Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Přema nepochopil, hledáme jiného Přemu :P

Přemo: jsi v poho, dávej si auto, komu věříš - pro tebe, pro toho, kdo ti ho spravuje, i pro ostatní, je to jedině plus.

(jen vixík je zpátky a je holt trochu zlobivej) :papa

... a protože vím, že jsi neurazitelnej (tzv. \"Tvrďák Přema\") ... odpusť tohle drobné rýpnutí.;)

Odesláno
Původně zaslal: vix

Přema nepochopil, hledáme jiného Přemu :P

Přemo: jsi v poho, dávej si auto, komu věříš - pro tebe, pro toho, kdo ti ho spravuje, i pro ostatní, je to jedině plus.

(jen vixík je zpátky a je holt trochu zlobivej) :papa

... a protože vím, že jsi neurazitelnej (tzv. \"Tvrďák Přema\") ... odpusť tohle drobné rýpnutí.;)

Nevěděl jsem že je tu i jiný Přema......a kdopak to je?

Ok,taky vše v poho.....;);)

Odesláno

... jak by řekl Jára da Cimrman:\" Sousedka má dva malé Přemy\"

(analogie:\" Sousedka má dva malé Mirky\") :D

... a tímto bych ukončil naši půlnoční debatu o chipnutí Peugeotů :) (ze servisu jsme se plynule dostali do Pokecu) a navíc - absolutně nezávadně ;)

Guest Šindy 307 SW 125 kW
Odesláno

Stojím při Přemovi. Jedině Bitpower, já jsem ale platil 12 tis. Mohl jsem to mít levnější, ale..Od bitpoweru to přímo staví na to auto. Jiní ti tam něco nahrajou , nějaky software a potom div se.

Odesláno

Ja som mal cipnutu 79 kw na skusku a na spotrebu len na nejakych 87kw a keby mi nechybali prachy tak jednoznacne si to necham, bola to uplne ina jazda, hlavne krutak bol v tam kde mi ho najviac treba. Pri spolahlivej firme sa niet coho obavat....nahodou tam bol aj chlapik co ma kamionovu dopravu a cipuje jedna radost vsetky kamiony, tvrdil ze usetril na palive, na case lebo kde sa trmacal do kopcov na nizsej rychlosti po cipe v pohode na vyssej a ze vraj najazdil milion km a bez problemov.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...