Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj lidičky.Potřebuju pomoct.Za pár dní jdu na technickou a stoprocentně budou chtít vydět vyražený typ motoru na bloku. Motor je DJY .Což o to , vyražení je v pohodě ale kde přesně ten vyražený typ na bloku je to už nevím:myslim.Prosím může někdo udělat foto svojí 306 a hodit ho sem či do mailu ???Mail je PrunerL@seznam.cz a auto je 306. 1,9 D r.v.1998 combi.Díky kluci:papa

Odesláno

cawes, no ja neviem ale u nas kontroluju iba VIN kod na kapote typ motora neriesia. Na starych autach to kontrolovali ale na novych uz nie. Ja mam 1.4 a keby som vymenil motor za 1.6 tak na to nik nepride. A keby som vymenil za diesel tak mi staci to zmenit v technicaku a jeto.

Odesláno

\"vydět\" ho asi zrovna chtít nebudou :D

Ale vidět ho budou chtít v každém případě. Vyražené je na nálitku zhruba v půlce bloku zepředu, vedle vstřikovacího čerpadla, v té mezeře mezi vstřikovacím čerpadlem a startérem. Bývá to orezlé, asi bude potřeba ten nálitek očistit brusným papírem.

Odesláno
Původně zaslal: oddie

...

Bývá to orezlé, asi bude potřeba ten nálitek očistit brusným papírem.

Brusný papír stačí. Ne flexou apod. By mohl zmizet... :D

Odesláno
Původně zaslal: oddie

\"vydět\" ho asi zrovna chtít nebudou :D

Ale vidět ho budou chtít v každém případě. Vyražené je na nálitku zhruba v půlce bloku zepředu, vedle vstřikovacího čerpadla, v té mezeře mezi vstřikovacím čerpadlem a startérem. Bývá to orezlé, asi bude potřeba ten nálitek očistit brusným papírem.

Jojo já vím :D až teď jsem si toho všimnul. Omluvuju se všem češtinářům tady na fóru. Jinak zítra se na to půjdu vrhnout.V těch mrazech to půjde jedna báseň :D Díky kucí za info

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...