Ferry Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Původně zaslal: Melandros ja kdyz jsem ho zkousel zapojit tak se rozsvitil a na displayi svitilo snad uplne vsechno hvezdicky nuly atp. konektor tam je a zda se ze do nej i neco tece no displej se po odpojeni a znovupripojeni k napajeni rozsviti na chvili cely - overeni ze vsechny znaky funguji Aby ale ukazoval hodnoty - aktualni, prumernou spotrebu atd. tak je treba aby mel info od ridici jednotky motoru, ta musi mit vystup pro palubni PC v podobe dratu s cislem 1368, po tomto dratu pak jdou informace o vstrikovani paliva a PPC pak muze pocitat spotrebu ( zaroven je take potreba privest k PPC draty od snimace rychlosti vozidla a palivomeru ) Citovat
Melandros Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Ja tam mam tu zaslepku misto palubaku, kdyz ji vyndam na druhe strane je podlouhly konektor, muze mit tak 4cm. No on nesviti jen chvili ale sviti porad, a co je zvlastni tak n pacce od steracu je i ten prepinac. Citovat
Ferry Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 mely by tam byt dva konektory, pokud je tam jen jeden, tak do toho je zapojeno napajeni displeje a cidlo teploty a draty od prepinace v pacce pod volantem, popripade jeste draty od originalniho autoradia bez displeje, ve druhem konektoru, ktery ma stejny tvar je pak zminovany drat 1368 od ridici jendotky, draty od cidla rychlosti a od palivomeru pokud neni ten druhy konektor natazen, neni priprava pro PPC a musi se dodelat ovsem predpokladem je ze ridici jednotka motoru ma vystup pro PPC co mas vlastne za rocnik vyroby a motor ? Citovat
Ferry Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Původně zaslal: Melandros Mam 1997 s 66kw 1.8 8Ventil hmm to je tenhle hybrid tyhle motory se davaly jeste do 405tek, na tech myslim PPC nikdy nebyl, takze pochybuju ze na tohle pujde, bohuzel Citovat
OK406 Odesláno 18. leden 2009 Odesláno 18. leden 2009 Původně zaslal: MagnaWoX Přátelé, kamarádi, taky mám ŘJ SAGEM a PP šlape jako fík Tak blahopřeji a ať slouží k plné spokojenosti!!! Citovat
průšvih Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 čau chlapy.prosim poraďte mi,kam zapojim u řidici jednotky Bosch drát,ktery je v originále značen jako 1368, peugeot 406,hdi,66kw.r.v. 99,koukal sem do sekce servis- palubní počítač ale sem z toho zmatenej. Citovat
Ferry Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: průšvih čau chlapy.prosim poraďte mi,kam zapojim u řidici jednotky Bosch drát,ktery je v originále značen jako 1368, peugeot 406,hdi,66kw.r.v. 99,koukal sem do sekce servis- palubní počítač ale sem z toho zmatenej. z ceho jsi zmatenej v jednoduche tabulce, kterou jsem do zmineneho tematu daval asi trikrat : pro doplneni a shrnuti info, drat pro info od ECU 1368 se naleza u techto ridicich jednotek na uvedenych pozicich : benzinove motory Magneti Marelli MM8P - 7 SAGEM SL 96 - 5 BOSCH MP3.2 - 32 BOSCH MP5.1, MP5.1.1 a MP5.2 - 4 BOSCH MP7 - 32 BOSCH MP7.3 - 47 diesly BOSCH EDC15 (HDi) - 63 Diesel EPIC (2.1TD) - 23 Citovat
pazout david Odesláno 18. únor 2016 Odesláno 18. únor 2016 Hoši,takze je nemožné aby mi pp fungoval když mám 406 1.8 66kw 8v ? :-\ Citovat
Dave_k Odesláno 18. únor 2016 Odesláno 18. únor 2016 Pokud tam máš jednu z výše uvedených řídících jednotek, tak jo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.