Feelly Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 Lepší teda auto snižit za 10 tisíc než koupit bodykit za 30 tisíc pak tě někdo ťukne a maš po hehe. Jasně, že není stejně vysokej, ale i tak se to auto musí snižit Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 Jo tady nikdo nic neví o plastech a laminatech, tady mají všichni jen seriovky:D:D Citovat
Feelly Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 Radku :D všichni jsme blbý a nikdo nezná rozdíl.. Citovat
Black306 Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 no vzdyt ja taky nerikam ze ne... jen rikam ze je vic druhu narazniku na tuning... Citovat
Black306 Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 Jo tady nikdo nic neví o plastech a laminatech, tady mají všichni jen seriovky:D:D no tak jak muzou ... radsi nic,zas by nekdo vychyloval.... Citovat
Háček Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 taky sem tu (malokdy) zahlíd něco co bych sem nedal, ale nebudu se tu kvuli blbinci hadat, jako hadat se tamhle o volbach vedeni clubu nebo o kalendaři našich aut je něco jinyho než se tu dětinsky hadat o tom že se mi líbí tenhle tungovej trabant atd.. ... no nic, myslim že sme si to všichni ujasnily... vždycky musí přijít háček a všem to vysvětlit .. každopádně bych rád tohle vlakno vratil zpět k tematu jo a ještě jedna věc, sem podle občanky ještě mladý muž (20let) ale už od 18 let mě nějak netahne NFS Underground tunig .. Citovat
Black306 Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 Radku :D všichni jsme blbý a nikdo nezná rozdíl.. asi jo,kdyz tu nejakej inteligent psal ze jsou vsechny narazniky stejne vysoky... Citovat
Black306 Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 taky sem tu (malokdy) zahlíd něco co bych sem nedal, ale nebudu se tu kvuli blbinci hadat, jako hadat se tamhle o volbach vedeni clubu nebo o kalendaři našich aut je něco jinyho než se tu dětinsky hadat o tom že se mi líbí tenhle tungovej trabant atd.. ... no nic, myslim že sme si to všichni ujasnily... vždycky musí přijít háček a všem to vysvětlit .. každopádně bych rád tohle vlakno vratil zpět k tematu jo a ještě jedna věc, sem podle občanky ještě mladý muž (20let) ale už od 18 let mě nějak netahne NFS Underground tunig .. plnej souhlas... tak NFS tuning me nikdy netah...ale rad se podivam... Citovat
poldiss Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 To nikdo ale nepsal tady se tě akorát někdo, konkrétně já, ptal na to, jak může nárazník snížit auto Citovat
Black306 Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 tys to fakt jeste nepochopil??? tak to vzdej,ted uz to nedobehne... Citovat
Háček Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 ne tak viš jak to tu chodilo před x lety kdy člověk co měl jinej (myslim na dnešni dobu hnusnej ) naraznik tak byl king protože to bylo ohrožený zboží a benga po tom šli jak slepice po flusu, to sem byl ještě mladej a pařil sem na kompu NFS U2 a jezdil na mimonsky valky, ted už bych tam jel jen snad kvuli akcim co tam sou a ne kvuli autum a už se víc přiklánim k americký klasice když ne k peugeotům :)a konec komentařu na tema blbej , blbá blbé a šmitec !! Citovat
Feelly Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 Já nepsal, že sou stejně vysoký ty vole Jdu spát, nebo mě jebne z tebe Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 Nějakej dědek s platem vajec u zadního okna mi nebude říkat že mám jít na kute. Citovat
Fuller Odesláno 9. září 2013 Odesláno 9. září 2013 Fešácká Škoda ... to je reakce na muj příspevek koblihu ? jo a ještě jedna věc, myslíte že tenhle nárazník mi sníží 405ku ?? mě připadá že by jí moh položit aspon o 3 čísla dolů http://tuning.autodoplnky.cz/lester/zadni-narazniky/lester-zadni-naraznik-peugeot-405-s258891 Náhodou tenhle nárazník vypadá celkem hezky, skoro jako originál od nějakého úpravce typu gutmann apod, možná to i tak je. [upravil dne 9/9/13 03:40 od Fuller] Citovat
Krt€K Odesláno 9. září 2013 Odesláno 9. září 2013 No jestli to nebylo myšleno tak, že čumák půjde níž k zemi, tudíž bude snížený Ovšem auto samo o sobě zůstane stejně vysoko... Jinak kdysi na Felicia klubu byl podobnej týpek, Magic měl přezdívku... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.