Guest Chozeluizskuner Odesláno 6. prosinec 2010 Odesláno 6. prosinec 2010 Je vidět že vždy se to dá pěkně domr*at Citovat
pipistrel Odesláno 6. prosinec 2010 Odesláno 6. prosinec 2010 vymenit vsetko dorabane za seriove a je z toho pekne auto Citovat
Strejdakopec Odesláno 6. prosinec 2010 Odesláno 6. prosinec 2010 vymenit vsetko dorabane za seriove a je z toho pekne auto byl by z toho úplně obyčejný auto Citovat
pipistrel Odesláno 6. prosinec 2010 Odesláno 6. prosinec 2010 vymenit vsetko dorabane za seriove a je z toho pekne auto byl by z toho úplně obyčejný auto a nebolo by tak krajsie? Citovat
Haryk Odesláno 6. prosinec 2010 Odesláno 6. prosinec 2010 GRiMx -pár pecek:ty baterky to je nutnost:D Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. prosinec 2010 Odesláno 6. prosinec 2010 Tohle je taky dobrej ExtraHumus:o Chrom tuning, teploušská muzika .. \"RATE IT\" ->> 0,00 !!.. zvládl jsem jen první minutu pak jsem to musel vypnout Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. prosinec 2010 Odesláno 6. prosinec 2010 Jo, ja to taky neviděl do konce, to se nedá Citovat
Dadadavid Odesláno 6. prosinec 2010 Odesláno 6. prosinec 2010 Tohle je taky dobrej ExtraHumus:o Chrom tuning, teploušská muzika .. Božínku,třeba se to bude Ríííšovi líííbit,ten ma rad hrejivou hudbu :D Citovat
JardaMoj Odesláno 7. prosinec 2010 Odesláno 7. prosinec 2010 Tohle je taky dobrej ExtraHumus:o takhle na youtubu sem našel video nějakýho Čecha, kterej to měl snad ještě horší! Napsal sem mu že je to hrůza, tak mi hned poslal zprávu s pár hezkejma větama Citovat
Guest StibTo Odesláno 7. prosinec 2010 Odesláno 7. prosinec 2010 Tohle je taky dobrej ExtraHumus:o takhle na youtubu sem našel video nějakýho Čecha, kterej to měl snad ještě horší! Napsal sem mu že je to hrůza, tak mi hned poslal zprávu s pár hezkejma větama Postni to sem Citovat
JardaMoj Odesláno 7. prosinec 2010 Odesláno 7. prosinec 2010 doufam ze to neni nikdo z klubu :D ze zacatku to vypada docela v pohode, ale pak jak zavari kapotu a nasadi laminatovou sracku tak Citovat
Strejdakopec Odesláno 7. prosinec 2010 Odesláno 7. prosinec 2010 hnus....bléééé jediný co schvalkuju je ten rezonátor a výfuk přertáhnout kapotu až na nárazník je podle mě barbarství u jakéhokoli auta....a ta laminátová hrůza??? sice taky doma dělám laminátovej nárazník ale toje přesně to so jsem tu někde kritizoval....stejnejjako dávaj tuzéři na fábky....ještě měl dát na kufr shoguna byla by to hotová tečka Citovat
JardaMoj Odesláno 7. prosinec 2010 Odesláno 7. prosinec 2010 hnus....bléééé jediný co schvalkuju je ten rezonátor a výfuk přertáhnout kapotu až na nárazník je podle mě barbarství u jakéhokoli auta....a ta laminátová hrůza??? sice taky doma dělám laminátovej nárazník ale toje přesně to so jsem tu někde kritizoval....stejnejjako dávaj tuzéři na fábky....ještě měl dát na kufr shoguna byla by to hotová tečka staci rict ze je to humus Citovat
anthraX306 Odesláno 8. prosinec 2010 Odesláno 8. prosinec 2010 http://auto.bazos.cz/inzerat/8120459/Audi-A3-tuning-19TDi-96kW.php Citovat
PetrCoupe Odesláno 8. prosinec 2010 Odesláno 8. prosinec 2010 http://auto.bazos.cz/inzerat/8120459/Audi-A3-tuning-19TDi-96kW.php Bože můj.... Citovat
wooody Odesláno 8. prosinec 2010 Autor Odesláno 8. prosinec 2010 co je to to přídavné zrychlení?? Citovat
Vítek1 Odesláno 8. prosinec 2010 Odesláno 8. prosinec 2010 proc by ne? pouzivaji to hodne na sprintech treba jeden s povedenejsich ceskejch vytvoru http://race.dieselpower.cz/Projekty/project-vw-golf2-tdi-goldie.php Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.