Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vážení,

dával jsem nové pakny Gerling na 309D.Stále se mi nechce nastavit správná vůle mezi paknou a bubnem.Samostavy fungují.Má na to vliv nastavení ruční brzdy?Brzdový pedál se mi trochu při brzdění propadá,než to začne brzdit .Před výměnou to bylo v pohodě.Prosím poraďte jak na to.

Děkuji za rady Buki

Odesláno

Dělal jsem to minulý víkend. Taky se to chovalo asi jako tobě. Chybka byla v obráceně našroubované ozubené matce na rozpěrné tyčce. Taky musí plýšek, co jí pootáčí dosedat na ozubený obvod matky..... aby to bylo schopno reagovat.

Po složení, jsem párkrát sešlápnul brzdu, pak zakvedlal ručkou a bylo to. Pedál je tvrdej, jako by bych ho mněl podložen cihlou.

Jo, si vzpomínám, problém jsem ještě mněl před půl rokem na pakně s čepem od ramena na ruční brzdu. Čep byl moc roztemovanej, ručka se pak moc nevracela a celkově to dělalo binec. Lehce odklepnout, rozhýbat a zlehoulinka promáznout.

Jináč jsem v této oblasti nic víc nevyzkoumal :)

Odesláno
Napsán autorem buki

Vážení,

dával jsem nové pakny Gerling na 309D.Stále se mi nechce nastavit správná vůle mezi paknou a bubnem.Samostavy fungují.Má na to vliv nastavení ruční brzdy?Brzdový pedál se mi trochu při brzdění propadá,než to začne brzdit .Před výměnou to bylo v pohodě.Prosím poraďte jak na to.

Děkuji za rady Buki

Co takhle pořádně odvzdušnit ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...