Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Karosářský nikolivěk. Elektrický ovšem obrovský... Já bych to nedělal, ale znám osobně maníka, který takto překopal 806-ku. Upozorňuju, že je třeba mít k dispozici motor se vší příslušnou elektronikou a svyzky, to má Peugeot udělané pěkně svinsky, to zatr. BSI. Vůbec nejlepší je mít k dispozici celou přední polovinu auta - z nějaké 406-ky, kterou zezadu zválcoval kamion. Jinak bych se do toho nepustil...

Odesláno

s olejem jedu teprve zejtra ke znamymu do servisu. rikal ze to na hlavu nevypada, ze to bude nejspis jen tesneni a nebo ze by to prej mohl byt chladic oleje (ani nevim ze tam nejakej je)

Ale musim ti povedet jednu historku z jarniprohlidky v peugeotu, mam motor 1.9TD ale oni mi rekli, ze je tam prej 2.1TD :o . Nevim co si o nich mam myslet, protoze na pohled ten motor vypada jako 1.9. nevis jak bych to jinak poznal?:o

Odesláno
Napsán autorem kveton

s olejem jedu teprve zejtra ke znamymu do servisu. rikal ze to na hlavu nevypada, ze to bude nejspis jen tesneni a nebo ze by to prej mohl byt chladic oleje (ani nevim ze tam nejakej je)

Ale musim ti povedet jednu historku z jarniprohlidky v peugeotu, mam motor 1.9TD ale oni mi rekli, ze je tam prej 2.1TD :o . Nevim co si o nich mam myslet, protoze na pohled ten motor vypada jako 1.9. nevis jak bych to jinak poznal?:o

Jestli tam máš 2,1 a nemá moc najeto, tak dej novej filtřík, chipenzie a na HDi zapomeň. Stejně to slabší nemá mezichladič. a proti 2,1 si nepomůžeš aby to za něco stálo.

Jo jestli máš k disposici 110k HDi s mezichladičem za rozumný peníze, tak mě to začíná zajímat, ty se do 306 normálně nedávaly ,-) a AKCZ mě pořád prudí že mě předjede. Občas mám sen o 2,7HDi, ale bohužel jen sen...

Vyvařit a srovnat hlavu neni tak drahý, takže to chce klid, stejně to bude jen to těsnění nebo jiná blbost ,-)

Odesláno

Tak jsem to autiko dal dneska znamymu do servisu a to by jeden nerekl, neni to ani hlava, ani tesneni pod hlavou, prej jsou tam sracky v chladici a navic je ten chladic ruplej, tak preci jen budu platiti!! :)

Ale na jednu stranu jsem docela rad ze to dopadlo jen takhle.

Mechanici v peugeotu jsou teda pekny volove, kdyz mi tvrdili neco co neni pravda. On to prej neni olej v ty vode, ale nejaka jina sracka, ktera se dava na trubky ci co.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...