Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

Hurvajzi, tohle ale není tjuning, tohle je realita :myslim:roll

Sem netušil že něco tak ošklivyho se vyrábí, jinak nějakej tuning to chytlo, je snížený a to křídlo vzadu:roll, možná i ty prahy.
Odesláno

Jeden pjekný kosoštvorec. Neviem či je to niečí vkus, nevkus alebo len nedostatok peňazí a času na dostavbu..každopádne za mňa otras. To na kapote a streche je len nejaká fólia alebo tapeta..v súčastnosti už odstránená, ostalo mu tam po nej len to biele lepidlo či čo to je..:nevim

Odesláno

NAVY1..jo jo toho borca vydavam aj ja a je to otras...jedine co sa mu podarilo ze je ta kapota zahladena inac prevedenie a vkus je nanic xD

-som tak minule rozmyslal a v TT sa nejak vytratili pekne upravene auta,,,raz za cas stretnem nejaku Hondu Civic co stoji za pohlad ale inac nic moc.......teraz sa mi paci golfik V v okoli tesca (strieborna metla vzadu decentne duplexy) vcelku elegantne a pekne

Odesláno
Původně zaslal: wooody

hej ta 605, nevíte koho to je??? nějakej kontakt?? hodily by se mi ty zadní kola.... nikde nemůžu ty 9J sehnat :-D

Nevím,ale už tak 6 let to chce prodat,třeba někde najdeš inzerát....ale pochybuju že je nechá:bojim A nebudou to 16\",ale větší:papa

[upravil dne 12/5/10 309GT]

Odesláno

je tomu pár měsíců co byla ta 605ka na Sautu..za nějakej 80k se mi zdá...

jinak ještě k tý oranžový 406ce..jednou jsem nějakou stejnou barvu předjížděl na Místecké (Ostrava)..ale ty světla se mi zdá neměla:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...