Joe67 Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 Dobry den. Mam vozidlo Peugeot 206, r.v.2004 (jun), motor benzin 1.4. Vcera vecer, po tom, co stravilo auto 2 noci vonku pri cca -18 stupnoch, sa mi stala taka podivna vec. Ked pustim parkovacie (obrysove svetla), vsetko je v poriadku. Ked vsak pustim stretavacie, rozsvieti sa len prave dialkove svetlo. Ked pustim dialkove, rozsvietia sa obe stretavacie. Parkovacie svietia stale, tie su v poriadku. Lave dialkove nesvieti pri ziadnom z nastaveni. Skusal som sa pozriet na poistky, ale tam je vsetko v poriadku. Nejake napady, prosim? Citovat
čakom Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 když pustíš potkávací tak se rosvítí jedno dalkový bez potkávacich? Citovat
Joe67 Odesláno 11. leden 2009 Autor Odesláno 11. leden 2009 Ano. Pustim stretavacie, ale rozsvieti sa prave dialkove. Rozmyslal som, ze lave dialkove sa nespusti len preto, ze tam boli este tie od predchadzajuceho majitela. A to uz je vyse rok a pol. Cize by bolo vyhorene. Preco vsak reaguju svetla opacne, cize po spusteni stretavacich pusti dialkove a opacne, je mi zahadou. Citovat
čakom Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 na diagnostice si byl? nejspiš nějaká chyba. nebo špatnej com nebo bsi:myslim Citovat
Joe67 Odesláno 11. leden 2009 Autor Odesláno 11. leden 2009 Nebol. Dnes je nedela a servis, kam chodievam, resp. vsetky servisy v meste su zavrete. Zajtra hned rano skocim do mojho. Je mi vsak zahadou, ako sa taketo cosi moze stat. Pretoze vcera cez okolo 16.00 ziaden problem, vycuval som z garaze svoje, aby brat mohol ist na jeho prec. Vsetko fungovalo bez problemov. Dve hodiny na to sadnem do auta, pustim svetla a bol problem. Citovat
foxo Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 jaky ma 206tka system prepinana svetel? Jako 406- k sebe, a zase k sebe? Alebo jako felicia, k sebe a od seba??? Citovat
pastorek Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 Původně zaslal: 41jozef skusil by som vsetky ukostrenia Původně zaslal: Ladis8 taky bych zkontroloval ukostření Občas pozerajte i na dátumy príspevkov. [upravil dne 14/5/09 pastorek] Citovat
Ticcino Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 Občas pozerajte i na dátumy príspevkov. Mně bylo hned divný ta první věta: ráno bylo -18 stupňů... Citovat
Joe67 Odesláno 15. květen 2009 Autor Odesláno 15. květen 2009 Od zimy sa nevyskytol ziadny podony problem a tak som spomenutu \"zavadu\" nechal tak. Kazdopadne, dakujem za ochotu, panstvo:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.