tutiss Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 zdravim vsetkych peuqeotakov .chcem sa spytat ake mate skusenosti zo startovanim ked je pod nulou.mne to chyta tak na treti krat sproblemami.udajne sa pridava do nafty nejaka zmes .ma s tym niekto nejake skusenosti?ak pobeham par kilometrov apo nejakych 4 hodinach parkovania motor normalne naskoci na prvy raz.tak neviem?:myslim Citovat
BV406 Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 mi to startuje i pri minus 10, sice chvili trva nez najede normalni rezim a ohreje se, ale dulezite je, ze to chytne... je treba mit dobrou baterku a funkcni zhavice a do nafty se na zimu lije aditivum, ktere snizi teplotu filtrovatelnosti nafty o 5 az 9 stupnu... jinak zde na foru je toho o aditivech dost, staci pouzit hledani... velmi oblibene aditivum zde na foru je vif zimni aditivum do nafty mozna ten tvuj problem ale nebude zpusoben jen naftou [upravil dne 7/1/09 BV406] Citovat
zzipCZ Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 no řekl bych že ti to asi moc nežhaví spíš vubec:myslim Citovat
kobr Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 prvně zkontrolovat žhavicí svíčky, pak relé žhavení, pak čidlo teploty chladicí kapaliny Citovat
tutiss Odesláno 7. leden 2009 Autor Odesláno 7. leden 2009 O.K. dakujem za nazory vyskusam a dam vediet Citovat
nrpetonr Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 mam 2,2 hdi a chyta na prvu otocku. v podstate nie je rozdiel v porovnani s teplejsim pocasim, samozrejme az na zvukovy prejav po nastartovani az kym sa neohreje :-) Citovat
Jahoďák Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 zrovna včera jsem měnil všechny žhavičky, měl jsem asi stejný problém,který se jak mávnutím kouzelného proutku vyřešil .... neváhej kup BOSCH-ky a budeš mít klid:papa Citovat
zzipCZ Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 dá se tan žhavič nějak promněřit na autě nebo ne u 405 to šlo \"propípat\" jestli má obvod nebo ne:myslim Citovat
Guest Šindy 307 SW 125 kW Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Vyšroubuj tu svíčku připoj jí na baterku a uvidíš jestli žhaví.To je nejlepší.Když je nechceš vyndavat tak přes ní škrtni plusem a uvidíš jestli bude jiskřit - když jo tak je dobrá. Citovat
Jahoďák Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 škrtnout je asi nejrychlejší,ale nezapomeň rozpojit propojovací rampu pak bys nezjistil nic,to stejné je,i když to změříš ohmmetrem(když je dobrá odpor asi 0-1 ohm,když je špatná tak nekonečno)¨:papa Citovat
zzipCZ Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 no to nemusím škrtat to si promněřím já jen jestli je to stejný jak u jiných svíček:papa Citovat
Burisek Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 jj aditivum VIF je fakt dobrý,mám používám a nemám problém,mám sice jiný motor,ale chytne na brnk...... Citovat
bobo7 Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 Jaké máte zkušenosti se zimnim aditivem VIF,ja jsem chtěl natankovat a protože VIF vozim v kufru tak byl tak ztuhlej že nešel ani nalít.Zajímalo by mě když vůbec nebyl v tekutém stavu jak se pak chová v naftě jestli se tam rozpustí. Citovat
zzipCZ Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 no kolega si ho koupil asi před čtrnácti dny dal ho do nádrže a včera mu zamrzla nafta:D:ticho:bojim Citovat
BV406 Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 Původně zaslal: bobo7 Jaké máte zkušenosti se zimnim aditivem VIF,ja jsem chtěl natankovat a protože VIF vozim v kufru tak byl tak ztuhlej že nešel ani nalít.Zajímalo by mě když vůbec nebyl v tekutém stavu jak se pak chová v naftě jestli se tam rozpustí. POZOR!!! vsechna aditiva do nafty na zimu uchovavat v teple !!! samy tuhnou, ale v nafte ne ted nevim, jestli je na obalu u vifu napsano neco o skladovani, protoze ho mam doma a ted jsem v praci, ale vzdy, kdyz vim, ze budu tankovat, tak to vemu, dam si to k sobe do kabiny, u benzinky naliju a zase to pak hodim domu. na nekterych jinych aditivech jsem videl poznamku o skladovani pri teplotach nad 0°C,,, u toho vifu si ted fakt nejsem jisty... Citovat
BV406 Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 Původně zaslal: zzipCZ no kolega si ho koupil asi před čtrnácti dny dal ho do nádrže a včera mu zamrzla nafta:D:ticho:bojim a nemel to letni ? Citovat
zzipCZ Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 Původně zaslal: BV406 a nemel to letni ? nn nemněl:o Citovat
jojo0608 Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 To nezamŕza nafta, ale voda v palivovom filtry. Preto by sa mal pred zimou úplne vypustiť, aby tam nezostala žiadna voda. Citovat
zzipCZ Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 no asi tak oba dva jsme profesionální řidič (jestli se to tak dá říc) a s naftou v zimně máme bohaté zkušenosti tak že příprava na zimu funguje tak že vodou to asi nebylo ale to nemužu tvrdit protože nevím jak to rozmrazení dopadlo:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.