c.WO.k Odesláno 25. červen 2012 Odesláno 25. červen 2012 sakra,to má stejně kW jako moje 1,4,na co ve škodovce mysleli? tohle mě furt udivuje ale jak si věří,že se otáčej lidi kvůli krásnýmu autu [upravil dne 25/6/12 13:34 od c.WO.k] Citovat
Tom_206 Odesláno 25. červen 2012 Odesláno 25. červen 2012 Což oni se otáčejí ale s nechápavými výrazy co to je za nevkus Citovat
Vapno92 Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 Oni sa väčšinou tuzia tie najslabšie verzie:) Citovat
309GT Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 Povenku se mi docela líbí,teda až na to křídlo,ale ta parodie na motor to je moc :D:D:D:D Citovat
Vítek1 Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 Ja sa vždy len zasmejem, keď si ľudia robia srandu z Tesly. Na domáci posluch mám 1PF06708 + Transiwatt TW44. Oboje po rekonštrukcií a prehrá to všetky \"domáce kiná\" a hustosubwooferové zostavy. No, ja odmietam platiť šialené sumy za tuzingové autohifi;) Niesom zas človek čo potrebuje 1000000kW subwoofer (Made in Poland), hustohustý modrý kapacitor (ktorý údajne znižuje odber celého toho, aj takú teóriu som už počul) a potom môžem machrovať. Nechcem sa navážať do ľudí, ktorí si proste chcú v aute vypočuť niečo dobré, to rozhodne nie. Valná väčšina ľudí to však robí preto, lebo to proste \"patrí k tuningu\" a ako doplnok k hučiacemu výfuku. A tam sa potom naplno majú možnosť prejaviť:DVeľmi dobre si pamätám, ako kamoš s akýmsi poľským aktívnym subwooferom márne hľadal hranicu, na ktorej bol možný civilizovaný posluch. Ono to proste nešlo. BTW hrá to až prekvapivo dobre, ale záleží od toho, čo tam chcem púšťať. Mám v úmysle to celé vyhodiť do prdele a nahradiť niečím iným, čo síce nebude vyzerať tak strašne, ale rozhodne v tom neutopím šialené peniaze a nebude to mať 10GF kapacitor s cool modrým displejom. [upravil dne 21/6/12 09:23 od Vapno92] i pro MilanF1 ja teslu nepomlouvam ani si z ni nedelam srandu! Jejich repraky byli velice slusne. ale maji jednu podstatnou nevyhodu do auta a to ze nemaji nijak osetreny papir a v aute je dost vyskoka vlhkost a ten reprak bude dost trpet. Neboli jsou urcene domu to je stala teplota rozumna vlhkost. v aute mas teploty od -20 do + 70 srazi se tam dost vody atd proste pro auto nevhodny reprak. Papiraky v aute maji impregnaci ale take to neni ideal navic to neni dost tuhe a a membrana ma tendenci se prohybat lepsi je strikanej polypropylen ale samozrejme ma zese horsi citlivost. Dale kevar to je neco mezi jak zvukove tak vlastnosma. Pak uz zbyva jen tenkej hlinik to je zase dost drahe a nesmi se do nej klepnout. samozrejme pak ruzne kombinace. To posledni plati samo pro basak . o polakach nema cenu se bavit zadnej vyvoj a zadne pocty proste neco naplacaj a ani to nema spravnou ozvucnici. Kapacitor neni potreba ani u vetsi muziky pokud je kvalitni kabelaz. nedavno mel Focal vyprodej starsich kousku a kolem 4000 se tam dal sehnat slusnej aktivni basak pro nekoho kdo nemusi byt slyset na cele kolo jak idiot tak idealni volba. Pokud do toho nekdo nechce davat penize tak staci poradne radio (ne sencor a podobne) a rozumne repraky rozumne namontovane do dveri. coz asi zahraje lip nez ta tesla v kufru. Citovat
Vapno92 Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 Rozhodne nechcem mať audio na machrovanie. To s tými reprákmi uznávam a je pravda, že tá 6614 sa už dostáva na hranice svojich možností. Mám ale celkovo akosi problém vyvážiť audio v aute. Či už so subwooferom alebo nie. Pretože tá Tesla skutočne nehrá zle, ale nestíhajú \"hlavné\" repráky. Mám na subáč LPF 85Hz a pri vyšších hlasitostiach počuť, že tie repráky robia \"FAP-FAP\", proste nestíhajú. Pomôže ubrať LOW na zosilňovači, ale dosiahnem tým taký typický zvuk votuzing zostáv, že to hrá len zvuky do 100Hz a výšky. Ono na tom asi aj niečo bude, že sedan človek ťažko ozvučí. Citovat
Vapno92 Odesláno 27. červen 2012 Odesláno 27. červen 2012 No našiel som v mojich fotkách dobrú šialenosť... Citovat
309GT Odesláno 27. červen 2012 Odesláno 27. červen 2012 Až na tu jednu uloupnutou číslici na tom nevidim nic nevkusnýho.Viděl jsi to auto jet na sprintu?To je o něčem trochu jinym Citovat
Vapno92 Odesláno 27. červen 2012 Odesláno 27. červen 2012 Ja som hlavne narážal na to NITRO ale to som ešte nevedel že to ide aj do nafťáka:D Citovat
hipisko Odesláno 28. červen 2012 Odesláno 28. červen 2012 tak to auto este ani moc nedymi, na youtube su ine auta, ktore dymia, ze parna lokomotiva by bola zahanbena Citovat
Tomazy Odesláno 28. červen 2012 Odesláno 28. červen 2012 lupo nitro edition s tym spravi aj vsetky drahe sportiaky Citovat
Andreww Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 Tohle jsem vyfotil v neděli na jedné ochcáfce. Opravdu se jedná o alu kola. Myslel jsem, že to jsou poklice Jsou pěkně chráněné proti podření [upravil dne 3/7/12 08:01 od Andreww] Citovat
MilanF1 Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 Foto z boku asi nemáš, abych viděl, jak vypadají. Tohle bych ale na auto nedal. Já se bojím, že odřu ty svoje, ač gumy mají ochranu ráfku ... ale tohle Citovat
pipistrel Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 zboku netreba uz takto to hnusne vyzera Citovat
Andreww Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 Z boku stálo další auto. Ale tam by to tak nevyniklo [upravil dne 3/7/12 09:01 od Andreww] Citovat
MilanF1 Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 Mně šlo o to, co je za kola. Nicméně už jsem jedny hodně vystouplé taky na oktávě viděl, samozřejmě je měl odřené. Citovat
Vapno92 Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 Ja častokrát vidím na autách toto... vyzerá to ako z kočíka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.