Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co Vám přinesl Ježíšek ?

Recommended Posts

Odesláno

tak ja uz se s casti darku pochlubil asi pred mesicem, cili, takovou \"malou\" televizku :D vysavac, bundu na masinu, kreslo, meteostanici, predsinovou stenu (botnik a vesak + zrcadlo), DVD s mou oblibenou pohadkou S certy nejsou zerty, pyzamo, tricko, ponozky, sprchace, vonavku a to je snad vse.

Odesláno

127 cm plasmu a radicku momo, akorat nevim, jak dostat tu telku do auta :D

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

127 cm plasmu a radicku momo, akorat nevim, jak dostat tu telku do auta :D

az na to prijdes, tak dej vedet!!! ja zkousel odvest k rodicum aspon prazdnou krabici, ale nevesla se tam ani nahodou.. :(

Guest Scratch
Odesláno

nene, nechali jsme si to dovezt, nakonec, to je na dodavku :-(

Odesláno

To já jsem dostal alkohol tester. Nejdřív jsem myslel že je k ničemu, když jsme v pěti vypili 4 litry svařáku a všichni měli nulu, jen přítelkyně 0,16. Tak jsem vytáhl starej balonkovej a taky nic. Pak tátu napadlo vzít lihoměr a změřit ten svařák a normálně neměl ani procento alkoholu. Což jsme se docela divili. Vařili jsme ho ze stáčeného vína a když ho táta změřil, nestačili jsme se divit. 5% alkoholu. Ty k**** v té vinotéce to museli brutálně zředit, cca. 6 deci vody na 1 litr \"vína\". Takže v Prostějově v Drozdovicích radši nekupovat.

Pak nějaký oblečení, dvě eurookna, kosmetiku atd.. Takže celkem spokojenej :-)

Odesláno

No ja jsem byl opet, ostatne jako kazdy rok, velice hodny a tak jezisek nesetril:super

Bylo investovano hlavne do meho kultivovanejsiho vzhledu a dostal jsem novy oblek (sako+kalhoty), ktery kupodivu dobre sedi na me \"atleticke\" postave. K tomu samozrejme lakyrky botky, kosily a kravatku:D Doufam,ze si to na prvnim plese pobliju:bojim Potom klasika - nahradni hlavice na holeni, trenky...

Jinak od pritelkyne jsem dostal nabijecku na Ralpha do auta, knizku Roman pro muze, DVD Doga - Live and History a knizku Doga - XX let dogove zavislosti. Pak jsme si jeste, jako dodatecny darek, zajeli na unplugged koncert Dogy do Trince.

Proste si nemuzu stezovat, ale auto se docka asi az na jaro, chtelo by nove elektronky!

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: deeper

Me by teda spis zajimalo, co kupujete drahym polovickam??????? Teda krome spodniho pradla a knih :-)

Nejaky dobry tipy na pres rok????

To co jim na ocich vidime :mrk

Odesláno

no já se taky pochlubím,protože co si sám nekoupím to nedostanu :D , takže bude na Pažoutíka nové křidílko,podsvícená řadička,nová kožená manžeta kolem kvalt páky,pak jsem si koupil plexi ofuky na okna, no a pak nějaké kravinky,jako kafe,peníze atd. a také nového miláčka Lucinku ( slečnu ) :D a oprava prasklého meniskusu na pravém koleně,takže bohatý ježíšek :D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...