MirasCC Odesláno 1. leden 2009 Odesláno 1. leden 2009 Původně zaslal: Radek Hurvajz čidlo je přímo na výparníku, taky v letě když to moc namrazíš (třeba když zastavíš ventilátor) tak klima na chvilku vypne aby se vyparník odmrazil, jina hrozí jeho poškození, ale to odbočuju A nemůže se tedy stát i to, že když v zimě hodně topíš, čidlo se ohřeje a tedy klima sepne i když venku mrzne? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. leden 2009 Odesláno 1. leden 2009 Původně zaslal: MirasCC Původně zaslal: Radek Hurvajz čidlo je přímo na výparníku, taky v letě když to moc namrazíš (třeba když zastavíš ventilátor) tak klima na chvilku vypne aby se vyparník odmrazil, jina hrozí jeho poškození, ale to odbočuju A nemůže se tedy stát i to, že když v zimě hodně topíš, čidlo se ohřeje a tedy klima sepne i když venku mrzne? No muže, ale spíš vlivem ohřátí od motoru a tak, topení je ve směru proudění vzduchu až za výparníkem Citovat
permonik7 Odesláno 1. leden 2009 Autor Odesláno 1. leden 2009 Hotová věda..asi mi nezbyde, než vyzkoušet tu klapku, zapnout klimu, umýt okna a ve finále navštívit servis. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. leden 2009 Odesláno 1. leden 2009 Původně zaslal: permonik7 Hotová věda..asi mi nezbyde, než vyzkoušet tu klapku, zapnout klimu, umýt okna a ve finále navštívit servis. Ještě jsi zapoměla na kladivo:D Citovat
permonik7 Odesláno 1. leden 2009 Autor Odesláno 1. leden 2009 Pravda, to je nástroj všemohoucí Citovat
bigicek Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Mě se nic nemlží, ani 307 ani 308, a když se mlží přední sklo tak zapnu odmlžování a za 30 vteřin je hotovo odmlženo. Citovat
permonik7 Odesláno 2. leden 2009 Autor Odesláno 2. leden 2009 Takže, klapka vyzkoušena, klima taky, okna jsou čistá jak slovo boží...leč zamlžená Po cestě jsem přibrzdila u servisu a tam mají dneska radši zavřeno úplně Topí až má voda 90˚C a víc to topí, když to víc točím...mlže to mít souvislost??? bigicek: Možná to bude nějaká zrada... nebo to je fakt moc velký prostor na vytopení... Citovat
permonik7 Odesláno 2. leden 2009 Autor Odesláno 2. leden 2009 Ale to tam zmrznu:bojim...v půlce to netopí skoro vůbec. Citovat
permonik7 Odesláno 2. leden 2009 Autor Odesláno 2. leden 2009 Původně zaslal: honza406 tak to prodej zlatá moje 406 nemlží a topí To bohužel nemůžu - je firemní Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Tak pak ještě mě napadá špatná funkce klapky topení, jinak nevim Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Původně zaslal: permonik7 A jak to poznám? Hm, to nevim teda, fakt bych testnul servis, snad uznají že to netopí Citovat
permonik7 Odesláno 2. leden 2009 Autor Odesláno 2. leden 2009 Dneska jsem tam byla a měli zavřeno, tak snad v pondělí. Citovat
petr 308 Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 ja teda nemam SW,ale topeni funguje perfektne a nic se nemlzi:D.teda pritelkyne nic nerika a je spokojena a to ke stesti potrebuje aspon 23C:D.v aute mam dvouzonovou klimatizaci a temer nikdy ji nevypinam. Citovat
bigicek Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 a mlží to jenom lidem co mají manuál? Já mám totiž dvouzónovku! Citovat
permonik7 Odesláno 4. leden 2009 Autor Odesláno 4. leden 2009 Já mám manuál, ale v druhém autě máme Climatronic a tam to dělá taky:( Jenže tam se topí málo cíleně ( řidič to tak má rád:-D) Ale já topím naplno a stejně nic. Pořádně to začíná topit až tak po půl hodině souvislé jízdy. Citovat
bigicek Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Původně zaslal: permonik7 Já mám manuál, ale v druhém autě máme Climatronic a tam to dělá taky:( Jenže tam se topí málo cíleně ( řidič to tak má rád:-D) Ale já topím naplno a stejně nic. Pořádně to začíná topit až tak po půl hodině souvislé jízdy. Jestli to nebude tou manuální klimou, já mám stejnej motor a ujedu kilometr a mám na motoru pomalu 90° a topí jak blázen, ale mám teda automatickou dvouzónovku Citovat
Mirec-308 Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 no tak mne to ohreje na 90 tak po 6km jazdy aj ja mam dvojzonovu klimu mne sa zas zda ze to neako slabsie fuka na nohy ale mozno je to len pocit a inak ten ventilator mohol byt silnejsi lebo ked svietia tri diodky tak skoro vobec nie je citit za fuka vzduch.Ale k teme skus na okna nastriekat aktivnu penu proti zahmnlievaniu mne to pomohlo ale to som mal ine auto a u tohto to zatial nemusim robit Citovat
permonik7 Odesláno 5. leden 2009 Autor Odesláno 5. leden 2009 Postupně zkouším všechno, zatím nic nepomohlo. Tu pěnu zkusím;) Mirec-308: S tím ventilátorem máš recht, prostě oproti minulému autu je to nebe a dudy ( a to byla taky 1,6 a taky manuální). bigicek: V druhém autě máme taky dvouzónovku a taky se mlží Vypadá to, že to bude kus od kusu. Tohle prostě netopí a mlží se. Citovat
bigicek Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 No, že by byla slabá ventilace, to se mi nezdá, dávali jste to někdo na plno a zapli odmlžování oken...posledně mně uletěl klobouk :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.