superjoe19 Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 Ahojte vsetci. Takze opisem vam presne moj problem ako prebiehal. Rano som normalne nastartoval, presiel som asi len 40 metrov, lebo som preparkoval auto. Pred pol 5 teraz podvecer som isiel po mamu do roboty, sadol som do auta, nastartoval, naskocilo, vybebli otacky a po asi 2 sekundach zdochlo. Toto mi spravilo 3krat, tak som vystupil, zamkol auto, odomkol (to mi poradil sused, zevraj moze blbnut len elektronika), skusil nastartova a uz vobec nic. Ani nechytilo. Tak som poziadal suseda, aby mi pomohol nastartovat pomocou kablov. Naskocilo to a znova to zdochlo. Uz sa mi to dvakrat stalo niekedy davnejsie. Tak som podrzal troska plyn, aby boli otacky tak na 1200 - 1500...po asi 15 sekundach isiel z motora divny zvuk, tak som to vypol radsej. Ked som to znova takto spravil, tak ako stal otec a sused pri motore, vsimli si iskry ktore isli odniekadial ako sa spaja prevodovka s motorom, asi tam ako je zotrvacnik. Po chvili to prestalo. Otacky stale padali, no a kym som prisiel k mame, tak mi to aj raz na krizovatke zdochlo. No naskocilo to normalne a bolo pocut znova ten zvuk, no presiel a otacky uz tak nepadali, na volnobehu potom celkom drzali. U mamy som vystupil z auta a ako motor bezal, tak od riadiacej jednotky isiel taky divny vzuk, ako keby tam nieco klopkalo. Ked som sa vracal domov, zastavil som sa na benzin, natankoval som, zamkol auto, zaplatil, odomkol, krasne v pohode nastartoval a ked som isiel k riadiacej jednotke, tak ziadny taky zvuk tam uz nebol. Doma som vybral baterku, dal ju na nabijacku, mala na prazdno 12,81 V. V com mobol byt problem?? Viete mi nejako poradit?? Dakujem Citovat
superjoe19 Odesláno 13. leden 2009 Autor Odesláno 13. leden 2009 Mozete mi niekto povedat, co je toto a na co to sluzi??? je to pri RJ, kabel z jednej strany sa schova pod blatnik a kabel z druhej strany ide k skrtiacej klapke. Tato odfotena vec mi vydava ten klopkajuci zvuk. Co s tym je? Neviete niekto? http://www.upnito.sk/imggal.php?viewImage=fbde57d22885fb553ad84d292c0483c4 Citovat
AnotherOne Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 Původně zaslal: superjoe19 Mozete mi niekto povedat, co je toto a na co to sluzi??? je to pri RJ, kabel z jednej strany sa schova pod blatnik a kabel z druhej strany ide k skrtiacej klapke. Tato odfotena vec mi vydava ten klopkajuci zvuk. Co s tym je? Neviete niekto? http://www.upnito.sk/imggal.php?viewImage=fbde57d22885fb553ad84d292c0483c4 Citovat
superjoe19 Odesláno 13. leden 2009 Autor Odesláno 13. leden 2009 myslis, ze je to ono??? ja to mam az pri RJ, to co je na tej fotke vpravo nad kolesom:myslim Citovat
Dave_k Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 Je to nazváno jako Elmag ventil a je na potrubí s absorbérem. Přesnou funkci a proč cvaká netuším. Taky ho mám jako Ty u jednotky. [upravil dne 13/1/09 Dave_k] Citovat
superjoe19 Odesláno 13. leden 2009 Autor Odesláno 13. leden 2009 vdaka, uz vieme, co to je, len vediet, preco to robi to, co to robi...sakra:myslim:( Citovat
superjoe19 Odesláno 16. leden 2009 Autor Odesláno 16. leden 2009 hej hej, vsimol som si to aj vo viacerych temach, ale nikde nie je napisane, preco je v tom to cvakanie Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.