Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No ta 207 je teda :blicismajlik majiteli zpřerážet packy za takovejhle humus... ten pruh je fajn ale zbytek... :roll

EDIT: Ta kokta... co k tomu říct :D už v sérii to není žádnej zázrak a teď tomu majitel nasadil korunu... ale ty kola a barva jsou :super

[upravil dne 26/9/12 16:17 od Tom_206]

Odesláno
Hrabal sem se v mobilu a taky tu mám jeden příspěvek;) Akorát by bylo lepší mít ho v sekci \'\'lidská vynalézavost\'\' a nebo \'\'ECOmaniaci\'\':D

Asi na tom docela ušetří, ale vylízat pokaždé z auta, když si chce zapnout mlhovky asi není nejpohodlnější:D

To se pleteš to nemá mlhovky,ale denní svícení:D

Odesláno
Hrabal sem se v mobilu a taky tu mám jeden příspěvek;) Akorát by bylo lepší mít ho v sekci \'\'lidská vynalézavost\'\' a nebo \'\'ECOmaniaci\'\':D

Asi na tom docela ušetří, ale vylízat pokaždé z auta, když si chce zapnout mlhovky asi není nejpohodlnější:D

To se pleteš to nemá mlhovky,ale denní svícení:D

Akorát mě tak napadá, že ani na mhlovky, ani na dení to nemá předepsaný zbarvení...:D Leda jako zadní mlhy:D

[upravil dne 26/9/12 22:36 od odee]

Odesláno

Chudák Maxina, jediné, co by to omluvilo by bylo, kdydby tam měl V6 a z každýho válce rouru až dozadu:-D To by potom byla ojedinělá sportovní úprava:roker

Odesláno

Tak nevím, spíš to patří sem jak do vkusu.. Až mi pujde foťák nebo budu mít po ruce něco co fotí vyfotím sem jednu luxusní Lagunu s duplexem čirou optikou ala izolepa .. :D :D A pak ještě uplně nejvíc luxusního Favorita v Žluté barvě

Ale zpatky ke 405 nevím spoilery jsou moc \"vulgarní\" a to wrc křídlo.. :myslim

No ale kola a barva :super

[upravil dne 28/9/12 20:29 od Feelly]

post-36664-14109627208657_thumb.jpg

Odesláno

ke cliu: zdá se mi to, nebo má celej zadek matnej???

A Ta 405 na první pohled nápadně připomíná Nissan Skyline R33 nebo R34, že by úmysl???:myslim Na tom malým obrázku na první pohled je to fakt jak Nissan...

Odesláno

Čo ja viem, mne sa zrovna k 405ke nehodí tuzing, ono to ani nieje veľmi obľúbené u votuzérov našťastie.

Z Peugeotov mám k tuzingárom najviac zafixovanú 106ku a 3dver. 306ku. Nieže by som chcel povedať niečo o tom že každý majteľ je tuzer, len tieto autá sú prasené najčastejšie... Uznávam, také príbuzenské Saxo s motorom 1.6VTi ide fakt slušne, ale to ešte nikoho neoprávňuje hlučným výfukom otravovať okolie a jazdiť ako prasa.

Pozrel by som si nejakú zaujímavú úpravu BXka alebo XMka:)

[upravil dne 30/9/12 08:14 od Vapno92]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...