Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dacia Sandero- je nutné mít výrobní \"tuctovku\"? Názor na automobily Dacia.

Dacia Sandero- je nutné mít výrobní "tuctovku"? Názor na automobily Dacia.  

1. 1. Dacia Sandero- je nutné mít výrobní "tuctovku"? Názor na automobily Dacia.

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

V žádný Dacii sem snad v životě neseděl, ale ani mě to nijak zvlášť neláká. Není to moje krevní skupina. Už pojem Dacia ve mě vzbuzuje nejistotu a dojem primárně levnýho auta.

Konkrétně Sandero se mi nelíbí, že je \"hezčí\" jak Logan je možná pravda, ale v absolutních měřítcích by se auta pohybovaly někde na stupnici škaredý a ještě o trochu škaredější :)

Takže za mě celkový vnímání značky a jejích produktů negativní.

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Původně zaslal: MJSytic

Otázkou (ne pro mě - takový peníze mít na auto nikdy nebudu) stále zůstává, zda koupit nový auto téhle třídy, nebo za stejný prachy ojetý auto vyšší třídy :myslim

Jinak, co se vzhledu týká, tak s ním nemám problém, ale 308 je 308:D

Jó 308, tajná láska do budoucna....:D

JJ, já na tom byl podobně, než jsem si do ní sednul a zjistil, že mi palubka končí pod úrovní kolen a širokej středovej tunel mi brání v šlapání na plyn :aut:D

Odesláno
Původně zaslal: permonik7

jarajarda: Chceš ji podržet? Mám ji od novoty a na prodej bude v 2011;)

No jo, ale máš špatnou motorizaci a karosářskou variantu:D:D:D (5dv hatchback, HDI)

Odesláno

Původně zaslal: Pe.Tr

chybi me varianta , zkousel jsem videl jsem vřele doporučuji , kdo koupi fabku ,getze,i30,apod tak je u me divnej . Dacia uz je v podstate renault a to je vlastne francouz jako peugeot , takze supr:super

jinak jsem hlasoval za a)

Náročné nenadchne, ale kdybych chtěl nové spolehlivé a levné auto..:super

a 1,5 v navte je taky spica

Odesláno

MJSytic: A kolik měříš??:o

No jen 198cm. Ale ve 207 nebo v Swiftu jsem měl pohodlí. Tam žádnej brutální středovej tunel/panel není a palubka je výš:aut:D

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

V žádný Dacii sem snad v životě neseděl, ale ani mě to nijak zvlášť neláká. Není to moje krevní skupina. Už pojem Dacia ve mě vzbuzuje nejistotu a dojem primárně levnýho auta.

Konkrétně Sandero se mi nelíbí, že je \"hezčí\" jak Logan je možná pravda, ale v absolutních měřítcích by se auta pohybovaly někde na stupnici škaredý a ještě o trochu škaredější :)

Takže za mě celkový vnímání značky a jejích produktů negativní.

:D:D no jo, ale taky jaký Tebe lákaj auta:D:D to nelze takhle hodnotit, jezdíš s 406 coupe, to je kapááánek jinde:D Myslím, že by jsi změnil názor, až by jsi se svezl:super

Ta auta bych charakterizoval tak, že na první pohled nenadchnou náročné, ale jsou: levná, spolehlivá- jednoduchá (žádná zbytečná elektronika:D ) a účelná, nekradou se- cena ojetin nízká.

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

MJSytic: A kolik měříš??:o

No jen 198cm. Ale ve 207 nebo v Swiftu jsem měl pohodlí. Tam žádnej brutální středovej tunel/panel není a palubka je výš:aut:D

No tak to je v pohodě;) Přítel je o pár cm menší a nemá sedadlo zdaleka až vzadu;) Chceš se projet? ;)

Svezení je to příjemný, až na to parkování..mám opačný problém, pravé zpětné zrcátko musím mít trochu sklopené k autu v poloze, kdy se nesklopí úplně..jinak na mě nakopit nejde:-D

Odesláno

řeknu to asi takhle , auto je pro rodinu s prckem , s hypotekou zarizujici si byt , a nez si koupit nejakou jetou past tak sandero je jasna a myslim spravna volba . mimochodem kolik je takovych rodin,ze?

Odesláno

Až příště pojedu kolem, tak toho pozvání k testovací jízdě využiju ;)

Vzhledem k tomu, že Dacia opravdu nedělá nic, o čem bych byť jen vzdáleně uvažoval, opravdu můj názor valné váhy nemá. Nicméně taky pohled na věc, ne? :aut

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

řeknu to asi takhle , auto je pro rodinu s prckem , s hypotekou zarizujici si byt , a nez si koupit nejakou jetou past tak sandero je jasna a myslim spravna volba . mimochodem kolik je takovych rodin,ze?

NO většina...ale spousta jich sáhne i po MCV, vzhledem k užitným vlastnostem, ale do něj je vc než špatná volba motorizace 1.4..slabé a pak to nehorázně chlastá..

Odesláno

Musím s Jardou souhlasit: Na první pohled Dacia (jakákoliv) nezaujme, uvnitř to taky neni extra módní výstřelek, ale jízdní vlastnosti a užitná hodnota je na docela solidní úrovni a za ty peníze určitě mnohem lepší než \"srovnatelná\" Fabie (která je mmch ve stejný třídě), která má o dost horší interiér (hlavně druhá generace), než Logan;)...

Odesláno

Vzhledem k tomu, že Dacia opravdu nedělá nic, o čem bych byť jen vzdáleně uvažoval, opravdu můj názor valné váhy nemá. Nicméně taky pohled na věc, ne? :aut

Přijď se svézt, coupe to není, brutální výkony nečekej, ale testni třeba v terénu, nezmar:D:D

Odesláno

No tak to je v pohodě;) Přítel je o pár cm menší a nemá sedadlo zdaleka až vzadu;) Chceš se projet? ;)

Svezení je to příjemný, až na to parkování..mám opačný problém, pravé zpětné zrcátko musím mít trochu sklopené k autu v poloze, kdy se nesklopí úplně..jinak na mě nakopit nejde:-D

Děkuju za nabídku, ale věř mi. Nevejdu se:(. Prostě mám nějak divný nohy... Zatím každý, kdo tvrdil \"to je velký auto, tam se v poho vejdeš\", tak pak koukal s otevřenou pusou, když viděl, jak se tam skládám a jak už není kam šoupat a dávat níž/výš:D Naposled kolega s novým Medvědem SUV:aut

Edit: Důkaz (Mondeo a Megane)- volant co nejvýš, sedačka co nejdál a nejníž:aut

[upravil dne 27.12.08 MJSytic]

post-0-14109603850788_thumb.jpg

Odesláno

Přijď se svézt, coupe to není, brutální výkony nečekej, ale testni třeba v terénu, nezmar:D:D

Myslím, že na tyhle testy je tady na klubu spíš někdo jinej, ale toho asi zvát nebudeš, viď??!! :aut

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

Myslím, že na tyhle testy je tady na klubu spíš někdo jinej, ale toho asi zvát nebudeš, viď??!! :aut

:D:D

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

No je to kamarád a má to slíbený, ale zas nějaké meze vytyčíme.......:D Nevím co by na to majitel řekl, kdyby se dozvěděl že Sandero tahal vyprošťovací tank z lesa...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...