Prunerl Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Ahoj lidičky.Potřebuju pomoct.Za pár dní jdu na technickou a stoprocentně budou chtít vydět vyražený typ motoru na bloku. Motor je DJY .Což o to , vyražení je v pohodě ale kde přesně ten vyražený typ na bloku je to už nevím:myslim.Prosím může někdo udělat foto svojí 306 a hodit ho sem či do mailu ???Mail je PrunerL@seznam.cz a auto je 306. 1,9 D r.v.1998 combi.Díky kluci:papa Citovat
dany913 Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 cawes, no ja neviem ale u nas kontroluju iba VIN kod na kapote typ motora neriesia. Na starych autach to kontrolovali ale na novych uz nie. Ja mam 1.4 a keby som vymenil motor za 1.6 tak na to nik nepride. A keby som vymenil za diesel tak mi staci to zmenit v technicaku a jeto. Citovat
oddie Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 \"vydět\" ho asi zrovna chtít nebudou Ale vidět ho budou chtít v každém případě. Vyražené je na nálitku zhruba v půlce bloku zepředu, vedle vstřikovacího čerpadla, v té mezeře mezi vstřikovacím čerpadlem a startérem. Bývá to orezlé, asi bude potřeba ten nálitek očistit brusným papírem. Citovat
Marcel505 Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Původně zaslal: oddie ... Bývá to orezlé, asi bude potřeba ten nálitek očistit brusným papírem. Brusný papír stačí. Ne flexou apod. By mohl zmizet... Citovat
oddie Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Ono tam flexu stejně nestrčíš, tolik místa tam nění. Jinak to číslo je vyražené jehličkami, takže je dost blbě vidět. Citovat
Prunerl Odesláno 9. leden 2009 Autor Odesláno 9. leden 2009 Původně zaslal: oddie \"vydět\" ho asi zrovna chtít nebudou Ale vidět ho budou chtít v každém případě. Vyražené je na nálitku zhruba v půlce bloku zepředu, vedle vstřikovacího čerpadla, v té mezeře mezi vstřikovacím čerpadlem a startérem. Bývá to orezlé, asi bude potřeba ten nálitek očistit brusným papírem. Jojo já vím až teď jsem si toho všimnul. Omluvuju se všem češtinářům tady na fóru. Jinak zítra se na to půjdu vrhnout.V těch mrazech to půjde jedna báseň Díky kucí za info Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.