MaPiv Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Ahoj, nemáte někdo schéma rozložení pojistek na coupe 3.0 140kW starý model?? Konkrétně potřebuji najít pojistku na ostřikovače čelního skla. Z ničeho nic přestal jít, ani motorek nejede. Takže nevím, zda odešla pouze pojistka, nebo celý motorek(čerpadlo). Ostřikovače světlometů fungují!!! Děkuju Citovat
BoneDaddy Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Třeba ti pomůže TOTO. Je tam sice asi jen starý model, ale třeba to je stejně. Citovat
MaPiv Odesláno 9. leden 2009 Autor Odesláno 9. leden 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Třeba ti pomůže TOTO. Je tam sice asi jen starý model, ale třeba to je stejně. Právě, že je tam jen nový model a je to úplně jinak:D:D:D Citovat
MaPiv Odesláno 9. leden 2009 Autor Odesláno 9. leden 2009 Děkuju moc. Bohužel, pokud nejsem slepý, nikde není pojistka pro čerpadlo ostřikovače čelního skla. Jen pro světlomety:myslim Citovat
MirasCC Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Jo, sem na tom podobně, ostřikovače skla taky nikde nevidím. Leda by tam byla chyba a bylo to F5 v kabině. Ostřikovače světel jsem vyřazoval z činnosti a to pořešilo vytažení F7 v motorovým prostoru. A že by tam pro jednu věc byly dvě pojistky Citovat
BoneDaddy Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Jéé tak to se omlouvám. Alespoň že Miras má. Citovat
Y2K Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 K tym ostrekovacom svetiel....staci vytiahnut poistku F7 a nepojdu? chcel by som ich tiez odpojit nakolko maju teda spotrebu kavapaliny... Citovat
MirasCC Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Ostřikovače světel - ano, u mě zabralo vytažení F7 v motoru. Ale bacha, máš novej model, jak píše MaPiv, rozložení pojistek tam bude zřejmě úplně jiný. Citovat
MrVain Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 neviem aky maš rok výroby ale mohla by to byť F24 Citovat
MrVain Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 ak ide daždovy senzor,alebo vyhrievanie zad skla tak poistka je dobrá,asi to odniesol motorcek,ale ja si myslím že zamrzol:myslim,kde parkuješ?vonku? Citovat
MaPiv Odesláno 9. leden 2009 Autor Odesláno 9. leden 2009 Vyhřívání okna i dešťový senzor jdou. Zítra prolezu všechny pojistky a uvidíme. Parkuji venku, ale nemyslím si, že namrznul. Spíše odešel do věčných lovišť. Tak se pořídí nový Citovat
MaPiv Odesláno 10. leden 2009 Autor Odesláno 10. leden 2009 Takže všechny pojistky se zdají být OK!!! Včera večer jsem byl ještě v Peugeotu v Kyjích a můžu Vám říci, že s takovou neochotu jsem se dloho nesetkal. Nebyli mi ochotni odpovědět na nic, jen se me pořád snažili objednat, že se na to podívají. Takže pro příště mají smůlu!!! Citovat
Ferry Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 ostrikovace svetlometu maji svuj vlastni moturek, videl bych to ze bude vyhnila vrtulka uvnitr moturku pro ostrikovace celniho skla, nebo je zaoxidovany konektor na nem. Je trba sundat predni cast praveho podbehu, nebo alespon ten trojuhelnicek co kryje zespodu mlhovku a zmerit primo na konektoru, zda tam jde pri sepnuti packy proud. Pokud ano, je spatny moturek, originalni objednaci cislo je 6434 58, cena 754Kc Citovat
jozefsv Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 y2k ak zistis ktora poistka je na odstavenie ostrekovacov svetiel tak mi daj vediet,musim si to dat odstavit nakolko mam jeden ostrek zle namontovany po vymene naraznika nemam cas teraz prerabat.teraz ostrekujem celne sklo tak,ze vypinam svetla a ostriekam.potom zapnem znova. Citovat
Ferry Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 Původně zaslal: MaPiv Děkuju moc. Bohužel, pokud nejsem slepý, nikde není pojistka pro čerpadlo ostřikovače čelního skla. Jen pro světlomety:myslim na moturek ostrikovace predniho skla zadna pojistka neni, je primo napojenej od packy pod volantem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.