Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

2.

Že to vubec tolik toho plastu uveze:myslim:D:D:D

Ano, toto je typycký zákazník Lidlu. Byl jsem v Lidlu nakupovat asi 2x (vždy z nutnosti) a považuji tenhle řetězec za naprosto hrozný. Ze zboží je evidentě cítit obrovský tlak na cenu (kvalitou obalu, uskladněním, nic neříkající výrobci). Já bych měl strach konzumovat potraviny tam odsud. Zemědělci řvou, že výkupní cena 10 Kč/l mléka je málo a v Lidlu měli 1l mléka asi za 10,50 včetně plastového obalu. Co to asi musí být za kvalitu :blicismajlik

Sorry za Off Topic.

Odesláno

\"Auto mierne tuningove , je vhodne pre mladych aj starsich.....r.v.: 2001, 1397cm3, 44kW (60PS), 51000 km, 5000E\"

Výbava: Alarm, Posilňovač riad., Centrál, Diaľkové ovládanie, Hliníkové disky, Hmlovky, Imobilizér, Strešné okno, Tažné zariadenie, Tónované sklá :o

Pekelný stroj :D

Odesláno
Původně zaslal: shwaara

\"Auto mierne tuningove , je vhodne pre mladych aj starsich.....r.v.: 2001, 1397cm3, 44kW (60PS), 51000 km, 5000E\"

Výbava: Alarm, Posilňovač riad., Centrál, Diaľkové ovládanie, Hliníkové disky, Hmlovky, Imobilizér, Strešné okno, Tažné zariadenie, Tónované sklá :o

Pekelný stroj :D

a hlavne tych 44kw :D

Odesláno

to destiny: nechci s tebou polemizovat, v jinych kramech je to ve stejne kvalite, ale v jinych obalech a za jine marze. Do Lidlu taky nejezdim, jezdim do globusu a tesca, ale lidl obcas vyuziju. Maso zase beru jedine od znameho reznika.

Tim nechci nikomu nic hanet, ale kvalita napr. mleka je dana normou (jak se odtreduje bla bla bla), v globusu koupis mliko i za 8,50 a v makru taky.

Co mam zkusenosti s jednanim z tescem, tak to neni o kvalite, ale o marzi.

Odesláno

za tu fabiu akoze rs sa az hambim des a hruza!!najlepsie tuning! trapas,slovak necudujem sa je tu taky viac ako on.rs :) ale hlavne 1.4mpi.si mysi ze kupi v tescu umeliny a je tuning :o

Odesláno

Jedna rolba co jsem chytnul u nás v pardubicích :D navíc má krásnej fialovo/žlutej interier :D Jinak co jsem to tak koumal tak ten spodní difuzor je z nějakýho plechu, nejspíš starej parapet :D

[upravil dne 9/10/09 GRiMx]

post-0-1410961018513_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

to destiny: nechci s tebou polemizovat, v jinych kramech je to ve stejne kvalite, ale v jinych obalech a za jine marze. Do Lidlu taky nejezdim, jezdim do globusu a tesca, ale lidl obcas vyuziju. Maso zase beru jedine od znameho reznika.

Tim nechci nikomu nic hanet, ale kvalita napr. mleka je dana normou (jak se odtreduje bla bla bla), v globusu koupis mliko i za 8,50 a v makru taky.

Co mam zkusenosti s jednanim z tescem, tak to neni o kvalite, ale o marzi.

Mrkni na tohle: http://www.peugeot-club.com/topic/46761-gurmet-koutek/#669368

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

:D A kdo má Peugeot Kadett?:D

Já bych se ani nedivil,kdyby podle toho,na jaký jede sraz měnil i znaky - nebo-li univerzální Kadett :roker:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...