Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Rodí se staronová "ŽELVA" S16.....Budapešť...Best of Show :D

Recommended Posts

Odesláno

marty777

přeju ti taky hodně zdaru...at\' práce dobře pokračujou :super už se těším co z toho vyleze...

bude se to přibližovat minulýmu showcaru? :) nebo spíš už jen něco \"lehčího\".. :D

\"gumy ouzký, směšnýý, zničíš disk...\"apod. on každej má jinej styl, každej má jiný priority.. i stretch má svoje příznivce, ale i odpůrce, i tohle má svoje pro a proti... a \"Áčka\" jsou dělaný spíš pro optickej efekt...

pokud se s tím umí jezdit tak žádný ničění disků se nekoná...

můj názor z toho vyplynul.. :-)

jinak marty...facelift front schvaluju- bude to rozhodně hezčí, a CM2 carline jsou moooc :potlesk

Odesláno
Původně zaslal: marty777

Původně zaslal: tom406

Dát gumy 215 na ráfek 9\" to je úplně mimo. To zavání golfama. A když už to bude technicky mimo hranice ta tohle se nosilo před 5lety.

Zrcátka ,kola říkám neeeee:nevim:nevim:nevim

díky za názor.Ale mě se to líbí

Jasně neber to jako že to nějak kritizuju:)já spíš to hodnotím z pohledu racing a max. funkčnosti.Ale chápu že tohle bude spíše libůstka styling. Vím co tohle dá práce a tak v tomhle zase chválím a přeji úspěšné dokončení

:papa:papa

Odesláno

:potleskParáda,ty kola jsou bomba a myslím že co jsem od tebe slyšel jak by to mělo cca vypadat tak se z toho hodně lidí posadí na prdel!Hlavně na tu barvu jsem zvědavej:mrk,to jsem ještě asi neviděl a jinde neuvidim.Tak hodně štěstí!:papa

Odesláno

Zatim díky Vám všem,že držíte palce:super:super:super

To King:asi tě zklamu,myslim,že to nebude něco lehčího než minulá 306,spíš takový.........:mrk

To Tom406:já na ten racing styl moc nejsem,zato jeden můj kamarád z Oder,co má S16 ten jo,a má tu nejsilnější starou S16,označení LeMans - 114kW

Odesláno

asi tě zklamu,myslim,že to nebude něco lehčího než minulá 306,spíš takový.........:mrk

tak že by to mohl bejt ještě větší mazec jo? :cool::D začínám bejt lehce nedočkavej :)

... barva?.. možná by se tu neměli vytvářet spekulace, ale co může bejt \"lepšího\" než chameleon co byl na minulým?..:) no nechme se překvapit a těšme se... ;) hodně zdaru :super

Odesláno
Původně zaslal: King

asi tě zklamu,myslim,že to nebude něco lehčího než minulá 306,spíš takový.........:mrk

tak že by to mohl bejt ještě větší mazec jo? :cool::D začínám bejt lehce nedočkavej :)

... barva?.. možná by se tu neměli vytvářet spekulace, ale co může bejt \"lepšího\" než chameleon co byl na minulým?..:) no nechme se překvapit a těšme se... ;) hodně zdaru :super

chameleon to je,ale trochu jinej

Odesláno
Původně zaslal: čakom

taký držím palce.

pokud bude mít barva něco společnýho s názvem želva tak bych to viděl na nějakou zelenou.

Díky:super

Barva nemá s barvou nic společnýho zelená nebude,téhle barvy mám až dost:cool:

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Ty kolas tak koupil nebo leštils, nebo nechávals leštit, popř. kde?

Kola jsem koupil sice leštěný,ale byly zašlí.Leštění jsem svěřil www.autozivnas.cz Za super cenu,super práce.:potlesk

[upravil dne 8/1/09 marty777]

Odesláno

taký držím palce.

pokud bude mít barva něco společnýho s názvem želva tak bych to viděl na nějakou zelenou.

To se ti nedivím, že zelene máš až až :D:D

Odesláno
Původně zaslal: Creams

taký držím palce.

Ani já se nedivím:D:D

Jinak hodně sil....

Odesláno
Původně zaslal: Kvasky

Původně zaslal: Creams

taký držím palce.

Ani já se nedivím:D:D

Jinak hodně sil....

Díky,snad se to povede.:myslim

Odesláno

Původně zaslal: Fusion

Ty kolas tak koupil nebo leštils, nebo nechávals leštit, popř. kde?

Kola jsem koupil sice leštěný,ale byly zašlí.Leštění jsem svěřil www.autozivnas.cz Za super cenu,super práce.:potlesk

[upravil dne 8/1/09 marty777]

Díky, ceny rozumný, ciknu jim.

Odesláno

Krásnej volant jsi pořídil. Můžu vědět, na kolik taková pěkná věcička příjde peněz??? Jinak ti fandim a jsem zvědavej, co z toho \"projektu\" zase vyrobíš. :super

• O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...