Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Matuska

Přesto mě na 1.8 odešla hydraulika řízení. Byla nutná výměna celé převodky. Repliky nejsou, repase se nedělají. Auto bylo uvedené do provozu v únoru 2005, řízení odešlo v červenci 2007 (najeto 15 tis. km). Snad to byla tzv. dětská nemoc, kterou už novější ročníky nemají.

To bola presne detská nemoc, ktorou trpeli prvé modely....potom už bez problémov.

Odesláno

kup si ji! Taky jsem četl ty negativní komentáře typu \"kamárád má a měl problém...\" apod.. A stejně mě to nedalo a 407SW koupil (p.r. 2006)... nyní po ujetí 6tis km zatím žádná závada (zaťukám) (mám najeto 110tis km) jen se ozývají na předku čepy,ale to je nemoc Peugeotů a ze své 406 Break jsem na výměnu zvyklý (žádná velká investice). Jinak se spojkou jsem u 406, když jsem ji se 190tis km prodával neměl jediný problém (pravda nevím jakž je rozdíl mezi spojkou u 406 a 407 - obojí 2,0HDi) :roker

[upravil dne 31/12/08 kajvet]

Odesláno

Taky jsem se závad nebál šel jsem do ní.Bohužel už jen lituji:(Mám najeto 54000.Servo brní vstřik v prdeli a teď mi ke všemu začala klouzat spojka:grrSupr dárek pod stromeček.Zlatá 406 ta měla asi 240 000 spojka v pohodě a žádný jiný vážný problém najít toho zkurvi......co si ji přivlastnil:grrJe pravda,že jsem auto koupil bourané a kdoví co si tom kdo vyměnil ale, že by někdo měnil celé řízení nebo spojku?To se mi věřit nechce.Možná tak vstřik ten je za chvíli.Je to rok 10/2005 tak nevím jestli to je ještě nějaká špatná edice:grrAle i přesto se mi auto líbí a asi si ho nechám....

[upravil dne 1.1.09 Zipík]

Odesláno

To Zipík: Asi nikdy nezjistíš, co se s tvým autem dělo, než jsi ho koupil. Možná bylo v nějaké firmě na leasing a jezdil s ním nějaký dobytek, který ví, že až auto zničí, dostane bez problémů líznout další kousek. Takový případ znám ze svého okolí.

Odesláno

Hmm tak je to skoro jasný, to mi mrzí, takový pěkný auto a taková hloupost jako servo to pěkně kazí. Mam dotaz, kolik stojí nové servo, které se snad nekazí? Jestli někdo ví kdy tedy problémy odstranily. Psalo se tu tušim 2006. 407 mi přijde levné na to jak pěkné auto to je, trochu se bojim, že jsou v bazarech celkem levná proto, že jim tak trochu odchází to servo. To asi nebude nic laciného, předpokládam tak přes pade.... Možná budu klidnější, když si koupim mazdu 6 1,8 16v. Ta je letama prověřená a libí se mi. Nicméně 407 je 407.

[upravil dne 2.1.09 jp]

[upravil dne 2.1.09 jp]

Odesláno
Původně zaslal: jp

Hmm tak je to skoro jasný, to mi mrzí, takový pěkný auto a taková hloupost jako servo to pěkně kazí. Mam dotaz, kolik stojí nové servo, které se snad nekazí? Jestli někdo ví kdy tedy problémy odstranily. Psalo se tu tušim 2006. 407 mi přijde levné na to jak pěkné auto to je, trochu se bojim, že jsou v bazarech celkem levná proto, že jim tak trochu odchází to servo. To asi nebude nic laciného, předpokládam tak přes pade.... Možná budu klidnější, když si koupim mazdu 6 1,8 16v. Ta je letama prověřená a libí se mi. Nicméně 407 je 407.

[upravil dne 2.1.09 jp]

[upravil dne 2.1.09 jp]

Problém so servom sa mal odstrániť od DAM 10602 čiže od 18/11/2005.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Me vsichni taky odrazovali. Mel jsem puvodne starou Octavku (rv99) a bylo vse silene tvrde, vsechno drncelo. Potom jsem presedlal do 607 ... svezeni krasne, lec neprakticke (vetsinou vozim nejake krabice a ac to ma velky kufr, tak to ma maly vlez. Auto melo najeto 180000, vsichni me odrazovali, ze na tom zkrachuju. Najel jsem s nim 19000 a jedinou vymenou bylo leve predni lozisko za 4500,- ... jinak jsem do toho lil akorat naftu. Nyni mam 407SW a jsem nadmiru spokojen. Ma to najeto poctivych 90000 a jede to jako nove auto .. nikde zadne mlaceni, rachot, nic. Sice s tim mam najeto jen 2000, ale nepredpokladam, ze by se tam neco mohlo \"po....\" ... to auto nema chybu ... jdi do nej:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...