dýzl Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Chci překontrolovat sítka v nádrži,zda nejsou přicpaná.Uprustřed jdou do nadrže či z ní dvě trubičky a tuším 3 dráty,akolo je prstenec s vroubky-ten se musí vyšroubovat nebo je to jinak zajištěné? Citovat
AnotherOne Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Presne tak vyskrutkovať ten prstenec. Citovat
capumpor Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 Jde to dost špatně, ale ještě hůř se to vrací zpátky. Citovat
dýzl Odesláno 10. leden 2009 Autor Odesláno 10. leden 2009 Tak jsem zlontroloval,sítko je OK,otevřít šlo blbě (použíto násilí) z5 to šlo dobře,stejně to nepomohlo,zavada je jinde. Citovat
Dundee Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 Původně zaslal: dýzl Tak jsem zlontroloval,sítko je OK,otevřít šlo blbě (použíto násilí) z5 to šlo dobře,stejně to nepomohlo,zavada je jinde. A co ti to dělá? Mě to občas chcípne po vyšlápnutí spojky a volnoběh je pokaždý jineja vim určitě, že mám netěsnost buď na palivových hadicích u filtru nebo netěsný těleso filtru. Když jsem měl bokem vyvedenej průhlednej filtřík (vyřadil jsem původní těleso filtru), tak auto startovalo a jelo normálně, ale po prvnim zamrznutí nafty ve filtříku jsem to přepojil zpátky, hadici na přívodu do filtru vyměnil za novou (byla jako beton a netěsnila), ale blbne mi to. Trochu jsem totiž pokonil sponu, takže mě ještě čeká její výměna a pokud to bude good, tak to dál řešit nebudu... Citovat
dýzl Odesláno 11. leden 2009 Autor Odesláno 11. leden 2009 Napumpuji,chytne a hned chcípne,Dnes jsem dal naftu do petky,zavěsil na haupnu-vše OK,zrada je někde od nádrže k čerpadlu.nejpravděpodobněji to vidím v filtru(ten je nový)spíše v tělese pumpičky(hadičky pd filtru do nadrže jsem hubou profoukl,dokonce i nasál naftu,to je hnus velebnosti).Zítra musím koupit novou hadičku a všechny pryžové vyměnit,i se sponami.pak uvidím.jen doufám že to není v tělese filtru (mám roto-diesel) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.