientovi se nikdo nemůže rejpat v míšním kanálu. Nebo moje oblíbené HHI (Hollywood Hacking Interface) - k nabourání se do počítače CIA přece stačí uhádnout ředitelovo heslo, což je obvykle datum narození. Jak prosté. :) Jsou to prostě filmy/seriály a tam se přehání, aby to bylo divácky atraktivnější. Je to samozřejmě na úkor realističnosti, jinak to ani nejde. Většině diváků je úplně fuk, že s 60 koňovou 106kou cajti zastaví 300 koňový BMW a ještě to před ním smýknou jak s Imprezou... důležitý je to napětí a akce... někdo někoho honí... stihnou to? Dojedou včas? Nebo záporňák vyhraje? Prostě masa konzumentů, pro které se tohle točí, to žere, tak co by se to nedělalo. :)

Odesláno

Ja sa vzdy nad takymito absorudnostami vzdy pozastavim a schuti zasmejem ale ako tu bolo povedane je to film a musi tam byt nejaka akcia takze to dopozeram a na konci nezabudnem poznamenat ze to bola riadna chujovina. :D

Odesláno

na to sa treba pozerat inak - ved predsa kazdy dôchodca ma upravené auto, pricom je jasne ze pod kapotou ma na 100% upravený motor z kombajna a v nadrzi letecke palivo a preto potom ta 106-ka dokaze obehnu aj hocijaky mercedes a to upozorneujem ze dokonca aj na spiatocke !!! :D :D :D

Odesláno
Původně zaslal: urdemala

Původně zaslal: P.avel

prostě to režisér napsal do scénáře :)

snad scénárista ne? :-)

klidne vrchni nastenkar, hlavne ze je to tam napsany... ;):D

Odesláno
Původně zaslal: wooody

Dneska sem viděl nějakej film, pouštěl mi ho bratr na dvd, bylo to na způsob kobry11..... Pronásledovaly chlápka v nějakým mercedesu a rozbilo se jim auto tak zabavily 106ku vyhodily starýho důchodce a s tou jeho 106kou toho mercedesa dohonily, předjeli a smykem před ním zastavily.... Byl tam detajl při tom smyku na bok ty 106ky a měla 3dírový hliníky..... Tak mi řekněte jak to dělaj??

tyve ty si ale masochista, koukat na takový voloviny :bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...