Lukáš406 Odesláno 1. leden 2009 Odesláno 1. leden 2009 Zdarec. Mám možno koupit 16 palcové kola. Chlapík tvrdí že je sundal ze 406. Mají Et 35 a dává k tomu 10mm podložky. Dostanuje tedy na 406 ??? Díky. Citovat
Dundee Odesláno 1. leden 2009 Odesláno 1. leden 2009 S těma podložkama bude výsledný ET 25, což je vhodnější spíš na 405ku. Mám origo 16\" Avantage ze 406ky a ty mají ET 15... Citovat
Dundee Odesláno 1. leden 2009 Odesláno 1. leden 2009 To zase ne, běžný ET na 406ku je 18 - 20, takže těch 5 mm už neni taková tragedie;) Pokud tam nebudeš mít nějak extrémně široký gumy, tak to bude v pohodě... Citovat
p406b Odesláno 1. leden 2009 Odesláno 1. leden 2009 205/55 16 mam origo rozmer. Jsou tak laciny,aby melo cenu tam cpat podlozky? Citovat
čakom Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Původně zaslal: Lukáš406 Že by tedy lhal??? nemusí lhat. ja mám na své 406 7x17 ET 28 a nikde to nedře. zaleží na tvaru paprsku aby nedřeli o třmeny. Citovat
Stanislav Valeš Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 No vidíš,já mám 16ky a chci je vyměnit za 15ky.Mají ET 15 jsou obutý-vzorek asi 6mmm,ale musel bych změřit. Citovat
BoneDaddy Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Původně zaslal: Stanislav Valeš No vidíš,já mám 16ky a chci je vyměnit za 15ky.Mají ET 15 jsou obutý-vzorek asi 6mmm,ale musel bych změřit. A jak vypadají? Jsou origo? Prosím foto, třeba na mail. Dík Citovat
čakom Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: Stanislav Valeš No vidíš,já mám 16ky a chci je vyměnit za 15ky.Mají ET 15 jsou obutý-vzorek asi 6mmm,ale musel bych změřit. A jak vypadají? Jsou origo? Prosím foto, třeba na mail. Dík ty tych kol máš malo, že?:aut Citovat
BoneDaddy Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Původně zaslal: čakom ty tych kol máš malo, že?:aut JJ, hodně málo. Víš jak, zelenej bráška brečí, že má na zimu jen plechový 15\". Citovat
čakom Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: čakom ty tych kol máš malo, že?:aut JJ, hodně málo. Víš jak, zelenej bráška brečí, že má na zimu jen plechový 15\". tak to jo Citovat
Stanislav Valeš Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: Stanislav Valeš No vidíš,já mám 16ky a chci je vyměnit za 15ky.Mají ET 15 jsou obutý-vzorek asi 6mmm,ale musel bych změřit. A jak vypadají? Jsou origo? Prosím foto, třeba na mail. Dík Já je nafotím a dám to do \"VYMĚNÍM\" originá P to nejsou. Citovat
agresssor Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Původně zaslal: Stanislav Valeš Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: Stanislav Valeš No vidíš,já mám 16ky a chci je vyměnit za 15ky.Mají ET 15 jsou obutý-vzorek asi 6mmm,ale musel bych změřit. A jak vypadají? Jsou origo? Prosím foto, třeba na mail. Dík Já je nafotím a dám to do \"VYMĚNÍM\" originá P to nejsou. Ja mam kdyz tak jedny origo volny a momentalne na prodej kdyby byl zajem Citovat
čakom Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: Stanislav Valeš Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: Stanislav Valeš No vidíš,já mám 16ky a chci je vyměnit za 15ky.Mají ET 15 jsou obutý-vzorek asi 6mmm,ale musel bych změřit. A jak vypadají? Jsou origo? Prosím foto, třeba na mail. Dík Já je nafotím a dám to do \"VYMĚNÍM\" originá P to nejsou. Ja mam kdyz tak jedny origo volny a momentalne na prodej kdyby byl zajem ty jsou pěkný. proč je prodáváš? proč si je nedáš na 406? Citovat
agresssor Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: Stanislav Valeš Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: Stanislav Valeš No vidíš,já mám 16ky a chci je vyměnit za 15ky.Mají ET 15 jsou obutý-vzorek asi 6mmm,ale musel bych změřit. A jak vypadají? Jsou origo? Prosím foto, třeba na mail. Dík Já je nafotím a dám to do \"VYMĚNÍM\" originá P to nejsou. Ja mam kdyz tak jedny origo volny a momentalne na prodej kdyby byl zajem ty jsou pěkný. proč je prodáváš? proč si je nedáš na 406? Mám nabidku na alessia:) bud se prodaj a ja si poridim jiny a nebo se neprodaj a necham si je Citovat
BoneDaddy Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Původně zaslal: agresssor Ja mam kdyz tak jedny origo volny a momentalne na prodej kdyby byl zajem Pokud se jedná o ty Coraily, tak ty jsou opravdu pěkný ale v dětským rozměru. :aut Zelená touží po 16\". Citovat
agresssor Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: agresssor Ja mam kdyz tak jedny origo volny a momentalne na prodej kdyby byl zajem Pokud se jedná o ty Coraily, tak ty jsou opravdu pěkný ale v dětským rozměru. :aut Zelená touží po 16\". No jo no:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.