Guest ZILA Odesláno 5. květen 2004 Odesláno 5. květen 2004 JAK JE VELKA NADRZ V LITRECH NA 406 Citovat
Dave_k Odesláno 5. květen 2004 Odesláno 5. květen 2004 Stáhni si manuál a zjistíš že 70 litříků. A touto stou odpovědí jsem povýšil do stavu \"Kecka\". [Editován dne 5/5/04 Dave_k] Citovat
Guest ZILA Odesláno 5. květen 2004 Odesláno 5. květen 2004 JA HO SKOUSEL STAHNOUT A NESLO MI TO Citovat
Dave_k Odesláno 5. květen 2004 Odesláno 5. květen 2004 A zkoušel jsi to u Seppa? Nebo pokud chceš už mám malinko vychytanější verzi, ale pořád sháním chybějící části. Citovat
Guest ZILA Odesláno 5. květen 2004 Odesláno 5. květen 2004 PRAVIE ZE U SEPPA A NESLO TO BUDU VELICE RAD ZA CO KOLI Citovat
Dave_k Odesláno 5. květen 2004 Odesláno 5. květen 2004 Jak najdu čas tak ti ho pošlu, akorát pro věření platí ta adresa u tvejch příspěvků? Citovat
Ferry Odesláno 5. květen 2004 Odesláno 5. květen 2004 U 406 je taky nadrz na benzin :D ? a kudy se do ni tankuje ? Ba ne, o nadrzi vim, jednou za ctvrt roku tam cmrdnu tech 5 litriku, ale musim se priznat ze uz se mi stalo, ze jsem fakt chvili premyslel jak se ty dvirka k vicku otviraj :D Vivat LPG :D Citovat
Ferry Odesláno 6. květen 2004 Odesláno 6. květen 2004 nekecam, fakt uz se mi to stalo ze jsem premyslel asi minutu jak se do ty nadrze dostanu, na tu packu pod sedackou jsem uplne zapomel Hele a proc jsi porad cestnej clen kdyz uz mas doma taky peknou slecnu (406 ) Citovat
Sepp Odesláno 7. květen 2004 Odesláno 7. květen 2004 2 ZILA: Co se tyka objemu nadrze /tedy TTD/ - mam na strankach i sekci TECHNICKA DATA a tam by jsi to taky nasel A proc ti nejde stahnout prirucka?? tak to vazne netusim, me to jde - jde o to, ze to je vic nez par mega takze to chce trpelivost Citovat
Guest ZILA Odesláno 7. květen 2004 Odesláno 7. květen 2004 mne to neva ja mam komp non stop zaplej ale od tebe to neslo fakt nelzu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.