Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim vsetkych peuqeotakov .chcem sa spytat ake mate skusenosti zo startovanim ked je pod nulou.mne to chyta tak na treti krat sproblemami.udajne sa pridava do nafty nejaka zmes .ma s tym niekto nejake skusenosti?ak pobeham par kilometrov apo nejakych 4 hodinach parkovania motor normalne naskoci na prvy raz.tak neviem?:myslim:myslim

Odesláno

mi to startuje i pri minus 10, sice chvili trva nez najede normalni rezim a ohreje se, ale dulezite je, ze to chytne... je treba mit dobrou baterku a funkcni zhavice :) a do nafty se na zimu lije aditivum, ktere snizi teplotu filtrovatelnosti nafty o 5 az 9 stupnu...

jinak zde na foru je toho o aditivech dost, staci pouzit hledani... velmi oblibene aditivum zde na foru je vif zimni aditivum do nafty

mozna ten tvuj problem ale nebude zpusoben jen naftou

[upravil dne 7/1/09 BV406]

Odesláno

zrovna včera jsem měnil všechny žhavičky, měl jsem asi stejný problém,který se jak mávnutím kouzelného proutku vyřešil .... neváhej kup BOSCH-ky a budeš mít klid:papa

Guest Šindy 307 SW 125 kW
Odesláno

Vyšroubuj tu svíčku připoj jí na baterku a uvidíš jestli žhaví.To je nejlepší.Když je nechceš vyndavat tak přes ní škrtni plusem a uvidíš jestli bude jiskřit - když jo tak je dobrá.

Odesláno

škrtnout je asi nejrychlejší,ale nezapomeň rozpojit propojovací rampu pak bys nezjistil nic,to stejné je,i když to změříš ohmmetrem(když je dobrá odpor asi 0-1 ohm,když je špatná tak nekonečno)¨:papa:papa

Odesláno

Jaké máte zkušenosti se zimnim aditivem VIF,ja jsem chtěl natankovat a protože VIF vozim v kufru tak byl tak ztuhlej že nešel ani nalít.Zajímalo by mě když vůbec nebyl v tekutém stavu jak se pak chová v naftě jestli se tam rozpustí.

Odesláno
Původně zaslal: bobo7

Jaké máte zkušenosti se zimnim aditivem VIF,ja jsem chtěl natankovat a protože VIF vozim v kufru tak byl tak ztuhlej že nešel ani nalít.Zajímalo by mě když vůbec nebyl v tekutém stavu jak se pak chová v naftě jestli se tam rozpustí.

POZOR!!! vsechna aditiva do nafty na zimu uchovavat v teple !!! samy tuhnou, ale v nafte ne :)

ted nevim, jestli je na obalu u vifu napsano neco o skladovani, protoze ho mam doma a ted jsem v praci, ale vzdy, kdyz vim, ze budu tankovat, tak to vemu, dam si to k sobe do kabiny, u benzinky naliju a zase to pak hodim domu.

na nekterych jinych aditivech jsem videl poznamku o skladovani pri teplotach nad 0°C,,, u toho vifu si ted fakt nejsem jisty...

Odesláno
Původně zaslal: zzipCZ

no kolega si ho koupil asi před čtrnácti dny dal ho do nádrže a včera mu zamrzla nafta:D:ticho:bojim

a nemel to letni ?

Odesláno

no asi tak oba dva jsme profesionální řidič (jestli se to tak dá říc) a s naftou v zimně máme bohaté zkušenosti tak že příprava na zimu funguje tak že vodou to asi nebylo ale to nemužu tvrdit protože nevím jak to rozmrazení dopadlo:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...