Ravel Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 sundal bych ty trapný samolepy na dveřích a dobrý. Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 Já bych sundal predni a zadni naraznik a dal tam decentnejsi ale to je fuk .... Citovat
elton Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 Tak to je něco, jen by mě zajímalo, jestli to je jen kamufláž nebo je ten motor fakt jinej. Citovat
Kloub Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 mě by zase zajimalo jak je to udělané s převodovkou aby byl náhon funkční. tam je asi origo skříň ne? udělany nějaký mezikus aby sedla origo převodovka na tenhle motor? jinak tohle bych bral, TDI ve stodváce:D to musí driftovat Citovat
309GT Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 Tuhle šáde znám,už jsme se tu o ní s někým bavili.Je to pecka,jak z venku tak zevnitř a navíc ten motor a auto jako celek dokonale funguje,není to jen nabastlenej motor z Octavie!Nevím proč je to tu a není tu víc fotek Citovat
čakom Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 Původně zaslal: Berkoff Tuning jinak nechapu proč je to v nevkusu. jinak je to plne funkčni. poprvý jsem ju videl nekdy v roce 2005 myslim Kloub: dela se tam mezikus [upravil dne 6.7.2010 čakom] Citovat
Berkoff Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 mam jen tudle jednu fotku, a klidne to muzem premistit nekam jinam .. btw, videl jste to nekdo nazivo? Citovat
BoneDaddy Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 Jojo, TDi stodvacítka. Tu znám. Tenkrát byl ten kluk rozhodnutý narvat tam 1.8T z Octávie, ale někdo mu ten nápad sebral tak nakonec udělal první TDi 120. To auto je celkově parádní. Citovat
wooody Odesláno 6. červenec 2010 Autor Odesláno 6. červenec 2010 já už sem to taky někde viděl, ale byla červená a ten motor měla vpředu......... ale nebyla to snad v čr Citovat
zabit Odesláno 8. červenec 2010 Odesláno 8. červenec 2010 tahle modra je snad legenda, to by mel znat kazdej druhej, pecka auto a fakt staci pridat jen takovej \"hranol\" a uz to tam jde napasovat Citovat
Capy Odesláno 8. červenec 2010 Odesláno 8. červenec 2010 to musí mít super jízní vlastnosti:D A neni první v 80letech to ve škodovce zkoušeli a s 1,4 naftou a krom výhody nafty bylo proti snad vše od hluku po zhoršení jizdních vlastnotí (u šáde co říct) způsobené přetížením zadní nápravy. Takže krom technického aspektu zástavby to sem asi patří Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 Další variace na chrompáska tuning:D Přiznejte se, čí to je? [upravil dne 9/7/10 Radek Hurvajz] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 Noi škoda že není vidět ten vejfuk, brutus ovalus Citovat
GRiMx Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 nová moda chromové rychlé pruhy... tyhle lišty má v poslední době nějak moc lidí ale dát to takhle i na kapotu to už je brutus novinka.. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 No on to má i na stěračích, prostě všude Citovat
georgegg Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 a v těch zrcátkách má blinkry nebo to je taky taky kus tý sjůpr pásky Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 No přišlo mi to jako blinkry, ale jsou to origo zrcátka, tak asi taky páska Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.