Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hele to už tady někde je, nebo je to jiný a hodně podobný. Tak ne, je to stejný, už vím proč je vzadu to držadlo, to je kvuli vyhrnování sněhu, tkzv chyť a tlač:D

Pár stránek zpět v tomhle vlákně od Eltona :D

viewthread.jpg

[upravil dne 25/1/10 Radek Hurvajz]

Odesláno

Hnus nad hnusy. :blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik

Možná ta kombinace žluté a oranžové by ještě šla, ale s naprosto jinejma nárazníkama, bez křídla atd atd, prostě jiný auto :D

Odesláno

no to není možný co ty lidi dokážou.......:bojim:bojim:bojimto snad nemůžou myslet vážně...to jsou showmeni a stojej s kamertou někde za stromem a natáčej lidi jak se tomu smějou né?????pane bože:D

Odesláno
Původně zaslal: Strejdakopec

kdybyste někdo dokázal sehnat adresu toho týpka tak bysme mu mohli poslat petici děkovných podpisů za to že nás takhle pobavil:-)

Myslíš toho s tou 206kou?

Odesláno

Jsem zase potkal jednoho exota při pracovním výjezdu. Není to nějak extrém, ale je to nehorázně křivé. Jinak tam měl díru jako do p..... a v ní tahokov...

Odesláno

home tuning neodsuzuj...já taky vše dělám doma a myslím že to nějak vypadá....ale zas se musím smát...co to po světě jezdí za kokoty....oni si v tom hrdě jezdí a já bych se styděl i jako stopař:-D

Odesláno

ale já to nemyslel tak jako co si uděláš doma je hnusný to vůbec ne, to právě obdivuju....ale home tuning myslim to jako že doma najdu pulku a kus plotu tak vyřežu nárazník a dám tam ten kus plotu :D:D:D:D viz. obr výše:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...