Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Lepší teda auto snižit za 10 tisíc než koupit bodykit za 30 tisíc :D pak tě někdo ťukne a maš po hehe. :D

Jasně, že není stejně vysokej, ale i tak se to auto musí snižit :D

Odesláno

taky sem tu (malokdy) zahlíd něco co bych sem nedal, ale nebudu se tu kvuli blbinci hadat, jako hadat se tamhle o volbach vedeni clubu nebo o kalendaři našich aut je něco jinyho než se tu dětinsky hadat o tom že se mi líbí tenhle tungovej trabant atd..:) ... no nic, myslim že sme si to všichni ujasnily... vždycky musí přijít háček a všem to vysvětlit :D .. každopádně bych rád tohle vlakno vratil zpět k tematu :)

jo a ještě jedna věc, sem podle občanky ještě mladý muž (20let) ale už od 18 let mě nějak netahne NFS Underground tunig :) ..

Odesláno
taky sem tu (malokdy) zahlíd něco co bych sem nedal, ale nebudu se tu kvuli blbinci hadat, jako hadat se tamhle o volbach vedeni clubu nebo o kalendaři našich aut je něco jinyho než se tu dětinsky hadat o tom že se mi líbí tenhle tungovej trabant atd..:) ... no nic, myslim že sme si to všichni ujasnily... vždycky musí přijít háček a všem to vysvětlit :D .. každopádně bych rád tohle vlakno vratil zpět k tematu :)

jo a ještě jedna věc, sem podle občanky ještě mladý muž (20let) ale už od 18 let mě nějak netahne NFS Underground tunig :) ..

plnej souhlas... tak NFS tuning me nikdy netah...ale rad se podivam...

Odesláno

ne tak viš jak to tu chodilo před x lety kdy člověk co měl jinej (myslim na dnešni dobu hnusnej ) naraznik tak byl king protože to bylo ohrožený zboží a benga po tom šli jak slepice po flusu, to sem byl ještě mladej a pařil sem na kompu NFS U2 a jezdil na mimonsky valky, ted už bych tam jel jen snad kvuli akcim co tam sou a ne kvuli autum :) a už se víc přiklánim k americký klasice když ne k peugeotům :)a konec komentařu na tema blbej , blbá blbé a šmitec !! :D

Odesláno
Fešácká Škoda :D ... to je reakce na muj příspevek koblihu ?:D

jo a ještě jedna věc, myslíte že tenhle nárazník mi sníží 405ku ?? mě připadá že by jí moh položit aspon o 3 čísla dolů :)

http://tuning.autodoplnky.cz/lester/zadni-narazniky/lester-zadni-naraznik-peugeot-405-s258891

Náhodou tenhle nárazník vypadá celkem hezky, skoro jako originál od nějakého úpravce typu gutmann apod, možná to i tak je. :super

[upravil dne 9/9/13 03:40 od Fuller]

Odesláno

No jestli to nebylo myšleno tak, že čumák půjde níž k zemi, tudíž bude snížený :D Ovšem auto samo o sobě zůstane stejně vysoko...:myslim

Jinak kdysi na Felicia klubu byl podobnej týpek, Magic měl přezdívku... :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...