Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No nevím něco je opravdu lidskej nevkus, ale k něčemu mám výhrady, Např: to Audi TT bych nedal jsem ale spíš do aut budoucnosti:D A to modrý to je postavený přímo od firmy Alpin. Je to Předváděcí vůz na soutěže... a všechny tyhle auta od audio firem jsou totálně přestavěný...aby zaujali zákazníky... tohle je přesně Alpine styl, není to na normální ježdění, je to trochu kýčovitý (vevnitř) ale jinak co se týče z venku proč ne...

Odesláno

každý má jiný vkus a každému se líbí něco jiného o tom tady polemizovat nechci...proste jsem našel několik aut co mě zaujalo a proto jsem je tady přidal..

všechny jsou nějak upravené a pak záleží na dotyčném a na jeho vkusu jestli se mu to líbí nebo nelíbí...

Odesláno
Původně zaslal: luko407sw

.

[upravil dne 30/7/09 luko407sw]

me se tohle osobne zamlouvá me se to líby takovýhle maluvky;) takovehle modrej krasavec i ten interier není špatnej;)

[upravil dne 30/7/09 dzana.m]

Odesláno

No tohle játro jelo dneska za mnou, ty kolečka pod světly jsou nějaký ťuning světýlka. Co bylo nejhorší když si všimnul že si ho dvě malý holky na zadním sedadle fotěj tak začal tancovat po silnici zleva doprava, blikat xenonama a na závěr mě za hroznýho černýho dýmu předjel v tom nejblbějším místě :potlesk

post-0-14109608643508_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

No tohle játro jelo dneska za mnou, ty kolečka pod světly jsou nějaký ťuning světýlka. Co bylo nejhorší když si všimnul že si ho dvě malý holky na zadním sedadle fotěj tak začal tancovat po silnici zleva doprava, blikat xenonama a na závěr mě za hroznýho černýho dýmu předjel v tom nejblbějším místě :potlesk

Tak to musela být docela slušná prdel :D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: destiny

Hurvajz: škoda, že není vidět řidič. Mě by hrozně zajímalo, jak takový \"člověk\" asi může vypadat :D

No byl děsně mrňavej, ani ho tam nebylo vidět:D

Jsem stejně nepochopil co ty světýlka znamenali, jestli to má bejt imitace LED vlnovky z Audi nebo co, ale udělat to se svetylek velikosti pivních zátek:D:D:D

[upravil dne 31/7/09 Radek Hurvajz]

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Původně zaslal: destiny

Hurvajz: škoda, že není vidět řidič. Mě by hrozně zajímalo, jak takový \"člověk\" asi může vypadat :D

No byl děsně mrňavej, ani ho tam nebylo vidět:D

Jsem stejně nepochopil co ty světýlka znamenali, jestli to má bejt imitace LED vlnovky z Audi nebo co, ale udělat to se svetylek velikosti pivních zátek:D:D:D

[upravil dne 31/7/09 Radek Hurvajz]

mě taky napadlo že by to mohla být imitace LEDek co maji audi

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...