Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Melandros

ja kdyz jsem ho zkousel zapojit tak se rozsvitil a na displayi svitilo snad uplne vsechno :) hvezdicky nuly atp. konektor tam je a zda se ze do nej i neco tece

no displej se po odpojeni a znovupripojeni k napajeni rozsviti na chvili cely - overeni ze vsechny znaky funguji

Aby ale ukazoval hodnoty - aktualni, prumernou spotrebu atd. tak je treba aby mel info od ridici jednotky motoru, ta musi mit vystup pro palubni PC v podobe dratu s cislem 1368, po tomto dratu pak jdou informace o vstrikovani paliva a PPC pak muze pocitat spotrebu ( zaroven je take potreba privest k PPC draty od snimace rychlosti vozidla a palivomeru )

Odesláno

Ja tam mam tu zaslepku misto palubaku, kdyz ji vyndam na druhe strane je podlouhly konektor, muze mit tak 4cm. No on nesviti jen chvili ale sviti porad, a co je zvlastni tak n pacce od steracu je i ten prepinac.

Odesláno

mely by tam byt dva konektory, pokud je tam jen jeden, tak do toho je zapojeno napajeni displeje a cidlo teploty a draty od prepinace v pacce pod volantem, popripade jeste draty od originalniho autoradia bez displeje, ve druhem konektoru, ktery ma stejny tvar je pak zminovany drat 1368 od ridici jendotky, draty od cidla rychlosti a od palivomeru

pokud neni ten druhy konektor natazen, neni priprava pro PPC a musi se dodelat

ovsem predpokladem je ze ridici jednotka motoru ma vystup pro PPC

co mas vlastne za rocnik vyroby a motor ?

Odesláno
Původně zaslal: Melandros

Mam 1997 s 66kw 1.8 8Ventil

hmm to je tenhle hybrid :) tyhle motory se davaly jeste do 405tek, na tech myslim PPC nikdy nebyl, takze pochybuju ze na tohle pujde, bohuzel

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: MagnaWoX

Přátelé, kamarádi, taky mám ŘJ SAGEM a PP šlape jako fík ;)

Tak blahopřeji a ať slouží k plné spokojenosti!!! :super

• O 1 měsíc později...
Odesláno

čau chlapy.prosim poraďte mi,kam zapojim u řidici jednotky Bosch drát,ktery je v originále značen jako 1368, peugeot 406,hdi,66kw.r.v. 99,koukal sem do sekce servis- palubní počítač ale sem z toho zmatenej.

Odesláno
Původně zaslal: průšvih

čau chlapy.prosim poraďte mi,kam zapojim u řidici jednotky Bosch drát,ktery je v originále značen jako 1368, peugeot 406,hdi,66kw.r.v. 99,koukal sem do sekce servis- palubní počítač ale sem z toho zmatenej.

z ceho jsi zmatenej v jednoduche tabulce, kterou jsem do zmineneho tematu daval asi trikrat :

pro doplneni a shrnuti info, drat pro info od ECU 1368 se naleza u techto ridicich jednotek na uvedenych pozicich :

benzinove motory

Magneti Marelli MM8P - 7

SAGEM SL 96 - 5

BOSCH MP3.2 - 32

BOSCH MP5.1, MP5.1.1 a MP5.2 - 4

BOSCH MP7 - 32

BOSCH MP7.3 - 47

diesly

BOSCH EDC15 (HDi) - 63

Diesel EPIC (2.1TD) - 23

• O 6 let později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...