kveton Odesláno 5. květen 2004 Odesláno 5. květen 2004 Dotazek, lze dat do 406 r.v.\'97 1.9TD novy motor 2.0HDI?Je v tom nejaky karosarsky problem? Citovat
oddie Odesláno 5. květen 2004 Odesláno 5. květen 2004 Karosářský nikolivěk. Elektrický ovšem obrovský... Já bych to nedělal, ale znám osobně maníka, který takto překopal 806-ku. Upozorňuju, že je třeba mít k dispozici motor se vší příslušnou elektronikou a svyzky, to má Peugeot udělané pěkně svinsky, to zatr. BSI. Vůbec nejlepší je mít k dispozici celou přední polovinu auta - z nějaké 406-ky, kterou zezadu zválcoval kamion. Jinak bych se do toho nepustil... Citovat
vix Odesláno 5. květen 2004 Odesláno 5. květen 2004 Me se zda motor HDI trochu kontroverzni... Jak dopadl ten olej ? Bylo to neco, nebo ne ? Citovat
kveton Odesláno 7. květen 2004 Autor Odesláno 7. květen 2004 s olejem jedu teprve zejtra ke znamymu do servisu. rikal ze to na hlavu nevypada, ze to bude nejspis jen tesneni a nebo ze by to prej mohl byt chladic oleje (ani nevim ze tam nejakej je) Ale musim ti povedet jednu historku z jarniprohlidky v peugeotu, mam motor 1.9TD ale oni mi rekli, ze je tam prej 2.1TD . Nevim co si o nich mam myslet, protoze na pohled ten motor vypada jako 1.9. nevis jak bych to jinak poznal? Citovat
vector Odesláno 8. květen 2004 Odesláno 8. květen 2004 Napsán autorem kveton s olejem jedu teprve zejtra ke znamymu do servisu. rikal ze to na hlavu nevypada, ze to bude nejspis jen tesneni a nebo ze by to prej mohl byt chladic oleje (ani nevim ze tam nejakej je) Ale musim ti povedet jednu historku z jarniprohlidky v peugeotu, mam motor 1.9TD ale oni mi rekli, ze je tam prej 2.1TD . Nevim co si o nich mam myslet, protoze na pohled ten motor vypada jako 1.9. nevis jak bych to jinak poznal? Jestli tam máš 2,1 a nemá moc najeto, tak dej novej filtřík, chipenzie a na HDi zapomeň. Stejně to slabší nemá mezichladič. a proti 2,1 si nepomůžeš aby to za něco stálo. Jo jestli máš k disposici 110k HDi s mezichladičem za rozumný peníze, tak mě to začíná zajímat, ty se do 306 normálně nedávaly ,-) a AKCZ mě pořád prudí že mě předjede. Občas mám sen o 2,7HDi, ale bohužel jen sen... Vyvařit a srovnat hlavu neni tak drahý, takže to chce klid, stejně to bude jen to těsnění nebo jiná blbost ,-) Citovat
kveton Odesláno 10. květen 2004 Autor Odesláno 10. květen 2004 mno jeste dotazek, kde najdu kod motoru, prolezl jsem to cely a nikde jsem to nenasel, asi jsem slepej. Citovat
kveton Odesláno 10. květen 2004 Autor Odesláno 10. květen 2004 Tak jsem to autiko dal dneska znamymu do servisu a to by jeden nerekl, neni to ani hlava, ani tesneni pod hlavou, prej jsou tam sracky v chladici a navic je ten chladic ruplej, tak preci jen budu platiti!! Ale na jednu stranu jsem docela rad ze to dopadlo jen takhle. Mechanici v peugeotu jsou teda pekny volove, kdyz mi tvrdili neco co neni pravda. On to prej neni olej v ty vode, ale nejaka jina sracka, ktera se dava na trubky ci co. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.