Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Hosi hosi,tyhle nazory se nekdy nedaji ani cist.ten kdo rekne o tyhle 120 ze to je nevkus a hrozny a hnusny,tak je videt ze v zivote nic neudelal jenom umi u piva povidat coby kdyby,co je na hovno a co je dobry....Ten kdo tohle auto udelal tomu patri podle me docela uznani,tolik prace na tom to si vy kdo si tady o tom povidate neumite ani predstavit...to sami pred tim ta 205 kabrio,to je podle myho nazoru masakr a spousta lidi rekne ze to je humus,tak ukazte co jste kdy udelali vy?hm...

Odesláno

promiň, ale tu práci a všechno umim ocenit, jak sem psal zde a i u tý 205 že zpracování je na jedničku, to obdivuju, ale to auto se mi prostě NELÍBÍ....

Odesláno

embéčko?:myslim

Jinak to berte tak,že když to auto postavil,tak si z toho docela dost lidí sedlo na prdel,ale je to snad 5-6 let zpátky:papa

Není to můj šálek čaje,ale do nevkusu to snad ani nepatří:myslim

Odesláno
Původně zaslal: ThorR

Felicie 1.3 urcite neda 1.8 406. Ale 1.6 MPI do 110km/h ujede docela snadno, ve vyssich rychlostech uz ne.

A taky dost zalezi jaky je v tom ridic pro rejpaly :D

OK, já bych tomu taky nevěřil, ale Scratch píše zkušenost, kterou jsem na vlastní \"pedál plynu\" u asfaltutrhajicí Feldy zažil - klidně ji někdy někam přistav a uvidíš, jaký máme pomalý a těžký plechovky. Ba dokonce dala i 2.0 16V ve 406tý, ale bůh ví, v jakym jí má Šejk stavu ... :aut

Vysvětlení asi jednoduchý 50kw v \"párkilový\" Feldě oproti sice 81kw v \"xtunový\" 406tý a 8v/16v ... bylo to na cca 300metrech, pak by mi samozřejmě 406tka ujele, ale na světlech v městském provozu bohužel 406tka s 1,8mou nemá šanci, ale musej brzo přijít druhý světla :D

Ale o řidiči je to pochopitelně taky;)

Odesláno

podle mě kdo sem hodí takhle pěkně udělanou káru tak to nemá v hlavě v pořádku....ten zadek je úplně bez chybyčky.....ale tuning je udělat něco jinak a jemu se to povedlo i když bych předek řešil trochu jinak ale každý má vždy trochu jiný názor

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...