Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Doufám, že jste si všichni řádně užili svátky a odpočinuli si:bacha:super

Chtěla bych se zeptat kde budete trávit letos Silvestr potažmo Nový rok? Letos jsme to s Wlkem podcenili a nic jsme si nenaplánovali tak hledám nějakou ideu co podniknout:-) Díky za tipy:roker

Odesláno

No a u nás klasika,mamina bude v práci,mladí sou v .....prič:D,tak budu doma čučet na telku a hrabat se na počítači na internetu a s2230kb9.gifs2230kb9.gif

[upravil dne 27.12.2008 vendi.stejskal]

Odesláno

Toz to znamena ze Vendi ma volnej barak :D Tak uz snad vite kam pojedete na silvestra :D

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Toz to znamena ze Vendi ma volnej barak :D Tak uz snad vite kam pojedete na silvestra :D

barák volnej je:D ale kdo by tam topil,tam je jako ve sklepě:Dbyl sem se tam zrovinka včera juknout,je tam 5°C,to je tak na dva dni ,aby se tam roztopilo na 14°C(kamenný zdi)

a do paneláku by se nás moc nevešlo:D:P

Odesláno
Původně zaslal: ch.i.n.ch.i.l.a

Doufám, že jste si všichni řádně užili svátky a odpočinuli si:bacha:super

Chtěla bych se zeptat kde budete trávit letos Silvestr potažmo Nový rok? Letos jsme to s Wlkem podcenili a nic jsme si nenaplánovali tak hledám nějakou ideu co podniknout:-) Díky za tipy:roker

Ja sem planoval ale stejne mi nakonec vubec nic nevyslo takze to vypada ze budu jako loni opet doma no....

Odesláno

Děkuju:super Zjišťuji, že nejsme na tom s Wlkem tak špatně a hlavně nejsme sami kdo nemá plán či bude pouze provozovat gaučing:aut

gaučing a televisioning:D to je taky goood program:)

Odesláno

jarajarda: Tak vem Marlina s maturantkou a dojeďte za námi na Moravu:roker Jsem už Marlinovi říkala ale má teď nějaké období vzdoru:bacha:aut Uděláme menší peugeotí silvestr:super

No Marlin je asi smutnej že ted mrzne a není bláto:D:D

Jinak dobrej nápad udělat pežotí silvestr, jen by to chtělo jinej rok, letos jsem vysátej na kost, a ještě nám 25.12 ráno chcípla mikrovlnka a už neobživla:D

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

jarajarda: Tak vem Marlina s maturantkou a dojeďte za námi na Moravu:roker Jsem už Marlinovi říkala ale má teď nějaké období vzdoru:bacha:aut Uděláme menší peugeotí silvestr:super

No Marlin je asi smutnej že ted mrzne a není bláto:D:D

Jinak dobrej nápad udělat pežotí silvestr, jen by to chtělo jinej rok, letos jsem vysátej na kost, a ještě nám 25.12 ráno chcípla mikrovlnka a už neobživla:D

Zkoušel jsi umělý dýchání?:aut

Odesláno

Toho si sice vážím a děkuju za pozvání, ale někdo by za mě musel bejt jaksi v prááááci :bojim:(

Odesláno

posledni 4 roky jsem travil silvestra s majitelkou P405, ale letos sam :( ... Asi basa pivecek, nejaky filmy....

Ale kdyby nekdo z brnaku neco navrhl, tak bych se i pridal :)

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

tak se Jardo vecer stav. Nekam zajdema prespat muzes u nas.

[upravil dne 27/12/08 Marlin]

Chehe, dneska to vypadá že nás bude asi víc, ozval se mi kámoš, že nemá co dělat, tak jsme ještě zavolali našemu kamarádovi, co studuje v Brně, a že taky nemá do čeho na Silvestra píchnout:D

Uvidíme jak se dohodneme, budeš tam s Maturantkou dělat nějakou mega akci?:D Mega Silvestrovské bahnění?:D Protože to bych vzal radši Justynu:D

Odesláno

Škoda:bacha

[upravil dne 27/12/08 ch.i.n.ch.i.l.a]

Kdybych nemusel bejt jako de_il v práci, tak bych asi přijel..

Třeba domluvíme něco na přesrok:)

Odesláno

Od 18 let jsem pravidelně trávil Silvestry na horách s bandou lidí (cca kolem 20 osob) a bylo to bezva. V r. 2006 se nám 29. 12. narodil Pavlík a tak jsem Silvestra 06 byl nucen z pochopitelných důvodů trávit u kámoše doma (NIC MOC), Silvestr 07 jsme uspořádali cca pro 8 lid u nás doma (to docela šlo). Letos jsme díky rekonstrukci bytu opravdu nic neplánovali (do nedávna to i vypadalo, že bychom se mohli před Vánocemi stěhovat domů - což nevyšlo !!!) a naštěstí si na nás vzpomněla kamarádka od Teplic a tak budeme na Silvestra u ní - příští rok ale 100% budeme od 27. 12. do 2. 1. někde na horách (ač nelyžuju, tak hory a dobrou partu mám rád).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...