Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vcera jsem nechal auto na kraji silnice,mista tam je dost,parkuje se tam bezne a nejakej kokot mi skrtnul o zrcatko.Odnesl to jen plast,zrcatko je plne funkcni. On dopadl asi hur,nasel jsem tam zrcatko z favorita a kusy plastu.

Kdyby nekdo vedel o tom krytu na zrcatko tak se ozvete.

post-0-1410960405786_thumb.jpg

Odesláno

Tohle je na celý zrcátko. Tohle výměna jen toho lakovanýho plastu nespraví. :bojim

Buď rád, že to přežilo alespoň sklíčko a motor. Takhle na vraku seženeš třeba jen manuální za pár šušní a přehodíš to. ;)

[upravil dne 10/1/09 Dave_k]

Odesláno

na kelly jsem si nevzpomnel:mad: ja potrebuju na novy model ,to je za 387,-

zatim cely zrcatko menit nemusim,to casem,jde o to aby nesla voda na elektromotorek v zrcatku

no novy model se davaly s manualnim ovladanim?

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Původně zaslal: p406b

Nějaký nový model s manuálním ovládáním už jsem viděl. ;)

to jsem takovej póvl, že mám jedinej manuální zrcátka?:(:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: p406b

na kelly jsem si nevzpomnel:mad: ja potrebuju na novy model ,to je za 387,-

zatim cely zrcatko menit nemusim,to casem,jde o to aby nesla voda na elektromotorek v zrcatku

Tak než seženeš celý zrcátko tak to zalep izolačkou a je. ;)

Jinak opravdu ty manuální zrcátka se dávaly i na novej model viz. reakce jednoho člena o kousek výše.

[upravil dne 11/1/09 Dave_k]

Odesláno

faktem je,že jsem měl jednou pojistnou uálost,nějakýmu dědkovy jsem na R Thalia brnknul zrcátkem u spolujezdce o jeho zrcátko u řidiče,a celé jsem ho urval,mému se nic nestalo,zato jeho K.O. :xvul

naštěstí měl jen manual bez vyhřívání,ale i tak cena 6 tis. :roker je fakt hodně,natož když s ním nebyla jakákoliv řeč že mu dám peníze a nechá si to spravit,šlo to bohužel na pojistku.... ,starej dědek !!

[upravil dne 12/1/09 Burisek]

Odesláno

vyuzil jsem navstevy u rodicu a strcil auto do teply garaze(felda to musela vydrzet odpol. venku:D) pekne rozmrzli vsechny ledy:super,zrcatko jsem zatim zalepil izolackou a casem se neco sezene. ty plasty jsou stejny na el. i manual, abych nekoupil neco k nicemu?

ten manual me prekvapil,jsem si myslel,ze to bylo v el. standart u new modelu, asi 406 JUNIOR:D

Odesláno

Zdarec tak tady mas ty fotecky vsechny sou po dvou

87832797hk3.jpg

99577351zz6.jpg

54170836mw3.jpg

18145546hv6.jpg Tady je trochu skrable.

20953065sk2.jpg Tady je ulomena jedna pacicka ale to nevadi me tam chybej 3a drzi to uple stejne jak kdyby tam byli vsechny.

61240543cz3.jpg A tady neni kousek laku.

Tak pokud budes mit zajem tak mi pisni na SZ a vse potrebne dohodnem tam.

[upravil dne 13/1/09 Bobo.KH]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...