-=Michal=- Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Netušíte jaký je interval výměny u žhaviček pro P406 HDi ? Dík Citovat
MatrixChose Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Já je asi na 480 000 km vyměnil. Ty starý byly ale furt dobrý... Citovat
vix Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 až exnou, tak exnou. Pokud žhaví a auto startuje, proč se znepokojovat? Pokud potřebuješ jistotu, tak je vyměň jinak bych se na to vybodl. Citovat
-=Michal=- Odesláno 4. leden 2009 Autor Odesláno 4. leden 2009 Původně zaslal: vix až exnou, tak exnou. Pokud žhaví a auto startuje, proč se znepokojovat? Pokud potřebuješ jistotu, tak je vyměň jinak bych se na to vybodl. Hmm, hmmm, dobrá rada nad zlato Já už měnil ve 100tis. 2 byly špatné. Z toho jedna byla tak poškozená, že nešla vytáhnout a v servise to řešili nějakým lehkým chirurgickým zásahem. Takže se ptám znovu Existuje nějaký kontrolní interval a nebo se čeká až auto v zimě nenastartuje ? Citovat
vix Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Dej si třeba 50 tkm. A máš to. Na 205 jsem je vyndaval při rozvodech, všechny 4 šly, auto startuje jak má, tak jsem je tam vrazil zpátky. Prostě vím co mám najeto a v zimě to funkuje. Když auto nenastartuju, holt půjdu do práce pěšky, odpoledne koupím žhavky a vyměním je Je to o tom, co od auta očekáváš. Ty původní 2 tam máš ještě, nebo jsi měnil celou sadu? Citovat
-=Michal=- Odesláno 4. leden 2009 Autor Odesláno 4. leden 2009 Původně zaslal: vix Dej si třeba 50 tkm. A máš to. Na 205 jsem je vyndaval při rozvodech, všechny 4 šly, auto startuje jak má, tak jsem je tam vrazil zpátky. Prostě vím co mám najeto a v zimě to funkuje. Když auto nenastartuju, holt půjdu do práce pěšky, odpoledne koupím žhavky a vyměním je Je to o tom, co od auta očekáváš. Ty původní 2 tam máš ještě, nebo jsi měnil celou sadu? Celá sada nová. No rozumím ti, ale já jsem spíš na tu prevenci. Řečičky typu: Já budu hulit dál, protože na něco stejně umřít musíme nejsou pro mě. Mě záleží na tom KDY zemřu Takže raději zkontroluju včas. Mají nějakou průměrnou životnost ,než se rozpadnou do spalovacího prostoru a způsobí škodu za 150 litrů ? Citovat
vix Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 životnost : záleží na stavu motoru, frekvenci startů, konstrukci a použitém materiálu (značce) žhavičky. Si vyber, no? Křišťálovou kouli nemám. ad 1) Tu větu o hulení nechápu (Hulení prostě nemá v tomhle státě tradici) Ad 2) Škoda za 150 litrů - mrkni, za kolik se dneska dá pořídit celé, lehce jeté, 406 HDI Citovat
Black Joe Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 U nás v sevisu se mění až když svítí chyba s žhavením , jinak né. Jinak pokud se mění ,doporučuji nové svíčky namazat vazelínou na vstřiky a dotahovat na moment. Pokud není momentoví klíč tak to dotáhnout tak akorát. Citovat
-=Michal=- Odesláno 4. leden 2009 Autor Odesláno 4. leden 2009 Původně zaslal: vix životnost : záleží na stavu motoru, frekvenci startů, konstrukci a použitém materiálu (značce) žhavičky. Si vyber, no? Křišťálovou kouli nemám. ad 1) Tu větu o hulení nechápu (Hulení prostě nemá v tomhle státě tradici) Ad 2) Škoda za 150 litrů - mrkni, za kolik se dneska dá pořídit celé, lehce jeté, 406 HDI ad1 Že nemá tradici ? To žijem asi každej v jiným státě ad2 Obrazně řečeno Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.