Luger Odesláno 6. květen 2004 Odesláno 6. květen 2004 Zdar lidi... Pokud nemám zahřátý motor, tak 1 a 2 tam jdou celkem ztuha... slyšel jsem teorii, které se mi nechce věřit - a to že do -v mém případě 205 rallye- se nelije převodovkový olej. Prý to má jen jeden olej a tak se tam lije víc motorovýho ... není to blbost? Citovat
oddie Odesláno 6. květen 2004 Odesláno 6. květen 2004 1,9GTI má úplně normální převodovku a tedy i normální převodový olej (75W-80W API GL-5, např. Total BV Transmission). To s tou společnou náplní se týkalo jiného motoru, tzv. monobloku - to je takový pamotor, je naležato a má to prostě dohromady s převodovkou jen jednu - společnou - náplň motorového oleje. Šílený paskvil... [Editován dne 5/6/04 oddie] Citovat
olda Odesláno 6. květen 2004 Odesláno 6. květen 2004 Převodovej olej se neleje jenom do monobloku,ten má motor a převodovku v jednom,dost neštastný řešení.Ty tam máš hustej olej,to je ten problém,když naleješ řidší,tak se to zlepší,ale nepamatuju si to označení oleje. Citovat
Ráďa Odesláno 6. květen 2004 Odesláno 6. květen 2004 je to hustým olejem dej tam to,co tam patří už se to tu mockrát řešilo tak si to najdi.Zkusím se taky zeptat.Při řazení nahoru(z1na2,z2na3,atd)mi jde trošku hůř řadit je tam cítit jakoby trochu odpor a maličko to jako klepne nebo co že by sinchrony?Ale když řadím zpátky dolů tak úplně krásně(hladce:D)Je to závada,nebo normální převodovka made.in.France? Citovat
rimmer Odesláno 6. květen 2004 Odesláno 6. květen 2004 Ja sem mel taky vemi tuhe razeni, zmenil jsem olej na presne predepsany, a hadejte co se stalo, nic uplne stejne !!! Podle me to nemusi byt zrovna tim. Muze na to mit vliv i potrebovana prevodovka, synchrony... Citovat
Luger Odesláno 6. květen 2004 Autor Odesláno 6. květen 2004 No hele, mě to o tom monobloku řekl předchozí majitel... jak to poznám? (resp. kudy by se tam měl lít převodovkový olej, popř. jaké je označení toho monoblok - motoru)? Zase až takovej pitomec to nebyl, aby si to vymejšlel... u kterých aut se to dělalo? To rallye je omezená edice - rozhodně to není normální GTi-čko... tak možná... Citovat
oddie Odesláno 6. květen 2004 Odesláno 6. květen 2004 Na převodový olej je zboku převodovky kontrolní a nalévací otvor - šroub víka s největší hlavou, tuším 19. Jinak se olej nalévá víčkem nahoře na převodovce (u staršího modelu tam vede bovden pojistky zpátečky). Označení monobloku je XY, motor na fotce je XU. Citovat
Luger Odesláno 6. květen 2004 Autor Odesláno 6. květen 2004 Nojo... člověk, který tomu rozumí, se holt pozná Dík moc... Citovat
Bimbo Odesláno 6. květen 2004 Odesláno 6. květen 2004 hele jak to všechno víš,jsem kokal že nechybíš skoro v žádným příspěvku,díly máš skoro na všechny auta.Ty děláš v Peugeotu bo máš nějaký vrakoviště,jsem jenom trochu zvědavej:papa Citovat
oddie Odesláno 7. květen 2004 Odesláno 7. květen 2004 Ó díky, ale zas tak extra ne. To je jen spousta těch základních drobností dokola, je spousta aut, která neznám... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.