pepa_starsi Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 Ahoj Byla by nějaká maloobjemová 106-ka po faceliftu dobrá na každodenní 10-ti, 20-ti kilometrové popojížďky ve dvou lidech a sem tam nějaký kopeček? Jde mi o spolehlivost, \"skladnost\" a spotřebu. Děkuji Citovat
MatrixChose Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 Taky jsem nedávno něco podobnýho řešil, ale pro mámu a ségru. Chtěl jsem zůstat u značky a jako každý co nejvíc muziky za co nejmíň peněz. Takže padla volba na Saxo, mám ho v podpisu a v průměru stálo o 20 000,- míň jak 106 a i vzhledově se nám víc líbilo... Citovat
pepa_starsi Odesláno 28. prosinec 2008 Autor Odesláno 28. prosinec 2008 Přeci jenom když už, tak Dežota. V rodině je už je větší bráška 406 a je to luxusní, pohodlný a kvalitní auto. Citovat
MJSytic Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Původně zaslal: pepa_starsi Přeci jenom když už, tak Dežota. V rodině je už je větší bráška 406 a je to luxusní, pohodlný a kvalitní auto. No jenže 406 je jedno z nejpovedenějších aut, co se P podařilo vyrobit. 106 zase až tak pohdlný a kvalitní auto není ... To já jen, aby jste nebyli přkvapený Citovat
Black Joe Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Tak 106 vůbec není špatné auto ,jasně, není to limuzína to od ní nikdo nečeká a ani nechce , jestli chceš luxus kup si mercedes , jestli chceš závodit kup si baworáka . Jestli to chceš mít na ježdění do práce a občasné výlety je to dobrá volba. Pokud pro slečnu, paní tak ideál něco slabšího 1 nebo 1,1 . Pokud pro pána tak nějaká 1,4 sport a pokud pro mladého nevybouřeného řidiče tak 1,6 s16. Jezdím s tou mou už přes šest let a naprostá spokojenost , jo občas se musí něco doladit ,opravit ,asi nejčastější problém je vrzající zadní náprava a koroze spodku auta. Tak na to pozor! Srovnávat 106 s 406 to snad né Každá je pro někoho jiného a s tou pohodlností to možná pravda je a kvalitou to je kus od kusu na co zrovna v bazáru natrefíš. Tak přeji moc úspěchů ve shánění 106tičky Citovat
vendelinek Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 106ka?NEE-- asi sem narazil zrovna na šatnou citace z jinýho vlákna Původně zaslal: vendi.stejskal Tak sem se dneska byl juknout na tu 106ku,vzal sem s sebou zeťáka,chlapci,to byste museli vidět,jak tady už někdo naznačil,po venku docela ušla,když sem chtěl aby nám ho odevřel,že by sme koukli na motor a projeli,JENŽE,jak otevřel kapotu,sem koukal jako PUK,ty prsa u podběhů za motorem ve spojích natíraný barvou(skoro podobnou) a okolo to už chytalo rez(no prasečina)byly natahovaný,takže než stačil zapnout klíček,sem mu pravil,ať si to zase zavře ,že je to po bouračce a že to nechceme,koukal na mě hodně divně a prej jak sem to poznal,sem mu to řek,otočil se a šel prič,a tak sem usoudil,necháme to po novym roce a pak se uvidí co bude,mladá zatim bude honit 309ku,aspoň se trochu \"otrká\"v řízení...............tak sem se jen chtěl podělit se skutečností,jak to asi taky ne(dělaji) v bazarech,tak bacha na to Původně zaslal: pepa_starsi Ahoj Byla by nějaká maloobjemová 106-ka po faceliftu dobrá na každodenní 10-ti, 20-ti kilometrové popojížďky ve dvou lidech a sem tam nějaký kopeček? Jde mi o spolehlivost, \"skladnost\" a spotřebu. Děkuji V žádnym případě tě nechci odradit ,někomu se líbí někomu zase ne,jen sem to sem dal ,až budeš vybírat,tak si dej pozor na to co kupuješ,pořádně si to prolez,ať víš co kupuješ,přeju dobrej výběr [upravil dne 29.12.2008 vendi.stejskal] Citovat
lordlacik Odesláno 30. prosinec 2008 Odesláno 30. prosinec 2008 Presne tak, ja som vcelku spokojný, kúpil som ho pred rokom a asi v nič moc stave, ale čo som už opravil, ide bez problémov. Stále sa vyskytujú nové, ale nedávam to za vinu autu, ale predchádzajúcemu šialenému majiteľovi. Znížený podvozok, tuning, sport a vnútri bolo kopu repro, takže je jasné čo s tým stváral. Teraz je to späť na normál, akurát malý tuning (nasávanie) zmenené. Nemôžeš porovnávať 106 a 406. To akoby si porovnával Feliciu v klasickej výbave a SuperB v luxusnej, to sa jednoducho nedá. Jediné čo mi na mojom chýba je ABS. Odporúčam. Ja mám 1,4 a papká mi okolo v priemere 5,3-5,8 leto a 6-6,5 zima. Citovat
Starejbar Odesláno 30. prosinec 2008 Odesláno 30. prosinec 2008 Taky se musím přidat, piškotka mám půl roku a jsem víc než spokojený. Natrefil jsem i na docela dobrý kousek, takže kromě klasické výměny rozvodů, náplní, filtrů a svíček nebyl žádný problém. Je to dovoz z Itálie takže kastle je 100%, byla teda lehce lízlá na levou stranu, ale žádná katastrofa a opravený je to taky pěkně. Teď mě teda ještě čeká výměna předních kotoučů ale to trošku přisuzuji i sobě, protože při koupi byly ok, ikdyž už notně jeté. S motorem 1.4 jsem taky spokojenej, spotřeba tak nějak mezi 5.5 až 6.5l se docela dá a na silnici taky pěkně sviští, jsem rád že jsem nekoupil původně zamýšlený litránek Dej si ale pozor při koupi. Taky se mi snažili vnutit jeden \"pěknej\" kousek, radši nebudu ani psát kde, AAAle byl jsem dovela vyvalenej co můžou taky chtít zkoušet prodat. Sice to nebylo na první pohled úplně vidět ale auto po celolaku (a jesště docela amatérsky provedeným), sem tam známky natahování, brzdy kopaly, spojka kopala (prej sportovní), palvalo to na silnici jak 120cítka na prázdejch kolech, interiér taky dost jetej, ale hlavně že to mělo sportovní filtr a ještě za to chtěli o 10k víc než jsem pak dal za svýho Piškotka já tak hodně úspěchu při výběru Citovat
Welis Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 souhlasím chce to být opatrný, taky mam 106tku a cca 1,5 roku a krom vymeny klasickych veci jako kapalin remenu kotoucu a desticek zatim v poho trosku uchazi vejfuk takze klasicky veci nic prevratnyho... :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.