King Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 marty777 přeju ti taky hodně zdaru...at\' práce dobře pokračujou už se těším co z toho vyleze... bude se to přibližovat minulýmu showcaru? nebo spíš už jen něco \"lehčího\".. \"gumy ouzký, směšnýý, zničíš disk...\"apod. on každej má jinej styl, každej má jiný priority.. i stretch má svoje příznivce, ale i odpůrce, i tohle má svoje pro a proti... a \"Áčka\" jsou dělaný spíš pro optickej efekt... pokud se s tím umí jezdit tak žádný ničění disků se nekoná... můj názor z toho vyplynul.. :-) jinak marty...facelift front schvaluju- bude to rozhodně hezčí, a CM2 carline jsou moooc Citovat
volvik Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 Taky preju hodne zdaru a jinak zatim mas vybrany perfektni veci Citovat
MALE FROG Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 drzim PALCE:potlesk Myslim ze to bude TOP Citovat
Fusion Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 Supr kola. Aby to clovek vyzul by musela byt haluz. Vyzout jdou aji normali kdyz prijde na vec. Nepritel je obrubnik, to jo. Citovat
tom406 Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 Původně zaslal: marty777 Původně zaslal: tom406 Dát gumy 215 na ráfek 9\" to je úplně mimo. To zavání golfama. A když už to bude technicky mimo hranice ta tohle se nosilo před 5lety. Zrcátka ,kola říkám neeeee:nevim:nevim:nevim díky za názor.Ale mě se to líbí Jasně neber to jako že to nějak kritizuju:)já spíš to hodnotím z pohledu racing a max. funkčnosti.Ale chápu že tohle bude spíše libůstka styling. Vím co tohle dá práce a tak v tomhle zase chválím a přeji úspěšné dokončení :papa Citovat
309GT Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 :potleskParáda,ty kola jsou bomba a myslím že co jsem od tebe slyšel jak by to mělo cca vypadat tak se z toho hodně lidí posadí na prdel!Hlavně na tu barvu jsem zvědavej:mrk,to jsem ještě asi neviděl a jinde neuvidim.Tak hodně štěstí! Citovat
marty777 Odesláno 7. leden 2009 Autor Odesláno 7. leden 2009 Zatim díky Vám všem,že držíte palce:super:super:super To King:asi tě zklamu,myslim,že to nebude něco lehčího než minulá 306,spíš takový......... To Tom406:já na ten racing styl moc nejsem,zato jeden můj kamarád z Oder,co má S16 ten jo,a má tu nejsilnější starou S16,označení LeMans - 114kW Citovat
King Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 Původně zaslal: marty777 asi tě zklamu,myslim,že to nebude něco lehčího než minulá 306,spíš takový......... tak že by to mohl bejt ještě větší mazec jo? začínám bejt lehce nedočkavej ... barva?.. možná by se tu neměli vytvářet spekulace, ale co může bejt \"lepšího\" než chameleon co byl na minulým?.. no nechme se překvapit a těšme se... hodně zdaru Citovat
čakom Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 taký držím palce. pokud bude mít barva něco společnýho s názvem želva tak bych to viděl na nějakou zelenou. Citovat
Fusion Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Ty kolas tak koupil nebo leštils, nebo nechávals leštit, popř. kde? Citovat
marty777 Odesláno 8. leden 2009 Autor Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: King Původně zaslal: marty777 asi tě zklamu,myslim,že to nebude něco lehčího než minulá 306,spíš takový......... tak že by to mohl bejt ještě větší mazec jo? začínám bejt lehce nedočkavej ... barva?.. možná by se tu neměli vytvářet spekulace, ale co může bejt \"lepšího\" než chameleon co byl na minulým?.. no nechme se překvapit a těšme se... hodně zdaru chameleon to je,ale trochu jinej Citovat
marty777 Odesláno 8. leden 2009 Autor Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: čakom taký držím palce. pokud bude mít barva něco společnýho s názvem želva tak bych to viděl na nějakou zelenou. Díky:super Barva nemá s barvou nic společnýho zelená nebude,téhle barvy mám až dost:cool: Citovat
marty777 Odesláno 8. leden 2009 Autor Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: Fusion Ty kolas tak koupil nebo leštils, nebo nechávals leštit, popř. kde? Kola jsem koupil sice leštěný,ale byly zašlí.Leštění jsem svěřil www.autozivnas.cz Za super cenu,super práce. [upravil dne 8/1/09 marty777] Citovat
Creams Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: marty777 Původně zaslal: čakom taký držím palce. pokud bude mít barva něco společnýho s názvem želva tak bych to viděl na nějakou zelenou. Díky:super Barva nemá s barvou nic společnýho zelená nebude,téhle barvy mám až dost:cool: To se ti nedivím, že zelene máš až až :D Citovat
Kvasky Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: Creams Původně zaslal: marty777 Původně zaslal: čakom taký držím palce. pokud bude mít barva něco společnýho s názvem želva tak bych to viděl na nějakou zelenou. Díky:super Barva nemá s barvou nic společnýho zelená nebude,téhle barvy mám až dost:cool: To se ti nedivím, že zelene máš až až :D Ani já se nedivím:D:D Jinak hodně sil.... Citovat
marty777 Odesláno 8. leden 2009 Autor Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: Kvasky Původně zaslal: Creams Původně zaslal: marty777 Původně zaslal: čakom taký držím palce. pokud bude mít barva něco společnýho s názvem želva tak bych to viděl na nějakou zelenou. Díky:super Barva nemá s barvou nic společnýho zelená nebude,téhle barvy mám až dost:cool: To se ti nedivím, že zelene máš až až :D Ani já se nedivím:D:D Jinak hodně sil.... Díky,snad se to povede. Citovat
Fusion Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: marty777 Původně zaslal: Fusion Ty kolas tak koupil nebo leštils, nebo nechávals leštit, popř. kde? Kola jsem koupil sice leštěný,ale byly zašlí.Leštění jsem svěřil www.autozivnas.cz Za super cenu,super práce. [upravil dne 8/1/09 marty777] Díky, ceny rozumný, ciknu jim. Citovat
Stifler Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Krásnej volant jsi pořídil. Můžu vědět, na kolik taková pěkná věcička příjde peněz??? Jinak ti fandim a jsem zvědavej, co z toho \"projektu\" zase vyrobíš. Citovat
marty777 Odesláno 8. leden 2009 Autor Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: Stifler Krásnej volant jsi pořídil. Můžu vědět, na kolik taková pěkná věcička příjde peněz??? Jinak ti fandim a jsem zvědavej, co z toho \"projektu\" zase vyrobíš. Díky. tady jsou volanty MOMO. http://www.cattuning.cz/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=188&Itemid=35 Citovat
King Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 Marty jak pokračujete? něco new, co bys nám mohl odtajnit? ...nebo nás nechá(vá)š natěšený na jaro Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.