flipco Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 Zdravim, vybila sa mi baterka, tak som ju musel z auta odpojit a dat druhu. Lenze odvtedy neviem nastartovat. Mam Peugeot 106 a starsi imoblizer s klavesnicou na stred. paneli. Hned ako otocim klucom, svieti namiesto cervenej zelena dioda, ale motor ani necukne. Postupoval som podla manualu a prvy start som dal najprv 1111, potom C, potom moj kod a zase C, ale nic. Neviete nahodou niekto poradit co s tym, resp ci je narocne vytrhat ten imobilier von ? Na noc skusim nechat odpojenu baterku, ci sa nahodou imoblizer nespamata, ale pochybujem... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 No a proč 1111, použij svuj kod který jsi použival doposud. Jen je divný že svítí zelená hned po otočení kličkem Citovat
Dave_k Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 Původně zaslal: Radek Hurvajz No a proč 1111, použij svuj kod který jsi použival doposud. Jen je divný že svítí zelená hned po otočení kličkem Ty čtyři 1 tam jsou z fabriky pak už si to změní majitel. Zkus jak píše Radek poslední kód anebo znovu odpojit a připojit baterku. Citovat
flipco Odesláno 8. leden 2009 Autor Odesláno 8. leden 2009 teraz mam baterku odpojenu, rano pripojm, zadam hned svoj kod a uvidime Akurat sa mi nepaci to, ze od zaciatku svieti zelena dioda (hned ked otocim klucikom v zapalovani) zatial vdaka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.