Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobry den. Mam vozidlo Peugeot 206, r.v.2004 (jun), motor benzin 1.4. Vcera vecer, po tom, co stravilo auto 2 noci vonku pri cca -18 stupnoch, sa mi stala taka podivna vec. Ked pustim parkovacie (obrysove svetla), vsetko je v poriadku. Ked vsak pustim stretavacie, rozsvieti sa len prave dialkove svetlo. Ked pustim dialkove, rozsvietia sa obe stretavacie. Parkovacie svietia stale, tie su v poriadku. Lave dialkove nesvieti pri ziadnom z nastaveni. Skusal som sa pozriet na poistky, ale tam je vsetko v poriadku.

Nejake napady, prosim?

Odesláno

Ano. Pustim stretavacie, ale rozsvieti sa prave dialkove. Rozmyslal som, ze lave dialkove sa nespusti len preto, ze tam boli este tie od predchadzajuceho majitela. A to uz je vyse rok a pol. Cize by bolo vyhorene.

Preco vsak reaguju svetla opacne, cize po spusteni stretavacich pusti dialkove a opacne, je mi zahadou.

Odesláno

Nebol. Dnes je nedela a servis, kam chodievam, resp. vsetky servisy v meste su zavrete. Zajtra hned rano skocim do mojho.

Je mi vsak zahadou, ako sa taketo cosi moze stat. Pretoze vcera cez okolo 16.00 ziaden problem, vycuval som z garaze svoje, aby brat mohol ist na jeho prec. Vsetko fungovalo bez problemov. Dve hodiny na to sadnem do auta, pustim svetla a bol problem.

• O 4 měsíce později...
Odesláno
Původně zaslal: 41jozef

skusil by som vsetky ukostrenia

Původně zaslal: Ladis8

taky bych zkontroloval ukostření ;)

Občas pozerajte i na dátumy príspevkov.

[upravil dne 14/5/09 pastorek]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...