Guest Lubk0 Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Ja nevim, to bude asi vec vkusu, ale toyote by sem spatny dizajn nevycital... Napriklad taky avensis ale aj yaris je celkom slusny na ten rozmer... A mne sa osobne velmi paci AURIS, rozmerove by mi to stacilo ako aj 306, paci sa mi radiaca paka vyvysena na palubke Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 A skor ako subaru forester by som zobral novy mitshubishi lancer, napriklad take EVO Ten sa mi viac paci aj dizajnovo, a interier ma na 1tku Citovat
-=Michal=- Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: Lubk0 A skor ako subaru forester by som zobral novy mitshubishi lancer, napriklad take EVO Ten sa mi viac paci aj dizajnovo, a interier ma na 1tku Říkaj, že ty Eva se technologicky a kvalitativně Subaru nevyrovnaj [upravil dne 8/1/09 -=Michal=-] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Tak je pravda ze v subaru forester sem nejel, ale vozili mne v novym M Lancer Evo, a byl to sakra narez Citovat
Bobo.KH Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Zdarec muj nazor na chip je ne. Ja mam 1.8 16v 81w.A pokud clovek nehodla na tech nasich znicenych silnicich zavocit a litak jako prase tak to uplne staci. Ano chtel sem ho tam take dat,ale kdyz sem si precet par stranek o chipu.Tak tomu fakt neverim.To si raci na auto kopil raci neco noveho co bude videt a z ceho budu nit radost. Ale tohle je na tobe.Pokud mas penez ze nevis co snima tak do toho di. A nebo mi naky prachy posli ja si snima uz poradim:D:D:D:aut Citovat
Guest scorpi Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 jj s tema penezma by si uz poradilo vic lidi ne jen ty:D ja jsem premyslel ze bych ze svych 80kw HDi udelal 110kw HDi tak se tu prave ptam co a jak Citovat
Guest scorpi Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 a kokam ze BOBO.KH je take z kutne hory stajne jako ja:mrk:D Citovat
Guest Šindy 307 SW 125 kW Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: scorpi jj s tema penezma by si uz poradilo vic lidi ne jen ty:D ja jsem premyslel ze bych ze svych 80kw HDi udelal 110kw HDi tak se tu prave ptam co a jak Jestli to chces čipovat tak jedině od Bitpower.Od nikoho jínýho.Mám to od nich taky načipovaný a je to dobrý. Mam ze 100 na 125 Kwatíků. Citovat
Guest scorpi Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 jeste takova mala otazecka co vas to stalo jestli to neni tajny:aut ja jen na co se mam pripravit Citovat
Bobo.KH Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Původně zaslal: scorpi jeste takova mala otazecka co vas to stalo jestli to neni tajny:aut ja jen na co se mam pripravit Ja bych rek ze te to bude stat tak 10tisic:myslim Citovat
pp205 Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Původně zaslal: scorpi jeste takova mala otazecka co vas to stalo jestli to neni tajny:aut ja jen na co se mam pripravit u me 3500-4500 :-) http://www.autoservisnonstop.cz/ Citovat
Přema Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Původně zaslal: scorpi jeste takova mala otazecka co vas to stalo jestli to neni tajny:aut ja jen na co se mam pripravit Mě 8000 po známosti.......... Citovat
georgegg Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 to nevim kde si to necháváte dělat u nás to dělá jeden kluk za 2500Kč a lidi si ho nemůžou vynachválit a čekaj i měsíc než na ně přijde řada Citovat
Přema Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Každý má své firmy a lidi kterým důvěřuje......a když jsem u nich měl už jedno auto a bez problémů tak nevidím důvod proč bych to měl dávat jinam i když třeba levneji......;) Citovat
vix Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Přema: Koukám, že moje rejpnutí dopadlo na úrodnou půdu. (P.S.: i mé auto dávám tam, kde mě mají rádi ) Citovat
Přema Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Původně zaslal: vix Přema: Koukám, že moje rejpnutí dopadlo na úrodnou půdu. (P.S.: i mé auto dávám tam, kde mě mají rádi ) To nebylo repnutí.....ani urodná půda.....jen můj názor na věc....:papa:papa;) Citovat
vix Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Přema: tss.. si svoje autí dávej tam, kam chceš. Já jen vím, že v mém servise mě mají rádi, jen mě neradi vidí (život je boj) ... a dopadlo na úrodnou půdu, a dopadlo (Přemo) Citovat
Přema Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Původně zaslal: vix Přema: tss.. si svoje autí dávej tam, kam chceš. Já jen vím, že v mém servise mě mají rádi, jen mě neradi vidí (život je boj) ... a dopadlo na úrodnou půdu, a dopadlo (Přemo) Když jsi to myslíš....... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.