dýzl Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 Jde o P-306 1,9D rv 98 nebo 99,neznám VIN tohoto auta,ale i tak v servisboxu mi to neukázalo zda má pumpičku nutnou k odvzdušnění.Jedná se o auto kolegy ,když se sním byl pochlubit (bylo to poprvé co sním jel do práce,protože jinak jezdí s tchánem a švagrem),tak mám za to,že tam měl \"balonek\" na hadičce před filtrem.Mechanik mu tvrdil,že tam pumpičku nemá.Tuším že má motor DW8.Má či nemá pumpičku? Citovat
dýzl Odesláno 13. leden 2009 Autor Odesláno 13. leden 2009 Tuším že jsem ji tam viděl.Pokud by tam nebyla,jak by se to odvzdušňovalo např po výměně filtru?Zřejmě ten jeho mechanik nestojí za moc.Ten kolega není ani trochu technický typ. Citovat
dano7777 Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 ja mam 306 break 1,9d 51kw, a pumpicku ma rovno vedla naftoveho filtra čo sa zazdušnuje nafta Citovat
Fusion Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 Pokud máš ještě ten přední plastovej kryt motoru tak je pod ním. Pokud ne tak jak píše dano Citovat
dýzl Odesláno 15. leden 2009 Autor Odesláno 15. leden 2009 Již to našel-pomohl mu obrázek z serviceboxu,ani jsem mu nemusel vytisknout foto od Fusiona.Po 14 dnech nečinnost nemohli nastartovat,mechanik doporučil vyměnit filtr,při výměně filtru se prý zhrozil co tam bylo za humus.Prý ale nemohl načerpat pumpičkou naftu,tak si pomohl,že zalil filtr naftou a pak že to šlo raz dva. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.