peugeotkovic Odesláno 30. prosinec 2008 Odesláno 30. prosinec 2008 mě nadělil nové dvě baterie dobíjecí do fot\'áčku,papučky \"bílé\":aut rukavice..hled jsem je otestovala na horách:super varnou konvičku a to co na fotečce:aut Citovat
peugeotkovic Odesláno 30. prosinec 2008 Odesláno 30. prosinec 2008 jo a ty nové pokličky i s hlídacím psem:bacha:D Citovat
f3Rd@ Odesláno 30. prosinec 2008 Odesláno 30. prosinec 2008 tak ja uz se s casti darku pochlubil asi pred mesicem, cili, takovou \"malou\" televizku vysavac, bundu na masinu, kreslo, meteostanici, predsinovou stenu (botnik a vesak + zrcadlo), DVD s mou oblibenou pohadkou S certy nejsou zerty, pyzamo, tricko, ponozky, sprchace, vonavku a to je snad vse. Citovat
Guest Scratch Odesláno 31. prosinec 2008 Odesláno 31. prosinec 2008 127 cm plasmu a radicku momo, akorat nevim, jak dostat tu telku do auta Citovat
vix Odesláno 31. prosinec 2008 Odesláno 31. prosinec 2008 Scratch: Prodej auto a kup si větší. Citovat
f3Rd@ Odesláno 31. prosinec 2008 Odesláno 31. prosinec 2008 Původně zaslal: Scratch 127 cm plasmu a radicku momo, akorat nevim, jak dostat tu telku do auta az na to prijdes, tak dej vedet!!! ja zkousel odvest k rodicum aspon prazdnou krabici, ale nevesla se tam ani nahodou.. Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 nene, nechali jsme si to dovezt, nakonec, to je na dodavku :-( Citovat
bigicek Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 To já jsem dostal alkohol tester. Nejdřív jsem myslel že je k ničemu, když jsme v pěti vypili 4 litry svařáku a všichni měli nulu, jen přítelkyně 0,16. Tak jsem vytáhl starej balonkovej a taky nic. Pak tátu napadlo vzít lihoměr a změřit ten svařák a normálně neměl ani procento alkoholu. Což jsme se docela divili. Vařili jsme ho ze stáčeného vína a když ho táta změřil, nestačili jsme se divit. 5% alkoholu. Ty k**** v té vinotéce to museli brutálně zředit, cca. 6 deci vody na 1 litr \"vína\". Takže v Prostějově v Drozdovicích radši nekupovat. Pak nějaký oblečení, dvě eurookna, kosmetiku atd.. Takže celkem spokojenej :-) Citovat
alternativ Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 No ja jsem byl opet, ostatne jako kazdy rok, velice hodny a tak jezisek nesetril:super Bylo investovano hlavne do meho kultivovanejsiho vzhledu a dostal jsem novy oblek (sako+kalhoty), ktery kupodivu dobre sedi na me \"atleticke\" postave. K tomu samozrejme lakyrky botky, kosily a kravatku:D Doufam,ze si to na prvnim plese pobliju:bojim Potom klasika - nahradni hlavice na holeni, trenky... Jinak od pritelkyne jsem dostal nabijecku na Ralpha do auta, knizku Roman pro muze, DVD Doga - Live and History a knizku Doga - XX let dogove zavislosti. Pak jsme si jeste, jako dodatecny darek, zajeli na unplugged koncert Dogy do Trince. Proste si nemuzu stezovat, ale auto se docka asi az na jaro, chtelo by nove elektronky! Citovat
deeper Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 Me by teda spis zajimalo, co kupujete drahym polovickam??????? Teda krome spodniho pradla a knih :-) Nejaky dobry tipy na pres rok? Citovat
Pata Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 Původně zaslal: deeper Me by teda spis zajimalo, co kupujete drahym polovickam??????? Teda krome spodniho pradla a knih :-) Nejaky dobry tipy na pres rok???? To co jim na ocich vidime Citovat
Burisek Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 no já se taky pochlubím,protože co si sám nekoupím to nedostanu , takže bude na Pažoutíka nové křidílko,podsvícená řadička,nová kožená manžeta kolem kvalt páky,pak jsem si koupil plexi ofuky na okna, no a pak nějaké kravinky,jako kafe,peníze atd. a také nového miláčka Lucinku ( slečnu ) a oprava prasklého meniskusu na pravém koleně,takže bohatý ježíšek :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.