Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

až exnou, tak exnou.

Pokud žhaví a auto startuje, proč se znepokojovat?

Pokud potřebuješ jistotu, tak je vyměň jinak bych se na to vybodl.

Odesláno
Původně zaslal: vix

až exnou, tak exnou.

Pokud žhaví a auto startuje, proč se znepokojovat?

Pokud potřebuješ jistotu, tak je vyměň jinak bych se na to vybodl.

Hmm, hmmm, dobrá rada nad zlato :D Já už měnil ve 100tis. 2 byly špatné. Z toho jedna byla tak poškozená, že nešla vytáhnout a v servise to řešili nějakým lehkým chirurgickým zásahem.

Takže se ptám znovu :D Existuje nějaký kontrolní interval a nebo se čeká až auto v zimě nenastartuje ? :myslim

Odesláno

Dej si třeba 50 tkm. A máš to. :mrk

Na 205 jsem je vyndaval při rozvodech, všechny 4 šly, auto startuje jak má, tak jsem je tam vrazil zpátky.

Prostě vím co mám najeto a v zimě to funkuje. Když auto nenastartuju, holt půjdu do práce pěšky, odpoledne koupím žhavky a vyměním je :D

Je to o tom, co od auta očekáváš.

Ty původní 2 tam máš ještě, nebo jsi měnil celou sadu?

Odesláno

Dej si třeba 50 tkm. A máš to. :mrk

Na 205 jsem je vyndaval při rozvodech, všechny 4 šly, auto startuje jak má, tak jsem je tam vrazil zpátky.

Prostě vím co mám najeto a v zimě to funkuje. Když auto nenastartuju, holt půjdu do práce pěšky, odpoledne koupím žhavky a vyměním je :D

Je to o tom, co od auta očekáváš.

Ty původní 2 tam máš ještě, nebo jsi měnil celou sadu?

Celá sada nová. No rozumím ti, ale já jsem spíš na tu prevenci. Řečičky typu: Já budu hulit dál, protože na něco stejně umřít musíme nejsou pro mě. Mě záleží na tom KDY zemřu :D

Takže raději zkontroluju včas. Mají nějakou průměrnou životnost ,než se rozpadnou do spalovacího prostoru a způsobí škodu za 150 litrů ?

Odesláno

životnost : záleží na stavu motoru, frekvenci startů, konstrukci a použitém materiálu (značce) žhavičky.

Si vyber, no? Křišťálovou kouli nemám. ;)

ad 1) Tu větu o hulení nechápu (Hulení prostě nemá v tomhle státě tradici)

Ad 2) Škoda za 150 litrů - mrkni, za kolik se dneska dá pořídit celé, lehce jeté, 406 HDI :D

Odesláno

U nás v sevisu se mění až když svítí chyba s žhavením , jinak né.

Jinak pokud se mění ,doporučuji nové svíčky namazat vazelínou na vstřiky a dotahovat na moment. Pokud není momentoví klíč tak to dotáhnout tak akorát.

Odesláno

životnost : záleží na stavu motoru, frekvenci startů, konstrukci a použitém materiálu (značce) žhavičky.

Si vyber, no? Křišťálovou kouli nemám. ;)

ad 1) Tu větu o hulení nechápu (Hulení prostě nemá v tomhle státě tradici)

Ad 2) Škoda za 150 litrů - mrkni, za kolik se dneska dá pořídit celé, lehce jeté, 406 HDI :D

ad1 Že nemá tradici ? :roker To žijem asi každej v jiným státě

ad2 Obrazně řečeno ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...