ch.i.n.ch.i.l.a Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 Doufám, že jste si všichni řádně užili svátky a odpočinuli si:bacha:super Chtěla bych se zeptat kde budete trávit letos Silvestr potažmo Nový rok? Letos jsme to s Wlkem podcenili a nic jsme si nenaplánovali tak hledám nějakou ideu co podniknout:-) Díky za tipy:roker Citovat
MatrixChose Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 Tak my jsme na tom s Míšou stejně, absolutně ještě nevíme... Citovat
vendelinek Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 No a u nás klasika,mamina bude v práci,mladí sou v .....prič,tak budu doma čučet na telku a hrabat se na počítači na internetu a [upravil dne 27.12.2008 vendi.stejskal] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 Toz to znamena ze Vendi ma volnej barak Tak uz snad vite kam pojedete na silvestra Citovat
vendelinek Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 Původně zaslal: Lubk0 Toz to znamena ze Vendi ma volnej barak Tak uz snad vite kam pojedete na silvestra barák volnej je:D ale kdo by tam topil,tam je jako ve sklepě:Dbyl sem se tam zrovinka včera juknout,je tam 5°C,to je tak na dva dni ,aby se tam roztopilo na 14°C(kamenný zdi) a do paneláku by se nás moc nevešlo:D:P Citovat
agresssor Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 Původně zaslal: ch.i.n.ch.i.l.a Doufám, že jste si všichni řádně užili svátky a odpočinuli si:bacha:super Chtěla bych se zeptat kde budete trávit letos Silvestr potažmo Nový rok? Letos jsme to s Wlkem podcenili a nic jsme si nenaplánovali tak hledám nějakou ideu co podniknout:-) Díky za tipy:roker Ja sem planoval ale stejne mi nakonec vubec nic nevyslo takze to vypada ze budu jako loni opet doma no.... Citovat
ch.i.n.ch.i.l.a Odesláno 27. prosinec 2008 Autor Odesláno 27. prosinec 2008 Děkuju:super Zjišťuji, že nejsme na tom s Wlkem tak špatně a hlavně nejsme sami kdo nemá plán či bude pouze provozovat gaučing:aut Citovat
jarajarda Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 Budu doma, zřejmě, plány nulové.... Citovat
agresssor Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 Původně zaslal: ch.i.n.ch.i.l.a Děkuju:super Zjišťuji, že nejsme na tom s Wlkem tak špatně a hlavně nejsme sami kdo nemá plán či bude pouze provozovat gaučing:aut gaučing a televisioning:D to je taky goood program:) Citovat
janča205 Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 Tak já doma určitě nebudu.Mám víc možností jen se nemůžu rozhodnout! Pokaždé to řeším na poslední chvíli a vždy to stojí za to! Citovat
ch.i.n.ch.i.l.a Odesláno 27. prosinec 2008 Autor Odesláno 27. prosinec 2008 jarajarda: Tak vem Marlina s maturantkou a dojeďte za námi na Moravu:roker Jsem už Marlinovi říkala ale má teď nějaké období vzdoru:bacha:aut Uděláme menší peugeotí silvestr:super Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 Původně zaslal: ch.i.n.ch.i.l.a jarajarda: Tak vem Marlina s maturantkou a dojeďte za námi na Moravu:roker Jsem už Marlinovi říkala ale má teď nějaké období vzdoru:bacha:aut Uděláme menší peugeotí silvestr:super No Marlin je asi smutnej že ted mrzne a není bláto:D:D Jinak dobrej nápad udělat pežotí silvestr, jen by to chtělo jinej rok, letos jsem vysátej na kost, a ještě nám 25.12 ráno chcípla mikrovlnka a už neobživla:D Citovat
jarajarda Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: ch.i.n.ch.i.l.a jarajarda: Tak vem Marlina s maturantkou a dojeďte za námi na Moravu:roker Jsem už Marlinovi říkala ale má teď nějaké období vzdoru:bacha:aut Uděláme menší peugeotí silvestr:super No Marlin je asi smutnej že ted mrzne a není bláto:D:D Jinak dobrej nápad udělat pežotí silvestr, jen by to chtělo jinej rok, letos jsem vysátej na kost, a ještě nám 25.12 ráno chcípla mikrovlnka a už neobživla:D Zkoušel jsi umělý dýchání? Citovat
jarajarda Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 Původně zaslal: ch.i.n.ch.i.l.a jarajarda: Tak vem Marlina s maturantkou a dojeďte za námi na Moravu:roker Jsem už Marlinovi říkala ale má teď nějaké období vzdoru:bacha:aut Uděláme menší peugeotí silvestr:super Toho si sice vážím a děkuju za pozvání, ale někdo by za mě musel bejt jaksi v prááááci Citovat
ch.i.n.ch.i.l.a Odesláno 27. prosinec 2008 Autor Odesláno 27. prosinec 2008 Škoda:bacha [upravil dne 27/12/08 ch.i.n.ch.i.l.a] Citovat
Demo Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 posledni 4 roky jsem travil silvestra s majitelkou P405, ale letos sam ... Asi basa pivecek, nejaky filmy.... Ale kdyby nekdo z brnaku neco navrhl, tak bych se i pridal Citovat
Marlin Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 tak se Jardo vecer stav. Nekam zajdema prespat muzes u nas. [upravil dne 27/12/08 Marlin] Citovat
jarajarda Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 Původně zaslal: Marlin tak se Jardo vecer stav. Nekam zajdema prespat muzes u nas. [upravil dne 27/12/08 Marlin] Chehe, dneska to vypadá že nás bude asi víc, ozval se mi kámoš, že nemá co dělat, tak jsme ještě zavolali našemu kamarádovi, co studuje v Brně, a že taky nemá do čeho na Silvestra píchnout:D Uvidíme jak se dohodneme, budeš tam s Maturantkou dělat nějakou mega akci? Mega Silvestrovské bahnění? Protože to bych vzal radši Justynu:D Citovat
jarajarda Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 Původně zaslal: ch.i.n.ch.i.l.a Škoda:bacha [upravil dne 27/12/08 ch.i.n.ch.i.l.a] Kdybych nemusel bejt jako de_il v práci, tak bych asi přijel.. Třeba domluvíme něco na přesrok:) Citovat
Medvěd Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 Od 18 let jsem pravidelně trávil Silvestry na horách s bandou lidí (cca kolem 20 osob) a bylo to bezva. V r. 2006 se nám 29. 12. narodil Pavlík a tak jsem Silvestra 06 byl nucen z pochopitelných důvodů trávit u kámoše doma (NIC MOC), Silvestr 07 jsme uspořádali cca pro 8 lid u nás doma (to docela šlo). Letos jsme díky rekonstrukci bytu opravdu nic neplánovali (do nedávna to i vypadalo, že bychom se mohli před Vánocemi stěhovat domů - což nevyšlo !!!) a naštěstí si na nás vzpomněla kamarádka od Teplic a tak budeme na Silvestra u ní - příští rok ale 100% budeme od 27. 12. do 2. 1. někde na horách (ač nelyžuju, tak hory a dobrou partu mám rád). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.