Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chci překontrolovat sítka v nádrži,zda nejsou přicpaná.Uprustřed jdou do nadrže či z ní dvě trubičky a tuším 3 dráty,akolo je prstenec s vroubky-ten se musí vyšroubovat nebo je to jinak zajištěné?

Odesláno

Tak jsem zlontroloval,sítko je OK,otevřít šlo blbě (použíto násilí) z5 to šlo dobře,stejně to nepomohlo,zavada je jinde.

Odesláno
Původně zaslal: dýzl

Tak jsem zlontroloval,sítko je OK,otevřít šlo blbě (použíto násilí) z5 to šlo dobře,stejně to nepomohlo,zavada je jinde.

A co ti to dělá? Mě to občas chcípne po vyšlápnutí spojky a volnoběh je pokaždý jineja vim určitě, že mám netěsnost buď na palivových hadicích u filtru nebo netěsný těleso filtru.

Když jsem měl bokem vyvedenej průhlednej filtřík (vyřadil jsem původní těleso filtru), tak auto startovalo a jelo normálně, ale po prvnim zamrznutí nafty ve filtříku jsem to přepojil zpátky, hadici na přívodu do filtru vyměnil za novou (byla jako beton a netěsnila), ale blbne mi to. Trochu jsem totiž pokonil sponu, takže mě ještě čeká její výměna a pokud to bude good, tak to dál řešit nebudu...

Odesláno

Napumpuji,chytne a hned chcípne,Dnes jsem dal naftu do petky,zavěsil na haupnu-vše OK,zrada je někde od nádrže k čerpadlu.nejpravděpodobněji to vidím v filtru(ten je nový)spíše v tělese pumpičky(hadičky pd filtru do nadrže jsem hubou profoukl,dokonce i nasál naftu,to je hnus velebnosti).Zítra musím koupit novou hadičku a všechny pryžové vyměnit,i se sponami.pak uvidím.jen doufám že to není v tělese filtru (mám roto-diesel)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...