vix Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 ... když o tom nejsi přesvědčenej (co si, po těch letech, budeme povídat, že !?) Citovat
Přema Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Ti nerozumím o co se snažíš.......vyber jsi někoho jiného na zlobení.......:bojim Citovat
vix Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Přema nepochopil, hledáme jiného Přemu Přemo: jsi v poho, dávej si auto, komu věříš - pro tebe, pro toho, kdo ti ho spravuje, i pro ostatní, je to jedině plus. (jen vixík je zpátky a je holt trochu zlobivej) ... a protože vím, že jsi neurazitelnej (tzv. \"Tvrďák Přema\") ... odpusť tohle drobné rýpnutí. Citovat
Přema Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Původně zaslal: vix Přema nepochopil, hledáme jiného Přemu Přemo: jsi v poho, dávej si auto, komu věříš - pro tebe, pro toho, kdo ti ho spravuje, i pro ostatní, je to jedině plus. (jen vixík je zpátky a je holt trochu zlobivej) ... a protože vím, že jsi neurazitelnej (tzv. \"Tvrďák Přema\") ... odpusť tohle drobné rýpnutí. Nevěděl jsem že je tu i jiný Přema......a kdopak to je? Ok,taky vše v poho.....;) Citovat
vix Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 ... jak by řekl Jára da Cimrman:\" Sousedka má dva malé Přemy\" (analogie:\" Sousedka má dva malé Mirky\") ... a tímto bych ukončil naši půlnoční debatu o chipnutí Peugeotů (ze servisu jsme se plynule dostali do Pokecu) a navíc - absolutně nezávadně Citovat
Guest Šindy 307 SW 125 kW Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Stojím při Přemovi. Jedině Bitpower, já jsem ale platil 12 tis. Mohl jsem to mít levnější, ale..Od bitpoweru to přímo staví na to auto. Jiní ti tam něco nahrajou , nějaky software a potom div se. Citovat
vlado-.m Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Ja som mal cipnutu 79 kw na skusku a na spotrebu len na nejakych 87kw a keby mi nechybali prachy tak jednoznacne si to necham, bola to uplne ina jazda, hlavne krutak bol v tam kde mi ho najviac treba. Pri spolahlivej firme sa niet coho obavat....nahodou tam bol aj chlapik co ma kamionovu dopravu a cipuje jedna radost vsetky kamiony, tvrdil ze usetril na palive, na case lebo kde sa trmacal do kopcov na nizsej rychlosti po cipe v pohode na vyssej a ze vraj najazdil milion km a bez problemov. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.