Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

chcel by som sa spytat, ze aky je rozdiel medzi prednymi svetlami - číré H7+H7 a číré H7+H1

H7 nie su stretavacie a H1 dialkove ??

a nasiel som este takee, ze cire svetla sa davali

medzi 9/98-9/05 --> H7+H7 a od 10/05- H7+H1

a este tu ten obrazok.... je tam moznost dat na jednom

do jedneho \"slotu\" :D len H7 do druheho bud H7 alebo aj H1

a na druhom obrazku na obidve dierky aj H7 aj H1....

nechapem... vie niekto dovod, preco ako sa davali

co je rozdiel ?? :myslim

[upravil dne 31.12.2008 buga]

post-0-14109603922777_thumb.jpg

Odesláno

Obávám se že důvod ti opravdu nikdo nepoví. Frantíci dělají v průběhu času na svých autech mnoho změn, které na první pohled nikomu nedávají rozum :)

Odesláno

Dobry den, mam takyto problem. Prestalo mi svietit lave predne svetlo, tzv.stretavacky (H7). Tak si vravim, ziaden problem, vymenim. Ved, nebolo by to prvykrat. Avsak, ani po vymene (dvojnasobnej!!) nic, ziadna zmena. Auto bolo posledne dve noci (minus 17) vonku, takisto cez den (celodenne mrazy). Rok vyroby je jun 2004. Co sa mohlo stat?:myslim

[upravil dne 10.1.2009 keyboard]

Odesláno

Ako to zistim? A ak by to bola poistka, dalsi postup? Asi nebude ako pri poistkach v dome, ze len sa hodi naspat spinac:roll

Pre znalych, pardon za taketo otazky, ale co sa tohto tyka, som len ubohy amater:)

Odesláno

Zjistíš to tak, že se mrkneš do pojistkový skříňky ;)

Tu najdeš pod takovým deklíkem pod volantem. Mrkni tam, měl bys to spatřit.

Pojistka se musí vyměnit. Náhradní pojistky bys měl mít v povinný výbavě. Bacha na hodnotu, dej tam stejnou pojistku, jako vyndáš. Je na ní vždycky napsaný číslo.

Která pojistka je ta správná ti nepovím. Zkus tam mrknout, já měl v 206tý v pojistkovce kartičku, kde byly pozice pojistek rozepsaný. Pokud bys jí tam neměl a nevěděl co zkontrolovat, ještě napiš, našli bysme to.

Doplňující otázka - motor máš jakej?

Odesláno

Motor mam benzin, 1.4L.

Takze poistky najdem pod volantom. S poistkami mam skusenost len v suvislosti s Vectrou, avsak tam nebolo treba nic menit. Ako zistim, ze poistka je vybita? Prejavi sa to nejak uz navonok?

Aka je sanca, ze poistku (ak to teda bude v nej) dokazem kupit v beznom obchode s autosuciastkami? Popripade orientacna cena?

Manual k vozidlu nemam, vozidlo som kupoval pred rokom aj pol od istej spolocnosti s troma rovnakymi pismenami a som rad, ze ma motor, nieto este manual:)

Dakujem (doteraz) vsetkym ochotnym mi poradit.

Odesláno
Původně zaslal: keyboard

Este raz, vsetkym velka vdaka. Zajtra rano sa na to pozriem a dam vediet, ako som dopadol. Dobru noc.

druha strana PDF

poistka cislo 9 a 10 = lave resp prave stretavacia svetlo

11 a 12 dialkove.... a su tam aj amperi

Odesláno

Tak, dnes som sa na to pozrel a zistil som velmi smutnu vec. Ked pustim parkovacie (obrysove svetla), vsetko je v poriadku. Ked vsak pustim stretavacie, rozsvieti sa len prave dialkove svetlo. Ked pustim dialkove, rozsvietia sa obe stretavacie. Parkovacie svietia stale, tie su v poriadku. Lave dialkove nesvieti pri ziadnom z nastaveni. Skusal som sa pozriet na poistky, ale tam je vsetko v poriadku.

Nejale dalsie napady, prosim?:myslim

Odesláno
Původně zaslal: keyboard

Tak, dnes som sa na to pozrel a zistil som velmi smutnu vec. Ked pustim parkovacie (obrysove svetla), vsetko je v poriadku. Ked vsak pustim stretavacie, rozsvieti sa len prave dialkove svetlo. Ked pustim dialkove, rozsvietia sa obe stretavacie. Parkovacie svietia stale, tie su v poriadku. Lave dialkove nesvieti pri ziadnom z nastaveni. Skusal som sa pozriet na poistky, ale tam je vsetko v poriadku.

Nejale dalsie napady, prosim?:myslim

Že nesvieti diaľkové bude asi zhorená žiarovka. A že ti to svieti opačne, čert vie. Možno páčka alebo zblbnutá elektronika. Neskúsil si na chvíľu odpojiť batériu?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...